2013. szeptember 17., kedd

Kuruc.info: Lövöldözés Ausztriában: egy orvvadász barikádozta el magát - négyre nőtt áldozatainak száma

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Lövöldözés Ausztriában: egy orvvadász barikádozta el magát - négyre nőtt áldozatainak száma
Sep 17th 2013, 15:16

Két osztrák rendőrt és egy mentőautó sofőrjét lőtte le egy férfi az ausztriai Melkben kedden délelőtt - mondta a német Focus Online híradása szerint egy rendőrségi szóvivő. Az feltehetően orvvadász férfi egy farmon barikádozta el magát, és egyes hírek szerint egy túszt is ejtett.

A férfi össze-vissza lövöldözött maga körül, így találta el az osztrák rendőrség Cobra-csoportjának egyik tagját, egy rendőrt és egy mentőst - értesült az osztrák Kronen-Zeitung Online.

Az ámokfutó egy rendőrt ejthetett túszul és egy rendőrautóval menekült a farmra. Az osztrák APA hírügynökség jelentése szerint nem zárható ki, hogy a tettes gyermekei az épületben vannak. A Krone.at-nak egy rendőrségi szóvivő azt mondta: "nagyon szörnyű" a helyzet.

Frissítés: Négyre nőtt az ausztriai ámokfutó áldozatainak száma

Négyre nőtt az ausztriai ámokfutó áldozatainak száma: a hírek szerint egy harmadik rendőrrel is végzett az az ötvenöt éves orvvadász, aki elbarikádozta magát az alsó-ausztriai Melknél található tanyáján. Az egyenruhások mellett egy mentősofőrt is lelőtt korábban. A házát körbevették, a környéket lezárták.

Az osztrák közmédia szerint a szállítási vállalkozóként dolgozó férfi régóta a rendőrség látókörében volt már, orvvadászat miatt keresték. Az egyenruhások kétszer is le akartak csapni rá a héten, de a férfi mindig keresztülhúzta a számításaikat. A heute.at úgy tudja, hogy az orvvadász lehallgathatta a rendőrség rádióját.

A férfi rendszeresen lőtt le szarvasokat, lefejezte az állatokat és a torzót sokszor az utca közepén hagyta – írták osztrák lapok.

Az osztrák belügyminisztérium szerint a férfit rendőrök állították meg igazoltatni egy erdőnél, Annaberg település közelében. Ellenállt az intézkedésnek és elmenekült, üldözőbe vették, majd autójával egy gödörbe hajtott, és itt kezdődött a lövöldözés: két rendőrt és egy mentősofőrt lelőtt, egy rendőrt pedig magával vitt.

Az ámokfutó egy rendőrautóval menekült a lövöldözés helyszínétől 65 kilométerre található melki farmra. Felmerült, hogy a tanyán lehetnek a férfi gyerekei is, de a rendőrség délután közölte: nincsenek ott.

A negyedik halott az a rendőr, akit túszul ejtett az orvvadász. Az egyenruhást korábban eltűntként is számon tartották, halálának körülményeiről egyelőre annyit tudni, hogy a holttestét a rendőrautóban találták meg, amellyel az ámokfutó elhajtott.

A lövöldözőről a helyi média kiderítette azt is, hogy szívesen ment korábban egzotikus országokba vadászni, méghozzá helikopterrel, és kiruccanásairól a barátainak is hencegett.

(HVG - Focus.de nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése