2013. november 7., csütörtök

Kuruc.info: A Fidesz sleppje jobban teljesít: hat trafikot nyertek el Czerván államtitkár hozzátartozói

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
7 Best Bike Rides

Commute to the country: the best bike rides to leave the city behind.
From our sponsors
A Fidesz sleppje jobban teljesít: hat trafikot nyertek el Czerván államtitkár hozzátartozói
Nov 7th 2013, 08:49

Úgy tűnik, még a trafikpályázat harmadik köre sem mentes a furcsa esetektől: a korábbi ötszörös nyertes Galbács Ferenc, aki Czerván György vidékfejlesztési államtitkár veje, újabb trafikot akart nyitni - írja a Blikk.

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. augusztus 12-én írta ki a még szabad koncessziókra a pályázatot, amelynek eredményét pár napja hirdették ki, a településen pedig Galbács apjának az élettársa nyert.

– Augusztus közepén Galbács Ferenc bejött a sörözőnkbe, és azt mondta, hogy kellene neki a kocsma harmada, ugyanis itt akarja nyitni az új trafikját. Természetesen felháborodva elutasítottuk, miért képzelik azt, hogy ők bármit megtehetnek – mondta el a Blikknek egy tápiósági söröző munkatársa, aki azt kérte a bulvárlaptól, hogy ne írják le a nevét.

– Biztos volt abban, hogy ő fogja elnyerni a koncessziót. Amikor említettem neki, hogy már öt nemzeti dohányboltja van a környéken, vagyis ő már nem is pályázhatna, azt felelte, hogy majd az egyiket visszaadja – emlékezett vissza a kocsmáros. Az eredményről most értesültek.

– Mi is pályáztunk, ezért bosszantó volt látni, hogy a településen a nyertes Rada Rita, Galbács apjának az élettársa lett – mondta a munkatárs; az ő sörözőjének a forgalma felére esett vissza a nemzeti dohányboltok felállítása miatt

Az államtitkár állította, hogy nem tudott az újabb dohányboltról; a lapnak azt mondta, semmi köze hozzá. – Rossz a viszony a lányom családja és a nászomék között, hónapok óta semmilyen közvetlen kapcsolat sincs köztük – jelentette ki Czerván György a lapnak, aki megvédte lánya férjét. – A vejem azonban törvényes keretek között szerezte a trafikjait – hangoztatta az államtitkár.

A Blikknek sikerült elérnie a nyertes pályázót is. – Próba szerencse alapon pályáztam, én lepődtem meg a legjobban, hogy nyertem – mondta Rada Rita, aki állítása szerint csak köszönő viszonyban áll a mostohafiával. – Azért pályáztam, hogy az egy szem gyerekemnek is legyen majd munkája – jelentette ki a nő, hozzátéve, hogy senki sem segített neki a pályázaton.

Mint ismert, Czerván György államtitkár veje öt trafikot nyert el. Galbács Ferenc a hvg.hu-nak akkor elárulta, hogy egy családi összejövetelen beavatta az apósát a terveibe, miszerint indul az állami trafikpályázaton.

(Blikk)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése