2013. október 13., vasárnap

Kuruc.info: Kiraboltak és csomagtartóba zártak egy férfit a gyömrői erdőben

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Kiraboltak és csomagtartóba zártak egy férfit a gyömrői erdőben
Oct 13th 2013, 07:22

Megvertek, kiraboltak, majd az autója csomagtartójába zártak egy férfit a gyömrői erdőben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

Az 54 éves budapesti férfi bántalmazása és kirablása miatt a monori rendőrök négy embert vettek őrizetbe - olvasható a police.hu oldalon.

A Monori Rendőrkapitányság ügyeletére egy gyömrői vadászház személyzete tett bejelentést csütörtökön dél körül arról, hogy az erdőben találtak egy személygépkocsit, amelynek a hátsó ablaka be van törve, és egy férfi kiabál a csomagtartóból. A helyszínre kiérkező rendőrök a tűzoltók segítségével nyitották ki a csomagtartót, és kiszabadították a sértettet.

A férfi a tanúkihallgatása során elmondta, hogy reggel személygépkocsival érkezett egy ismerősével a gyömrői erdőbe, ahol három ismeretlen férfi egy vascsővel többször megütötte, majd miután összekötötték a kezét és a lábát, bezárták a személygépkocsija csomagtartójába.

A férfitól elvettek három mobiltelefont és a nála lévő készpénzt. Elmondta, hogy szerinte a bántalmazásában közreműködött egy 17 éves gyömrői férfi, aki elcsalta a bűncselekmény elkövetésének helyszínére.

A rendőrök Budapesten fogták el a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat, két 19 éves és egy 20 éves férfit. 17 éves társuk, miután a rendőrök a lakásán keresték, önként jelentkezett a Monori Rendőrkapitányságon.

A nyomozók mind a négy férfit gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásuk elrendelését, ellenük rablás miatt folytatnak eljárást.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése