2016. november 23., szerda

Iszonyúan felgyorsult a Jobbik összemosása a „paramilitáris” szervezetekkel. Csak éppen bizonyítéka nem lesz. A mAgyar időkbe és más hasonló színvonalú fideszsegg nyaló helyekre kontentnek jó lesz persze, szentesi zöldi lászló mélysznob, meg nagy ervin baromarc majd kiváló gyalázkodásokat rittyent a 0 tényanyagból. És ezek nem ám Bayer Zsolt félék, hanem ugyanolyan libsik mint balfélen.

"egyes szélsőséges parlamenti pártok"

Nem jártak ezek még a nyóckerben, ahol csomagtartóból árultak ilyesmit is, lazán. Az alvilágban nincs politika, tőlük megvehette bárki a lefoglalt kalasnyikovokat. Az eladó nem lesz meg, így a fideszeskomcsi bizottság akármi mesét kitalálhat az oroszokról + a Jobbikról.

HA egyáltalán igazak a lefoglalások és házkutatások kitaláltnak tűnő, gyanús történetei!!!!!!

Csak éppen bizonyítéka nem lesz. A mAgyar időkbe és más hasonló színvonalú fideszsegg nyaló helyekre kontentnek jó lesz persze, szentesi zöldi lászló mélysznob, meg nagy ervin baromarc majd kiváló gyalázkodásokat rittyent a 0 tényanyagból. És ezek nem ám Bayer Zsolt félék, hanem ugyanolyan libsik mint balfélen.

Halász = fischer. A két említett firkász is közülük való. Mintafelismerés! Ebben a libsi bibsi rendszerben az gondolatbűn. :3

Iszonyúan felgyorsult a Jobbik összemosása a „paramilitáris" szervezetekkel

A Fidesz-frakció támogatja, hogy a honvédelmi és rendészeti bizottság, valamint a nemzetbiztonsági bizottság együttes ülésén - a Belügyminisztérium részvételével - mielőbb kerüljön napirendre a Magyarországon működő paramilitáris szervezetek és "egyes szélsőséges parlamenti pártok" esetleges kapcsolatának átfogó vizsgálata - közölte Halász János, a kormánypárti képviselőcsoport szóvivője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Emlékeztetett arra, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szervezet vezetője a közelmúltban gépkarabéllyal megölt egy rendőrt Bőnyben. Szerinte ez egy olyan jelenségre - egy "kiterjedt, veszélyes, szélsőséges, félkatonai szervezkedésre" - hívta fel a figyelmet, aminek a végére kell járni.

Fel kell tárni, hogy van-e, és ha igen, milyen politikai, pénzügyi vagy bármilyen kapcsolat ilyen paramilitáris szervezetek és "egyes szélsőséges parlamenti pártok" között - mondta Halász János.

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=99200

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése