2013. november 7., csütörtök

Kuruc.info: "Bűzlött az alkoholtól" - Pálffy részegen ment a Duna TV-be Dúró Dórával személyeskedni

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
"Bűzlött az alkoholtól" - Pálffy részegen ment a Duna TV-be Dúró Dórával személyeskedni
Nov 7th 2013, 08:01

Novák Előd Facebook-bejegyzésben meséli el az esetet:

Piálffy István bűzlött az alkoholtól a Parlamentben, az alábbi videón láthatóan két, a közelében ülő képviselőtársa is jelezte ezt a levezető elnöknek. Egy MSZP-s képviselő is szóvá tette a KDNP bemondójának zavart viselkedését, mire Pálffy még a szocionista képviselő beszéde közben odament hozzá, s a tévéközvetítésben is látható módon félbeszakítva felszólalását kezet nyújtott neki, majd távozott.

Zoom

Nem véletlenül becézik Piálffynak a KDNP „borszakértő" mamelukját, erre most újabb bizonyíték született. Viccelődtem már korábban plenáris ülésen azzal, hogy Pálffy egy vitában érvek helyett pohárköszöntőt mondott egy törvényjavaslatuk üdvözléseként, s ugyanúgy helyén volt Zagyva képviselőtársam e heti élce, amikor a bajai kamuvideó miatti törvénymódosítás kapcsán a mémek büntethetőségéről vitáztunk, s Gyula életszerű példaként felhozta, hogy Pálffyt egy borosüveggel is összemontázsolhatja valaki… A tömjénezéshez szokott „kereszténydemokrata" baromira mellre szívta a tréfát, hiszen találó volt… Hogy az alkoholba fojtotta-e bánatát, nem tudhatjuk, de az alábbi videó tanúsága magáért beszél, vagy épp szondáért kiált, ahogy fogalmaztam Szanyi Tibor egy felszólalása után is, s mivel nem szeretem a kettős mércét, hát ezt az esetet is feltárom.

Józsa Istvánt az MSZP kocsmapolitikusának szoktam nevezni, nem iszákossága miatt, hanem mert folyamatosan belebeszél más felszólalásába. Azonban még ő is szóvá tette azt az illetlenséget kedden, amit Pálffy István művelt: Nyikos László költségvetési bizottsági elnök ugyanis hiába intézett hozzá felszólalást, rá se nézett. Sőt erre az MSZP-s panaszra reagálva Józsa felszólalását megszakította Pálffy azzal a zavarodottsággal, hogy látványosan távozva odament hozzá, s kezet fogott vele a beszéd közben. Majd két jobbikos képviselőhöz sétált, akik – távozása után – reflexből mutatták a levezető Balczó Zoltánnak kézmozdulatokkal, hogy Pálffy bűzlik az alkoholtól. A videó végén az is látszik, amint a két egészen eltérő habitusú személy, Szilágyi György artikulációval, Nyikos László pedig célzott fejmozdítással is jelzi, hogy Piálffy Pista bepiált. S ezután ment a Duna TV-be, ahol a már ismert, közmegvetést kiváltott módon múlta alul magát Dúró Dórámmal szemben.

Egyébként nem csak mi "bántjuk szegény borkedvelőt", a Google szerint az internetezők is elsősorban erre az oldalára kíváncsiak:

Zoom
Zoom

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése