2013. október 9., szerda

Kuruc.info: Mezőgazdasági technológiákat és termékeket szereznének be hazánktól az oroszok

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
Mezőgazdasági technológiákat és termékeket szereznének be hazánktól az oroszok
Oct 9th 2013, 06:15

Kovács Béla személyében először járt európai parlamenti képviselő Kamcsatkán.

Zoom

A múlt héten tartották meg az Oroszország-EU Energetikai Parlamentközi Munkacsoport soros ülését, melynek a jobbikos képviselő tölti be a társelnöki tisztét az EP részéről.

Az orosz társelnök, a Duma Energetikai Bizottságának elnöke, Iván Gracsov kiemelte, hogy az egységes energetikai térség nem ér véget az Uralnál, hanem abba a távol-keleti régiók is beletartoznak, melyek fejlesztése prioritást élvez mind a jelenben, mind a közeljövőben.

Mint ismeretes, maga Vlagyimir Putyin, az Orosz Föderáció elnöke hirdette meg azt a programot, melynek keretében a szibériai és a Szibérián túli régiók kiemelt fejlesztése megindult.

Az orosz fél nagyra értékelte Kovács Béla munkáját a munkacsoport létrehozásában, tevékenységi körének bővítésében, ezért őt az ülés után Kamcsatka kormányzója személyesen is fogadta.

A megbeszélés során kiderült, hogy orosz részről jelentős lehetőségeket látnak a Magyarországgal való energetikai együttműködésen túl mezőgazdasági technológiák és termékek beszerzésében is.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése