2013. szeptember 25., szerda

Kuruc.info: Olvasónk feljelentésmintája a holokausztrelativizáló szegedi csodarabbi ellen

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
Olvasónk feljelentésmintája a holokausztrelativizáló szegedi csodarabbi ellen
Sep 25th 2013, 19:49

Címzett: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Alulírott feljelentem Markovics Zsolt szegedi főrabbit - az álláspontom szerint a Btk. 269/C. pontjába ütköző - alábbi kijelentése miatt:

"A szappanok ráhúzása a zsinagóga kerítésére teljesen tudatos, sértő, provokatív cselekedet volt, hiszen az Auschwitzban legyilkolt zsidókból szappant főztek. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság mindent megtesz az ügyben, naponta kapok tájékoztatást tőlük a nyomozásról."

Indoklás:

Btk. 269/C. § Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az idézett kijelentés nagy nyilvánosság előtt, az elektronikus sajtóban jelent meg.

Legalább egy évtized óta közismert tény, hogy minden alapot nélkülöző háborús propaganda volt az, hogy "az Auschwitzban legyilkolt zsidókból szappant főztek."

Ezt a Magyar Tudományos Akadémia, történész szakértők (pl. Ungváry Krisztián) igazolhatják, mivel "a tudományos igazság kérdésében az állam nem jogosult dönteni, tudományos kutatások értékelésére kizárólag a tudomány művelői jogosultak." (Alaptörvény X/2.)

Álláspontom szerint a fentiek szerinti valótlan háborús propaganda igazságnak történő beállítása megtévesztő, alkalmas lehet a nemzeti szocialista rendszer által elkövetett népirtás valódi tényeinek megkérdőjelezésére is, ezáltal ezek nevetségessé tételére, más szóval jelentéktelen színben való feltüntetésére.

Az "Auschwitzban legyilkolt zsidókból szappant főztek" mondat alkalmas a nemzeti szocialista rendszer által elkövetett népirtás jelentéktelen színben való feltüntetésére, ugyanúgy, mint például az "Auschwitzban 6 millió zsidót gázosítottak el" vagy "Auschwitzban lámpaernyő készült a zsidók bőréből" valótlanságok. Az ilyen megnyilatkozások egyrészt sértik az áldozatok emlékét, másrészt kétségbe vonhatják a holokauszttal kapcsolatos egyéb közismert tényeket is, mely következményt a Btk. 269/C tv. büntetni hivatott.

Kérem annak kivizsgálását is, hogy a fentiekben idézett kijelentés szerint a főrabbi félrevezette-e a hatóságot, hamis váddal élt-e, mikor a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot egy soha meg nem történt cselekményre hivatkozva nyomozásra vette rá.

Kelt: 2013. szeptember 25.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése