2013. szeptember 25., szerda

Kuruc.info: Azon vitázik a Fidesz és az MSZP, hogy melyikük nagyobb barátja a cigányságnak

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
What drives your body?

Explore your exercise, sleep and food data to discover your body on projectaddapp
From our sponsors
Azon vitázik a Fidesz és az MSZP, hogy melyikük nagyobb barátja a cigányságnak
Sep 25th 2013, 13:53

A Fidesz szerint a szocialisták árulták el a cigányságot, kormányzásuk alatt a "kisujjukat sem mozdították azért, hogy a romák helyzetén változtassanak", emellett "hagyták, hogy egymás után lőjenek agyon cigány gyermekeket és családapákat".

A kormánypárt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a szocialista Nyakó István napközben tartott sajtótájékoztatójára reagált így. Az ellenzéki képviselő újságíróknak azt mondta, Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) vezetőjeként elárulta a népét, mert egy olyan kormányt támogat és szolgál ki, amely pénzt vett el a legszegényebbektől.

A Fidesz ezzel szemben azt hangsúlyozta, hogy a "Gyurcsány-Bajnai-kormányzás alatt" lenyúlták a cigányság felzárkóztatására kapott pénzeket, így semmilyen eredményt nem értek el a cigányság ügyében.

A jelenlegi kormány a szocialistákkal ellentétben nem segélyt és uzsorát, hanem munkát és fizetést kínál a romáknak, amely az egyetlen kiút a nyomorból - fejtik ki, hozzátéve: a kabinet romákért tett erőfeszítései egész Európának irányadóak lettek az "európai roma keretstratégia" elfogadásával.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése