2013. szeptember 11., szerda

Kuruc.info: A rendőrség szerint az almáskeresztúri polgármester öngyilkos lett, utána pedig magára gyújtotta az autót

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
New Thought, New You!

How to create a joyful life of Health, Wealth, Love & Prosperity. This online course is taught by Rev. Scott DeMarco. Enroll today for just $125.
From our sponsors
A rendőrség szerint az almáskeresztúri polgármester öngyilkos lett, utána pedig magára gyújtotta az autót
Sep 11th 2013, 10:04

Egy kiégett autót találtak Mozsgó határában, benne egy elszenesedett holtesttel. Az autó és holttest Kuba Károly szigetvári vállalkozóé volt. A rendőrség közlése szerint nem történt bűncselekmény, pedig az esetet hírül adó Bama.hu úgy tudja, a vállalkozó fejbe is volt lőve.

Találtak egy kiégett autót a Szigetvár melletti Mozsgó határában, benne egy elszenesedett holttesttel. A kocsi és a holttest egy ismert 59 éves szigetvári nagyvállalkozóé. A környékbeliek között több szóbeszéd is terjed, többek között arról is beszélnek, hogy a férfi öngyilkos lett. Úgy tudni, a rendőrség egyelőre utóbbi verziót valószínűsíti, de még nem nyilatkoznak a sajtónak - írja a lap.

Kuba Károly Almáskeresztúr polgármestere volt. A 2010-es választásokon függetlenként indult, és a szavazatok 64 százalékát szerezte meg. A térség egyik legjelentősebb cégét irányította, a Hőszig Kft. ügyvezetője volt. Több sport- és kulturális eseményt támogatott, a helyi birkózó szakosztály legnagyobb szponzora és a pécsi Zsolnay-szobor helyreállításának egyik támogatója volt.

A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az ügyet. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint bűncselekmény nem történt. A hatályos jogi szabályozás alapján a rendőrség közigazgatási eljárásról felvilágosítást nem adhat.

(Bama nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése