2016. december 7., szerda

Cöf = fideszes disznók. Nem lehet civil akinek orbán fizet a kampányolásért, így a cöf csak egy orbán bérenc bandának nevezhető. Még egy önhibájukon kívüli nemcivil csoport : a kampányolásra központilag és kirúgás terhe mellett kényszerített, Jobbik szimpátiájukat titkolni kénytelen közalkalmazottak! Bolsevik cionista álnemzeti neolib nagy narancs valag ráült az egész országra, fizetett mocskolódók és szervezett bűnözésből meggazdagodott offshore-oló adócsaló oligarchák médiája segíti a fideszt a hatalmon maradásában. Minden népnyúzás ellenére, akár. De csak ha vagyunk olyan buták, hogy "vesszük a lapot". Minket néznek bohócnak orbánék, bocsánat : olsteinék. Vagy orsósék.

Cöf = fideszes disznók. Nem lehet civil akinek orbán fizet a kampányolásért, így a cöf csak egy orbán bérenc bandának nevezhető. Még egy önhibájukon kívüli nemcivil csoport : a kampányolásra központilag és kirúgás terhe mellett kényszerített, Jobbik szimpátiájukat titkolni kénytelen közalkalmazottak!

Bolsevik cionista álnemzeti neolib nagy narancs valag ráült az egész országra, fizetett mocskolódók és szervezett bűnözésből meggazdagodott offshore-oló adócsaló oligarchák médiája segíti a fideszt a hatalmon maradásában. Minden népnyúzás ellenére, akár.

De csak ha vagyunk olyan buták, hogy "vesszük a lapot". Minket néznek bohócnak orbánék, bocsánat : olsteinék. Vagy orsósék.

Szlávos név nem szégyen, a fidesz mégis a régi családnevével akarja támadni Vona Gábort. A ruszinok egyébként magyarpártiak most is. :)

"Geci" mondta Vonára bajjer sóti a bádogblogon, bencsicskandrás meg leközölte ezt a bohócos képet a democsokratában, talán ő húzott bohóc álarcot? A vén seggnyaló buzi imád szerepelni, tehát akár még ez is lehet.

Mindezzel csak azt szeretném jelezni :P hogy a magyar nép köreiben egyre inkább megszűnik mindenfajta tisztelet a fidesz irányába, még a korábbi szimpátia ellenére is! Disznófejű nagyurak ezek, a magyar társadalmat csak letarolandó + kirabolni való szabad prédának, hülyének és alattvalónak, csöndes engedelmes szolgának és feltétlen hűséges szavazóvá agymosottnak nézik, na meg amennyire tőlük telik teszik is.

Ellenük is így kell fellépni! Csalókkal és hazugokkal szemben tisztességesen játszva nyerni nem lehet.

Vona Gábor :

"Itt az újabb bizonyíték, hogy Orbán Viktor fél. Fél tőlem. Nem mer kiállni nyilvános vitára, csupán a beteglelkű sajtóhiénáit és a civilnek álcázott kitartottjait küldi rám, hogy hazudozzanak.

Orbán Viktor fél az emberektől is, hiszen egy kiégett és korrupt politikus, aki kétségbeesve kapaszkodik a lopott vagyonba. Azt hiszi, hogy Magyarország az övé, az ő személyes tulajdona. De Magyarország nem az övé, hanem a magyar embereké. 2018-ban vissza kell adni az országot az embereknek!"

A CÖF is rájött, hogy Orbán egy bohóc?

Emlékeznek a CÖF-bohócra? Önök sem? Jó, segítünk: ő volt az, akinek az volt a küldetése, hogy lenyomja Bajnait és Gyurcsányt a 2014-es választási kampányban. Most visszatért és ezúttal célkeresztjében Vona Gábor áll. A plakát nagy sikert aratott, mém is készült belőle, sőt, a Jobbiknak is tetszik.

A Civil Összefogás Fórum remek, újszerű, humoros, trendi és fiatalosch kampányát személyesen a szervezet elnöke, a Békemenet porondmestere, Csizmadia László mutatta be szerdán az Ötvenhatosok terén. A plakáton Vona Gábort és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt öleli át a korábbi plakátkampányból ismert bohóc, a felirat pedig azt hirdeti: "Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra".

A CÖF elnöke hozzátette: az interneten már megjelentek az azonos tartalmú hirdetések, amit elküldtek több napilapnak is. A Magyar Nemzetről azonban lepattant a kampány,

a napilap világossá tette, hogy nem közlik a hirdetést.

A Jobbik szerdai közleményében üdvözli az "álcivil szervezet plakátját", amelyen

"Vona Gábor leendő kormányfő és Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök között bohócként szerepel Orbán Viktor jelenlegi kormányfő is."

A párt örömét fejezi ki, hogy "ők is belátták, a jelenlegi kormányfő egy gátlástalan bohóc". A párt azért még kiváncsi lenne rá, "mennyi közpénzt emésztett föl" a CÖF plakátkampánya, s "

"vajon Habony Árpád és Rogán Antal baráti köréhez köthető, letelepedési kötvényeket árusító offshore cégek, a Gaith Pharaon nevű körözött személy vagy Mészáros Lőrinc nevű civil adakozó juttatásai szerepelnek-e majd a költségvetésükben."

A rejtélyes bohóc mindannyiunkat izgató kiléte nem csak a Jobbik fantáziáját mozgatta meg.

#Cöf #CsizmadiaLászló #Jobbik #Fidesz

http://alfahir.hu/a_cof_is_rajott_hogy_orban_egy_bohoc

Vona Gábor zázriveczes múltja

„Hogy nem sül le a pofájáról a bőr ennek a féregnek?" – hívott fel feldúltan egy ismerősöm azután, hogy volt szerencséje az interneten megtekinteni a Vajna-féle kormánybulvár-televíziónak adott nyilatkozatát Lánczi Tamás vezető „elemzőnek". Természetesen addigra már nekem sem kellett magyarázni, hogy miről van szó, bár különösebben sem az újabb Vona Gábor elleni támadáson, sem Lánczi Tamáson nem lepődtem meg. Régóta tudni, hogy nincs és nem is lehetnek gerincbántalmai.

Ami Vona Gábort illeti, hát ő most kap hideget-meleget a kormányzati bulvártól. Szó szerint, mert hetekkel ezelőtt még az volt a sláger, hogy meleg, vagyis homoszexuális, vagyis buzi. Ezt a rendkívül hiteles, fideszes előadóművésszé avanzsált Terry Black állításaival próbálták alátámasztani. De aztán ez érezhetően nagyon visszafele sült el, ezért az előadóművészt mostanra lecserélték egy bohóc elemzőre (talán pont ő állt modellt a kormányzati seggnyalásból élő Civil Összefogás Fórum új plakátján, amelyen Vonát és Gyurcsányt tették egymás mellé), Lánczi Tamásra.

„Vona Gábor múltja" címmel a TV2 kedd esti hírműsorában mutattak be egy riportot, amelyben a Jobbik elnökének névváltoztatási „rejtélyét" próbálták körbejárni. És itt jön a képbe Lánczi, aki megelemezve az ügyet, a következőket mondta szemrebbenés nélkül:

„Pontosan mi volt Vona Gábornak a motivációja, ezt nem tudjuk. Találgatni lehet, végső soron tőle is hallottunk egy magyarázatot. Igazából kétfélét is, ugye, hogyha jobban meggondoljuk. Ugye egyszer azzal érvelt, hogy az ő neve nem hangzik elég jól, a politikában nehéz egy ilyen névvel befutni. De adott egy olyan magyarázatot is, amivel igazából mintha családi okokra utalt volna."

Ha most Bayer Zsolt lennék, akkor néhány feles után elintézhetném ezt azzal, hogy „neked meg a kurva anyád…", esetleg „ehhez neked mi a kurva anyád közöd van, te geci fluffer?" Én azonban nem vagyok Bayer Zsolt, sőt, miután megkapta jól megérdemelt lovagkeresztjét, nagy, szent fogadalmat tett a kitüntetések és egyebek hatására, hogy megpróbál felnőni a feladathoz, és befejezi a trágár tartalmú publicisztikák írását. Ennek a fogadalomnak persze van egy szépséghibája, hogy az állítólag ő általa vezetett személyes blogján egy december 6-i bejegyzésében a Jobbik elnökéről azt írta: „csak egy geci", meg azt, hogy „Vona egy rakás szar". Persze lehet, hogy ez már nála nem is számít káromkodásnak, esetleg a Mikulás lepte meg egy üveg töménnyel és már nem volt szenteskedő hangulatában, mikor megérkezett a napi megrendelés.

De hagyjuk is most el a sarki presszó pultját, és térjünk vissza Vona nevéhez, ami hirtelen olyan nagy „talány" lett. November 25-én, a Jobbik elnöke a XVII. kerületben járt Szilágyi György országgyűlési képviselő irodaavatóján, ahol kötetlenül beszélgettek egymással. http://alfahir.hu/tabuk_nelkul_vona_gaborral Mintha csak megérezte volna a Jobbik elnöke, hogy több mint egy héttel később mivel fogják támadni, vagy esetleg pont innen vette az ötletet egy habonyista médiapribék, rögtön az első öt percben, sokadjára rántotta le a leplet névváltozásának legendájáról. Nem először beszélt arról, hogy hogyan és miért lett a vezetékneve Zázriveczből Vona.

A Jobbik 2003. október 24-i zászlóbontásának alkalmából jelent meg (Szabad Tér Kft., 2003) az „Adjatok egy jobbik világot" című interjúkötet, amelyben Koltay Gábor magyar filmrendező, színigazgató, érdemes művész beszélgetett a mozgalom akkori vezetőivel, formálóival, így az akkor 25 éves Vona Gáborral is (Lánczi Tamásnak különösen ajánlom figyelmébe). Íme, egy részlet a kötetből, mit mondott 2003-ban (2003 őszén még csak a Jobbik alelnöke volt) Vona Gábor a névváltoztatásról:

"(…) Fontos része a családi indíttatásnak, hogy apai nagyapám, Vona Gábor az első világháborúban, Erdélyben hősi halált halt. Édesapám csupán egyéves volt, amikor elesett, így nem ismerhette őt. Személye családi legendává vált, mint a mi hősi halottunk, akinek emléke nagyon fontos volt mindannyiunk számára. Ide kapcsolódó érdekesség, hogy Zázrivecz Gábor néven születtem, mert amikor Vona nagyapám meghalt, a nagymamám néhány éven belül hozzáment Zázrivecz Józsefhez, és édesapámat átkeresztelték Zázrivecz Lászlóra. Így születtem tehát Zázrivecz Gábor néven. A diplomaszerzés előtt vettem fel a Vona nevet.

- Ez a te szuverén döntésed volt, tisztelegve a nagyapa emléke előtt?

- Igen, már korábban is foglalkoztatott a dolog. Mindenképpen szerettem volna vér szerinti nevemet visszakapni. A családi történetek megismerésével ez a vágyam csak fokozódott. Az érettségit még Zázrivecz néven tettem le, de ragaszkodtam hozzá, hogy a diplomámon már a Vona név szerepeljen. Szükségét éreztem, hogy ezzel a hősi halált halt nagyapám emléke előtt tisztelegjek."

Aki 2003-tól veszi a fáradtságot, és megnézi, hogy Vona miket nyilatkozott ebben a témában, egészen a 2016. november 25-i XVII. kerületi jobbikos beszélgetéssel bezárólag, az pontosan láthatja, hogy semmi olyat, amely a Lánczi Tamás által mondott kétféle verzióra utalhatna, vagy arra, hogy találgatni kéne Vona motivációit. De persze ezt pontosan tudja Lánczi Tamás is, csak hát azért fizetik, hogy össze-vissza hazudozzon és faarccal megszakértse a kormányzati manipuláció ordító hülyeségeit.

Kíváncsi vagyok, mit találnak ki legközelebb. Erős a gyanúm, hogy elérkezünk addig a pillanatig, amikor majd Vona szemét fogják vizsgálni, Lánczi pedig kielemzi majd, hogy a Jobbik elnöke valójában egy reptilián alakváltó.

#VonaGábor #LáncziTamás #Jobbik #fideszdsz

http://alfahir.hu/vona_gabor_zazriveczes_multja

Napi AntiHabony fb : lájk nekik !!!

https://www.facebook.com/AntiHabony/

JÁTÉK! ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK!

Az alábbi fotón Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc képe között elrejtettük Orbán Viktor portréját. De hol? Keresse meg! A helyes megfejtők között egyhetes ibizai nyaralást, ingyenes helikoptertúrát, értékes Louis Vuitton termékeket, valamint Mészáros Lőrinc Hogyan kell önerőből egyről kettőre jutni? című bestsellerét sorsoljuk ki.

Megfejtéseiket a penzmosoda@cof.hu e-mail címre várjuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése