2016. december 7., szerda

"Vona lejáratását csúcsra pörgetik! Félhetnek Vona Gábortól és a Jobbiktól, ha ennyi mindent elkövetnek a lejáratására a Fidesznél. A fő gond az, hogy nemtelen eszközökkel élnek, és így az amúgy is alacsony politikai kultúrát süllyesztik még alacsonyabb szintekre." Ha le kell menni kutyába, légy a kutyák királya. Vagy inkább Farkas!

Ha le kell menni kutyába, légy a kutyák királya. Vagy inkább Farkas!

"Félhetnek Vona Gábortól és a Jobbiktól, ha ennyi mindent elkövetnek a lejáratására a Fidesznél. A fő gond az, hogy nemtelen eszközökkel élnek, és így az amúgy is alacsony politikai kultúrát süllyesztik még alacsonyabb szintekre."

Vona lejáratását csúcsra pörgetik

Nem elég, hogy Terry Black fidesz-előadóművész homoszexuálisként állította be, aztán mostanában a nevén rugóznak – mintha bármit is jelentene -, hogy felvette az eredeti családi nevét, most éppen a fideszes "civilek" Gyurcsánnyal helyezték egy plakátra, a háttérben egy bohóccal, amivel gyakorlatilag lebohócozták…

Félhetnek Vona Gábortól és a Jobbiktól, ha ennyi mindent elkövetnek a lejáratására a Fidesznél. A fő gond az, hogy nemtelen eszközökkel élnek, és így az amúgy is alacsony politikai kultúrát süllyesztik még alacsonyabb szintekre.

Csak úgy "elküldték a lapoknak" az egész oldalas hirdetést – nyilván ingyenes a közzététel…

Új szereplőt szerződtetett "a szocliberális cirkusz" Vona Gábor Jobbik-elnök személyében, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) plakátkampányt indított, hogy ezt bemutassa – mondta Csizmadia László, a CÖF alapítója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Az Ötvenhatosok terén bemutatott plakáton Vona Gábort és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt öleli át a korábbi plakátkampányból ismert bohóc, a felirat pedig azt hirdeti: "Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra".

Az MTI híre szerint Csizmadia László elmondta: az interneten már megjelentek az azonos tartalmú hirdetések, amit elküldtek több napilapnak is; egyedül a Magyar Nemzet közölte, hogy nem hozza le a hirdetést.

Jobbik: ha ti bohócoztok, mi is bohócozunk!

A CÖF plakátján Vona Gábor leendő kormányfő és Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök között bohócként szerepel Orbán Viktor jelenlegi kormányfő is. A Jobbik üdvözli az álcivil szervezet plakátját, hiszen már ők is belátták, a jelenlegi kormányfő egy gátlástalan bohóc. Ettől függetlenül persze kíváncsiak vagyunk, mennyibe került a CÖF plakátkampánya, mennyi közpénzt emésztett föl, s vajon Habony Árpád és Rogán Antal baráti köréhez köthető, letelepedési kötvényeket árusító offshore cégek, Gaith Pharaon nevű körözött személy vagy Mészáros Lőrinc nevű civil adakozó juttatásai szerepelnek-e majd a költségvetésükben – áll a Jobbik közleményében.

/kuruc.info, Patrióta/ #gyurcsány ferenc #pártokrácia #Vona Gábor

http://patriota.info/vona-lejaratasat-csucsra-porgetik/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése