2013. szeptember 12., csütörtök

Kuruc.info: Filatelisták - olvasónk eszmefuttatása a "bélyeggyűjtőkről"

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
The Vegan Vegetarian Online Cooking School

Learn how to cook vegan in the comfort of your home with this cooking course. Enroll today for just $74!
From our sponsors
Filatelisták - olvasónk eszmefuttatása a "bélyeggyűjtőkről"
Sep 12th 2013, 18:39

A radikális jobboldal nagyon nehéz helyzetben van, mert hiányos a szókincse a jelenségek leírására. Hiszen bármibe kezd is, beleütközik egy olyan terminológiai rendszerbe, amit kifejezetten ellene hoztak létre a világhatalomra törő - magukat kiválasztottnak nevező - elemek. Nem véletlenül. Tisztában vannak vele, hogy amennyiben vitába kellene szállni egy-egy konkrét eset kapcsán a radikális jobb képviselőivel, előbb vagy utóbb kifogynának az érveikből.

Ezért kitalálták a legegyszerűbb védekezési stratégiát, egy szóval elintézik a nekik nem tetszőket, akik nem hajtanak fejet előttük, és a kirekesztés csúszdájára penderítik őket, ahonnét egyenes út vezet a teljes elszegényedés, munkanélküliség, pária sors felé. Ahonnét már nincs visszaút. Bűnbocsánat számukra nem létezik.

Az ő általuk kialakított eszmerendszer főbb pillérei az "eredendő bűn", a holokauszt, az emberiség történetében elkövetett minden bűnök legnagyobbika. Aki csak közelebbről meg akarja vizsgálni az eseményeket vele kapcsolatban, az antiszemita.

Nos, az antiszemita bélyeg minden kritikát nélkülöző ragasztgatását nevezném én gyűjtőnéven „filatelizmusnak". Akik pedig ezt művelik, „filatelistáknak". Csak azért, hogy legyen végre egy szavunk azokra, akik az érdemi vita elől a vitapartnereiket rögtön agyagba kívánják döngölni.

Az antiszemita bélyeg a legfőbb ütőkártya azok kezében, akik a cionizmust tekintik fő eszmei vezérfonaluknak, azt az ideológiai rendszert, ami az ENSZ 1975-ös határozata értelmében „a rasszizmus és a faji megkülönböztetés egyik formája".

Nem véletlen, hogy ezt a megbélyegzést az ebben járatosak a legfőbb sértésnek könyvelték el, rögtön az ENSZ-határozatot követően kijelentvén, hogy az ENSZ valódi jelentése „Egy Nagy Szar".

Mindent megtettek, hogy 1991-ben - máig tisztázatlan háttérmunkát követően - az ENSZ visszavonja határozatát.

Ezt a kis bevezetőt azért írtam le, mert a cionizmus hazai bozótharcosai ismét támadásba lendültek a radikális jobboldal ellen, mikor a Kossuth Rádió tegnapi és mai reggeli műsorában megemlítették, hogy az MSZP visszasompolyog az Országgyűlés Külügyi Bizottságába, ahonnét akkor vonult ki, amikor Gyöngyösi Márton "a zsidó képviselőket kívánta kitessékelni a Parlamentből". Nos, ez az egész alkalmas a párt lejáratására, ugyanakkor a rádió elleni sajtóper megindítására, hiszen ilyet Gyöngyösi Márton soha nem mondott. Ő a kettős állampolgárságú képviselők megvizsgálására tett indítványt azzal, hogy kiderüljön ki, miért és hogyan szavaz konkrét esetekben, pl. a mai helyzetben Magyarország Szíria megtámadásával kapcsolatos hivatalos álláspontja kialakítása során.

Az eset egyébként - hogy ezt a mostanában divatos fordulatot én is használjam – arra is alkalmat adna, hogy a Jobbik konkrétan állást foglaljon amellett, hogy azon országok kettős állampolgárságú képviselőit nem tekinti kívánatosnak a magyar parlamentben, amelyek a maguk parlamentjében is persona non grata-ként kezelik a kettős állampolgárságú képviselőket, a diplomáciában elfogadott viszonossági elv alapján, mint fő szabály, ami alól persze lehetnek kivételek, indokolt esetben.

(Olvasónktól)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése