2016. december 2., péntek

Üzemanyagok ára infláció felett emelkedik? Emelték az adótartalmát. Most az olaj visszadrágult, valahogy elfelejtik csökkenteni. A forint? "Túl erős" 292 a dollár 311 az euró. A január mivel jár? Sándor György kabaré jelenetek : késő kádár-kori hagyományok az év eleji áremelések, és nem 1%-al. Kérdés, ha egy csomó nélkülözhetetlen cikk ára infláció felett emelkedik, ugyan miféle dolgokból számolja a KSH nevű statisztikahamisító orbánéljenző sóhivatal az éves pénzromlás mértékét. ^_^ A fideszes kapkodás, na és az állandósult Jobbik elleni támadásaik oka : valós támogatottságuk lecsökkent, 2018-as megmérettetés előtt 1,5 évvel bukásra állnak, a jónép szerint és szerintem is 8 év belőlük is sok.

Ne azt nézzük ki mondja., hanem hogy igaz-e. Ezt média közbeiktatása nélkül is megtapasztalhatja jövőre bárki! A fideszes győzelmi jelentések heves káromkodást fognak kiváltani, ha majd visszaemlékszünk rájuk. Én emlékszem a régebbi öndicsérő szlogenjeikre is, azért már ezen túl vagyok. ;)

Üzemanyagok ára infláció felett emelkedik? Emelték az adótartalmát. Most az olaj visszadrágult, valahogy elfelejtik csökkenteni. A forint? "Túl erős" 292 a dollár 311 az euró. A január mivel jár? Sándor György kabaré jelenetek : késő kádár-kori hagyományok az év eleji áremelések, és nem 1%-al.

Kérdés, ha egy csomó nélkülözhetetlen cikk ára infláció felett emelkedik, ugyan miféle dolgokból számolja a KSH nevű statisztikahamisító orbánéljenző sóhivatal az éves pénzromlás mértékét. ^_^

A fideszes kapkodás, na és az állandósult Jobbik elleni támadásaik oka : valós támogatottságuk lecsökkent, 2018-as megmérettetés előtt 1,5 évvel bukásra állnak, a jónép szerint és szerintem is 8 év belőlük is sok.

Ez most mégsem egy Jobbikos megosztás, kivételesen. 8|

Mire lesz elég a béremelés?

Megjelent: 2016. december 02. péntek, 09:29

Lehet, hogy a nagyobb fizetéssel és nyugdíjjal jövőre bemegyünk a boltba, és azt látjuk, hogy nem vehetünk több kenyeret, húst és tejet, mint idén. A sertéshús kisebb hullámvasútra emlékeztetett idén, az év elején 27-ről 5 százalékra csökkent az áfája, ami lejjebb vitte az árát, az év második felére azonban ebből a vásárló már semmit sem érezhetett. Az idei áremelkedés ugyanis legalább 10 százalékos volt, vagyis körülbelül ugyanott vagyunk, ahol voltunk.

"A sarki hentes széttárja a kezét, amikor arról kérdezzük, miért adja 1200 forintért a sertéslapockát, hiszen az áfacsökkentés következtében januárban még 1000 forint körül mozgott az átlagos ára."

http://hvg.hu/kkv/20161006_nem_erzodik_az_afacsokkentes_a_serteshusnal_a_nemzetkozi_trend_miatt_piaci_korkep

Az árak valóban emelkednek. Mindenért egyre többet kell fizetni. És akkor nem is beszéltünk az egészségügyről, ahol lassan mindenért pénzt kérnek. A Munkáspárt ezért is akarja, hogy a minimálbér 200 ezer forint legyen adómentesen.

http://munkaspart.hu/mi-ti/1284-mire-lesz-eleg-a-beremeles.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése