2013. szeptember 11., szerda

Kuruc.info: "Egy nagy átverés az egész" - beszélgetés Gaudi-Nagy Tamással az Európai Unióról (is)

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Try New Relic at no charge

Deploy New Relic and get your Nerd Life t-shirt. Monitor your Ruby, PHP, Python, Java and .NET web apps in less than 2 minutes.
From our sponsors
"Egy nagy átverés az egész" - beszélgetés Gaudi-Nagy Tamással az Európai Unióról (is)
Sep 11th 2013, 16:08

A közvetlen hangvételű, családias hangulatú, általában a helyi közélet szereplőinek megszólaltatásával aktuális témákat boncolgató szabolcsi Ha-Jó Rádió Iránytű című műsorának munkatársa ezúttal Gaudi-Nagy Tamással beszélgetett.

"Egyáltalán nem igaz az, hogy mi nyertesei lennénk az Európai Uniónak" - mondta a csatlakozást a kezdetektől ellenző, a csatlakozásra nemmel szavazók egyik szakértőjeként is dolgozó nemzeti radikális képviselő. Hogy mennyire lehetünk ott a döntések asztalánál, miért "kell" egy nemzetgazdaságot hiánycélok teljesítése alá rendelni, kevesebb pénzt juttatva ezzel az oktatásnak, a magyar munkavállalóknak stb., miért vannak versenyhátrányban a magyar gazdák a külföldiekkel szemben, adott-e jogbiztonságot az EU, érvényesült a csatlakozással bármiféle munkabiztonság és miért folytatnak Magyarország ellen büntetőhadjáratot? - többek között ezekről is szó esett a Ha-jó Rádió Iránytű című műsorában, de a gyarmatosításról, az EU-ból történő kilépés esetleges következményeiről és a csatlakozási szerződés újratárgyalásáról is szót ejtett a jogvédő képviselő.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése