2013. szeptember 12., csütörtök

Kuruc.info: Bin Laden örököse: Ismét meg kell támadni az Amerikai Egyesült Államokat

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Sell more software

Get listed in the HRIS directory of software vendors. Get seen by 12,000+ monthly unique visitors. Sign up today.
From our sponsors
Bin Laden örököse: Ismét meg kell támadni az Amerikai Egyesült Államokat
Sep 13th 2013, 04:52

Szeptember 11-én közölt üzenetében Oszama bin Laden örököse arra biztatott, hogy állandó feszültségben kell tartani, és ismét meg kell támadni az Amerikai Egyesült Államokat.

Az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet újabb támadást sürgetett az Egyesült Államok és szövetségesei ellen a 2001. szeptember 11-i terrortámadás évfordulójára kiadott üzenetében - közölte a szélsőséges iszlamista honlapokat figyelő, SITE nevű amerikai szervezet pénteken.

Az üzenetet Ajman az-Zavahri, a terrorszervezet vezetője küldte a dzsihadista fórumoknak. "Gazdaságilag kell kivéreztetni Amerikát, arra kényszerítve, hogy folytassa irdatlanul nagy összegek elköltését a védelmére... Amerika gyenge pontja a gazdaság, és már most is tántorog a katonai kiadások miatt... Amerikát feszültségben és állandó riadókészültségben kell tartani néhány támadás segítségével - ajánlotta Oszama bin Laden örököse.

Zavahri azt állította, hogy az al-Kaida Szomáliában, Jemenben és Irakban már megnyerte a háborút, és azt tanácsolta a szélsőségeseknek, hogy vigyék át a háborút az Egyesült Államok területére.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése