2013. november 7., csütörtök

Kuruc.info: Mindenkiből hülyét csinált a "csepeli áldozat": csak kitalálta, hogy meg akarták erőszakolni

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Make fitness a way of life

Sign up at a 24 Hour Fitness near you for a 7 day free trial. Join a class and find a community!
From our sponsors
Mindenkiből hülyét csinált a "csepeli áldozat": csak kitalálta, hogy meg akarták erőszakolni
Nov 7th 2013, 10:29

Bevallotta a rendőrségen, hogy csak kitalálta az ellene elkövetett támadást az a 16 éves lány, aki korábban azt állította, meg akarták erőszakolni a napokban Csepelen - adja hírül a HavariaPress.

Kedden érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy 16 éves lányt a csepeli Lámpás utca és Fradi utca kereszteződésében egy ismeretlen férfi megtámadott, és nagy valószínűséggel meg akart erőszakolni.

A fiatalkorú lányt édesanyja jelenlétében rendőrségi pszichológus bevonásával kihallgatták. A szakértő előzetes véleménye szerint a lány vallomása életszerűtlen, feltehetően nem átélt eseményeken alapul.

Folytatólagos kihallgatásán, november 6-án a lány elmondta a nyomozóknak, hogy a történetet kitalálta. A fiatallal szemben hatóság félrevezetése miatt az illetékes ügyészség indított eljárást.

Korábban írtuk: Fiatal lányt próbáltak megerőszakolni Csepelen

Egy ismeretlen „dokkmunkás" sapkás, kapucnis, borostás férfi próbált megerőszakolni egy iskolából hazafele tartó 16 éves fiatal lányt a csepeli Hároson a Lámpás utcában. A bűncselekménnyel kapcsolatban Lehmann Viktor, a Jobbik budapesti alelnöke és Csepel-Soroksár országgyűlési képviselőjelöltje, illetve Pákózdi József, a Jobbik csepeli önkormányzati képviselője tájékoztatta az Alfahírt.


A támadó leütötte a fiatal lányt, aki arra eszmélt fel, hogy az ismeretlen férfi megpróbálja beráncigálni egy bokros területre. A fiatal lány lerúgta magáról a támadóját, és egy éppen autóval arra járó férfihez és fiához szaladt segítségért. A támadó a II. Rákóczi Ferenc út irányába menekült el – számoltak be a jobbikos képviselők, akiknek a sikerült beszélniük a megtámadott lánnyal.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, úgy tudni, jelenleg körbejárják a közeli kocsmákat és hajléktalanszállókat, illetve további információkat gyűjtenek a támadó személyleírásához.

A környéknek hírhedten rossz megítélése van, 2009-ben a környéken cigányok agyonvertek egy idős, szintén cigány férfit, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe.

(alfahir.hu nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése