2013. november 7., csütörtök

Kuruc.info: A Jobbik egész elnöksége felsorakozik tanúként Chanáddal szemben

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
A Jobbik egész elnöksége felsorakozik tanúként Chanáddal szemben
Nov 7th 2013, 10:35

A Szegedi Chanád által ellenem indított, ötmillió forintos kártérítési perben Vona Gábor javaslatára a Jobbik teljes elnöksége felsorakozik tanúként pénteken, hogy cáfoljuk minden idők egyik leggátlástalanabb köpönyegforgatójának azt a hazugságát, hogy ő zsidó származása miatt kényszerült távozni a Jobbikból. Valójában azért előzte meg kilépéssel a kizárását, mert esküszegő módon nem adta vissza mandátumát, miután az uniós pénzekkel kapcsolatos hangfelvételének napvilágra kerülése után az elnökség őt egyhangúan felszólította erre - írja Facebook-bejegyzésében Novák Előd, alább a folytatás.

Szegedi több pert is indított, ezek közül a Barikád kiadója ellenit első fokon már elveszítette, a Lenhardt Balázs elleni keresetét pedig végül visszavonta. Ellenem kitart, miután elsőként szólítottam fel lemondásra a hangfelvétel kiszivárgása után. Az őszödi és a Kubatov-botránnyal szemben ugyanis azt képviseltem: mi nem lehetünk egy következmények nélküli párt, s míg az MSZP és a Fidesz kiállt saját politikusbűnözője mellett egy-egy védhetetlen hangfelvétel kiszivárgása után is, a Jobbik meg kell őrizze tisztaságát! Ez sikerült is.

Aki megnézné, hogy pl. Chanád növesztett-e már pajeszt, a Fővárosi Törvényszék nyilvános tárgyalásán találkozhat velünk – írtam korábban, de a bíróság hiába idézte a felperest az eddigi tárgyalásokra, „halaszthatatlan közéleti elfoglaltságaira" hivatkozva gyáván távol maradt Szegedi. Holnap kiderül, hogy mer-e a Jobbik elnökségi tagjainak szemébe nézni, hiszen egyikünkkel sem találkozott köpönyegforgatása óta.

A Fővárosi Törvényszék (Markó u. 27.) fszt. 3-as tárgyalójában november 8-án, pénteken 8:30-tól lesz a nyilvános tárgyalás, melyen Chanád politikai hullává válásának valódi okait vizsgálja majd a bíróság.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése