2013. október 17., csütörtök

Kuruc.info: Elkészült az óriás falfestmény a 6:3-ról

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Got an anatomy exam soon?

Use the most efficient tool to learn anatomy and be prepared for your next exam like no one else. Make your anatomy learning experience an unforgettable one.
From our sponsors
Elkészült az óriás falfestmény a 6:3-ról
Oct 17th 2013, 19:45

Tegnap lehullt a lepel a Rumbach Rebestyén utcában. A Neopaint csoport befejezte az ezer négyzetméteres gigantikus festményét.

Ahogy írják:

"A tervezésnél a legnagyobb problémát a szűkös fotóállomány okozta, hiszen az 1953-as mérkőzésről nagyon kevés jó minőségű felvétel maradt hátra. Az eredeti elgondolás szerint a tűzfalon az egyik gól pillanatát örökítették volna meg, de mivel sajnos nem állt rendelkezésre ilyen képdokumentáció, változtattak a koncepción.

Az átadott tűzfal-dekoráció központi eleme az ötödik gólt megelőző pillanatot mutatja, amikor is Kocsis (sötét mez, baloldal) fejesét követően a labda a kapufán csattant. A folytatásban a kapufáról kipattanó labdát Bozsik szedte össze, aki azonnal tüzelt is 18 méterről, a kapu jobb felső sarkába. A képen még Czibor szerepel, aki már előre ünnepelte a gólt. A festmény baloldalán Grosics hárít, középen alul pedig az egykori meccsbelépő látható."

Zoom

(Urbanista blog nyomán)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése