2016. december 2., péntek

Villámcsõdület Budaházyékért! Gyülekezõ: december 3-án, szombaton, 16:30-tól az Erzsébet téren. Villámcsõdületünk célja, hogy felhívjuk a sajtó, valamint a szír "menekült", Ahmed H. mellett tüntetõk figyelmét arra, hogy jelenleg magyar emberek ülnek börtönben terrorcselekmény vádjával, akik hazaszeretetük miatt kerültek ebbe a helyzetbe, és akiknek elsõ fokon kiszabott 10-13 éves fegyházbüntetésük ellen nem emelték fel szavukat. Villámcsõdületünk 10 percig tart, helyszíne a Madách tér bejárata, ahova az Erzsébet téren található szökõkúttól együtt vonulunk át. Transzparensekkel, szórólapokkal, valamint hangos skandálással tájékoztatjuk a tüntetés résztvevõit a magyar politikai foglyok helyzetérõl. Rendezvényünk célja Budaházy György és társai melletti kiállás, figyelemfelhívás igazságtalan helyzetükre. http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=99463

Villámcsõdület Budaházyékért! Gyülekezõ: december 3-án, szombaton, 16:30-tól az Erzsébet téren. Villámcsõdületünk célja, hogy felhívjuk a sajtó, valamint a szír "menekült", Ahmed H. mellett tüntetõk figyelmét arra, hogy jelenleg magyar emberek ülnek börtönben terrorcselekmény vádjával, akik hazaszeretetük miatt kerültek ebbe a helyzetbe, és akiknek elsõ fokon kiszabott 10-13 éves fegyházbüntetésük ellen nem emelték fel szavukat.

Villámcsõdületünk 10 percig tart, helyszíne a Madách tér bejárata, ahova az Erzsébet téren található szökõkúttól együtt vonulunk át. Transzparensekkel, szórólapokkal, valamint hangos skandálással tájékoztatjuk a tüntetés résztvevõit a magyar politikai foglyok helyzetérõl. Rendezvényünk célja Budaházy György és társai melletti kiállás, figyelemfelhívás igazságtalan helyzetükre.

http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=99463

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése