2013. november 7., csütörtök

Kuruc.info: Nesze neked, önvédelmi jog: emberöléssel gyanúsították meg a gazdát, amiért meglopták a cigányok

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
7 Best Bike Rides

Commute to the country: the best bike rides to leave the city behind.
From our sponsors
Nesze neked, önvédelmi jog: emberöléssel gyanúsították meg a gazdát, amiért meglopták a cigányok
Nov 7th 2013, 10:13

Emberöléssel gyanúsította meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a 37 éves vácszentlászlói gazdát, aki - a gyanú szerint - fagyálló folyadékot öntött a borába, miután megelégelte, hogy egy tolvaj folyamatosan lop a pincéjéből. A tolvaj meghalt, miután megitta a mérgezett bort (viszont arra senki sem kényszerítette, hogy más telkére behatoljon, onnan lopjon, majd a lopott bort megigya - a szerk.).


A tolvaj több flakonnyit vitt el október 24-én a mérgezett borból, melynek javát maga megitta, a többit ismerőseinek adta. Mikor kórházba került, már olyan súlyos állapotban volt, hogy nem segíthettek rajta az orvosok. Több napig küzdöttek az életéért, de a végül feldobta a talpát.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a mérgezést fagyálló, etilén-glikol fogyasztása okozhatta. A rendőrség az ügyben emberölési kísérlet gyanújával kezdett nyomozást ismeretlen tettes ellen. Több helyen tartottak helyszíni szemlét, az így lefoglalt, különböző összetételű folyadékok vizsgálatára szakértőt rendelt ki a nyomozóhatóság. Szakértői vizsgálat tárgyát képezi annak megállapítása is, hogy az elhunyt halálát pontosan mi okozta.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói november 7-én emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a gazdát, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A férfit nem vették őrizetbe, szabadlábon védekezhet.

(HavariaPress nyomán, kép: Blikk)

Korábban írtuk:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése