2013. december 2., hétfő

[Lapszemle] Herzl Központ néven újabb zsidó intézmény nyílt Európa legantiszemitább országának fõvárosában - Állami támogatással nyit feljelentgetõ irodát a rasszista zsidó gárda - Shalom, Robikám! Minden lefújva! - The Observer: a britek szeretik a legkevésbé az EU-t - Szíria: kezdõdik a visszatáncolás - Ukrajna segítséget kér Oroszországtól! - Elrettenve látjuk az összeálló képet országunk helyzetérõl - ''Hálapénzt'' követel a Magyar Állam a kötelezõ védõoltás áldozataitól

Nemzeti Hírháló  
Feliratkozás Imerősöknek Kapcsolat Nyomtatás Hozzászólás Szüneteltetés Leiratkozás
"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára,
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Magyarország haldoklik az Európai Unióban. Te is igy látod?


Videó: http://www.youtube.com/watch?v=99xo2aO1Tjw

"Egész Európát lángba fogjuk borítani, ha újra felkelünk!"


Videó: http://www.youtube.com/watch?v=wyrRCgfYai4



Ángyán József független országgyűlési képviselő közleménye
Budapest, 2013. december 1., vasárnap (OS)

    Tisztességes, bátor, a lelkiismeretük szavára hallgató embereket keresünk!

    Ángyán József (Tisztesség és Emberség Szövetsége), Éliás Ádám (Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége) és Lukács András (Levegő Munkacsoport) közös közleménye - A törvényhozás és az államigazgatás legfelsőbb szintjein is elterjedt korrupció és adócsalások Magyarország kibontakozásának, társadalmi fejlődésének legfőbb akadályává váltak. Kevesen hatalmas összegekre tesznek szert úgy, hogy elkerülik a közteherviselést, sőt megcsapolják a közös kasszákat, és nemcsak, hogy nem járulnak hozzá az ország valódi gazdasági teljesítményéhez, hanem éppen ellenkezőleg: rombolják azt. Az ebből származó bevételeik nagy részét luxusberuházásokra, fényűző életmódjuk fenntartására költik, illetve kiviszik az országból. Ugyanakkor egyre szélesebb rétegeket sújt az elszegényedés, végzetesen kettészakad a társadalom, szétesnek közösségeink, tönkre mennek az oktatás, a kultúra, az egészségügy intézményei. Az "érinthetetlen" nagy adócsalók miatt sok tisztességes kis- és k özépvállalkozás megy csődbe. Horváth Andrásnak, az adóhivatal volt munkatársának a kilépése a nyilvánosság elé példát és reményt ad arra, hogy kitörhetünk ebből a csapdából, ha lesz elég igaz, tisztességes és elszánt ember, aki vállalja, hogy feltárja és nyilvánosságra hozza a tudomására jutó visszaéléseket. Bátorítjuk, támogatjuk és a közösség erejével megvédjük őket. Most rajtuk múlik Magyarország megújulása és mindannyiunk sorsa.

    Kiadó: Ángyán József független országgyűlési képviselő


Siklósi András:
Gondolatok Magyarországról és a hazafiságról, a Nemzetről


Hétfőn, december 2-án, 17 órakor a Szent László Magyarságtudományi Akadémia keretében előadásra kerül sor, amelynek címe: Gondolatok Magyarországról és a hazafiságról, a Nemzetről, amelyet a Herman Ottó Társaság szervezett.

Előadó: Siklósi András.
Az eseményt élőben követhetik a világhálón, ide kattintva:
http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667

MVSZ Sajtószolgálat
Vonalban levők száma

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Herzl Központ néven újabb zsidó intézmény nyílt Európa legantiszemitább országának fővárosában
2013-12-01. 19:35 Kuruc.info


Herzl Tivadar
Budapesten Herzl Központ néven megnyílt a legújabb zsidó kulturális-politikai intézmény - jelenti Benny Teitelbaum, az Izraeli Rádió tudósítója. Budapesten, a hazai zsidók és a cionista világszervezetek által legantiszemitább európai országának tartott Magyarország fővárosában?

A Budapest, VI. kerület, Paulay Ede utca 1. szám alatti Izraeli Kulturális Intézet épületében vasárnap ünnepélyes keretek között megnyitották a Herzl Központ nevű legújabb cionista zsidó intézményt a magyar fővárosban. Az egész napos eseményen a többi között jelen volt és fölszólalt Anatolij (Natan) Saranszkij, egykori Cion-fogoly, később izraeli miniszter, jelenleg a Zsidó Ügynökség (Szochnut) elnöke, Ávráhám Duvdeváni, a Cionista Világszervezet elnöke, Ilán Mor, Izrael budapesti nagykövete és a magyar kormány képviselői.


Emléktábla a Dohány utcában

A budapesti Herzl Központot a jeruzsálemi Herzl Múzeum mintájára alakították ki, s a szervezők célkitűzése szerint az új intézmény feladata a magyarországi zsidóság és Izrael kapcsolatának szorosabbra fűzése lesz. (Halkan megjegyezzük, hogy az 1860-ban, Pesten született Binjámin Zeév Herzl, alias Herzl Tivadar politikai cionizmusának lényege az Izraelbe vándorlás, az álijjá, s nem pedig a gazda nép heccelése, antiszemitázgatása - J. K.)


Budapesten közterület is viseli a nevét

Az előadások keretében Balázs Gábor, a magyar szélsőségesség ismert ostorozója A Tóra államától a Nagy-Izrael eszméjéig címen tartott előadást. Benny Teitelbaum, az Izraeli Rádió tudósítója szerint mostantól a ma megnyílt budapesti Herzl Központon belül működik a Magyarországi Antiszemitizmus Elleni Küzdelem Bizottsága is.

Júszef el-Kudszi - Kuruc.info

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Állami támogatással nyit feljelentgető irodát a rasszista zsidó gárda
2 dec 2013 Magyar Hajnal

Zsidók magyarozhatnak a neten, mi azonban egy facebook bejegyzésért is büntethetőek leszünk. Új, izraeli internetes ÁVH kezdi meg tevékenységét Orbánék, vagyis a magyar adófizetők nem önkéntes támogatásával. Érdekes, hogy a keresztény temetők, jelképek folyamatos rongálása, támadása nem számít a kormánynak, ezt nem figyelik, nem támogatják a megfékezését. Orbánék segítségével magyarellenes faji törvényeket vezetnek be gyakorlatilag. De az még semmi! Ugyanis hazánk területén egy izraeli kormányhivatal fogja fideszes támogatással figyelni a magyar internetezőket!

A közösségi oldalakat is figyelik majd a Zsidó Ügynökség, illetve a Tett és Védelem Alapítvány dolgozói azért, hogy kiszűrjék az antiszemita bejegyzéseket. Egy vasárnap átadott irodából végzik majd a munkájukat, ide várják a lakossági bejelentéseket is. A megnyitón azt mondták a zsidó szervezetek képviselői és politikusok, hogy Magyarországon van antiszemitizmus - ezt bizonyítja a nyugati téri hanukija megrongálása is.

Aha. És a magyarellenességet nem bizonyítja a keresztény jelképek folyamatos támadása, rongálása, kigúnyolása, nem ritkán zsidó körök részéről? A heti, havi magyarellenes támadások, gyilkosságok, rablások nem bizonyítják az antimagyarizmust?

A zsidó vallás egyik jelképéről, a hétágú gyertyatartóról szakított le egy táblát valaki a Nyugati téren szombat hajnalban. Ezt egy térfigyelő kamera rögzítette. Egy hanukiját a Deák téren is megrongáltak. Az izraeli külügyminisztérium igazgatója szerint ezek is azt bizonyítják, hogy Magyarországon létezik antiszemitizmus. Gideon Behar erről a zsidó ügynökség irodájának átadóján hazudozott egyoldalúan. A patkány Hírtv erről úgy számol be, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.


Egy irodát avattak fel, ami még ugyan üres, de az izraeli Zsidó Ügynökség dolgozói innen figyelik majd például a közösségi oldalakat, hogy ki és melyik IP-címről ír antiszemita bejegyzéseket.
De lesz más feladata is az irodának. A rasszista Tett és Védelem Alapítványt támogatja a magyar kormány is.
Március óta a Tett és Védelem Alapítvány összesen 29 feljelentést tett zsidók elleni uszítás és holokauszttagadás gyanúja miatt. Érdekes, a magyarellenesség nem számít, itt is tetten érhető a faji kettős mérce. Dániel Péter antimagyar uszító ellen ugyanis semmit sem tesznek!

A mocsokügynökség tevékenysége nyilvánvalóan törvénytelen, köszönjük, narancsos birkák, titeket is elvisznek!

magyarhajnal.com hírtv nyomán

Kapcsolódó:
   Bíróság elé kerülhetnek a menóra-rongálók
   Spanish government approves draft law cracking down on demonstrations

Megjegyzés: A Nemzeti Hírháló - sok más hírportálhoz hasonlóan - ettől még nem fogja elhallgatni az igazságot!


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Shalom, Robikám! Minden lefújva!
2013. december 2. 09:53 mandiner

A Magyar Gárda egységeit izraeli kommandósok képezik ki a Negeb-sivatagban, és számos alkalommal vetettek már be közös parancsnokság alatt US Army-IDF-Magyar Gárda egységeket Afganisztánban. Ez a magyarázat egyébként arra is, hogy az utóbbi időben a gárdisták felvonulásai nagyon megritkultak.

Sokan vetették a szememre a Jobbikkal kapcsolatos kritikus hangvételű írásaimat. "Leszóltak fentről?" - érdeklődött az egyik gyanakvó jobbikos, akinek már elege van abból, hogy különböző, civilnek látszó fizetett ügynökeiket tartótisztjeik lépten-nyomon a haza legjobbjaira uszítják. A nála is agresszívabbak természetesen zsidóztak és magyarelleneseztek, ahogy mindig, ha olyan jelenséggel találkoznak, amit nem képesek beilleszteni az egybites világképükbe.

Akkor nem reagáltam, de miután az utóbbi napokban a Fideszen és hű adómutyis szövetségesén, az MSZP-n is ütöttem párat, úgy érzem, némi magyarázatot illik adnom arra, hogy miért fordultam a nemzetem ellen. Kezdem azzal, hogy a jobbikos imázskampányt azért kellett közönséges konzummocsoknak neveznem, és azzal vádaskodnom, hogy körülbelül annyira önazonos ez a performansz, mint a Jobbik pogány-keresztény, monarchista-plebeljus, iszlámfetisiszta cigányellenessége, mert Rozenfeld Mózestől, a Moszad kelet-európai műveleti főnökétől a következő üzenetet kaptam:

"Nézd, Robi! A Fidesz rezsicsökkentése eredménytelen, mérhető támogatottságuk nincs. A baloldali pártok együttesen sem képesek öt százalék fölé jutni. Az van, hogy ha Te most nem lépsz és kezdesz el mindenfélét hazudozni a Jobbikról, akkor simán behúzzák a következő választást. Kérlek, indíts ellenük gyűlöletkampányt félelmetesen látogatott facebook-oldaladon! Zuckerberget is bevontuk az akcióba, teljes hatalmával mellettünk áll."

Nem lennék az, akinek sokan gondoltok, ha válaszüzenetemben nem kérdezek vissza: "És mennyi lóvét kapok mindezért? Erről zörögj, papírzacskó!" A meggyőzően sok számjegyből álló összeget szemlélve úgy döntöttem, hogy nemzetem ellen fordulok, és támadást indítottam megmaradásunk és felemelkedésünk utolsó arcvonala ellen. Így történt. De nem szégyellem. Újra megtenném.

Aztán csak írtam és írtam a lejárató szövegeket, hogy gazdáim minden sékelét megszolgáljam, de mielőtt azok hangoskönyv-formában a könyvesboltok gyermekrészlegeinek polcaira kerültek volna, megszólalt a telefonom. Aki beleszólt, maga volt Goldstein Manó, hármas szintű szabadkőműves nagymester, a Zsidó Világliga - keresztény szóhasználattal élve a titkos világkormány - külügyminisztere, aki egyben askenázi ortodox rabbi. Meglepő hírekkel szolgált.

"Shalom, Robikám! Minden lefújva! Tegnap Brüsszelben részt vettünk egy szűk körű tanácskozáson, ahova Szegedi Csanád, Vona Gábor és Morvai Kriszta is hivatalos volt. Nem maradt más választásunk, titkos paktumot kötöttünk. Nem volt könnyű meggyőzni a Világliga küldötteit a Morvairól meg a Vonáról, tudod, mennyire gyűlöljük a keresztényeket, és főleg a magyarokat, de már semmi mást nem tehettünk, és valóban nagy volt a veszély, hogy elveszítjük az országot. Na szóval, az van, hogy a Csanád meg a Gábor belépett a páholyba, körülmetéltük őket, majd a fedetlen falloszukat friss csecsemővérrel öntöztük meg, aztán keresztény szűzlányok véréből készült maceszt vacsoráztunk. A Kriszta azt kérte, hogy nyissuk meg a páholyt a nők számára, ezt megígértük, de persze nem fogjuk teljesíteni. A szövetségünk értelmében a Gábor és a Csanád kilencvenkilenc éves haszonbérletbe megkapja tőlünk Magyarországot az ott élő tízmillió fogyasztóval együtt. Először választást kell nyerni, aztán fokoz atosan átalakítjuk az országot királysággá, miközben a Szent Korona belső peremére, a bársonyborítás alá héber nyelvű átkokat vésetünk. Nagyjából ezek az egyezség fontosabb pontjai. A díjazásod marad a régi, de mostantól: csak a Jobbik! Shalom, Robikám!"

Most itt tartunk. Beszéltem egy cionista haszid spanommal, ő azt mondja, hogy olyannyira működik már ez a megállapodás, hogy a Magyar Gárda egységeit izraeli kommandósok képezik ki a Negeb-sivatagban, és számos alkalommal vetettek már be közös parancsnokság alatt US Army-IDF-Magyar Gárda egységeket Afganisztánban. Ez a magyarázat egyébként arra is, hogy az utóbbi időben a gárdisták felvonulásai nagyon megritkultak.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

The Observer: a britek szeretik a legkevésbé az EU-t
2013. december 01. vasárnap 16:13 MTI - Híradó

Egy felmérés szerint a britek alig több mint a negyede tartja jó dolognak az EU-t. Arra a kérdésre, hogy hazájukat európai országnak tartják-e, a britek 50 százaléka nemmel felelt.


A skótok sem rajonganak

Az Európai Unió legnagyobb országai közül Nagy-Britannia lakossága szereti a legkevésbé az uniót: a brit közvéleménynek alig több mint a negyede tartja jó dolognak az EU-t egy új nemzetközi felmérés vasárnap ismertetett adatai szerint.

A The Observer című baloldali vasárnapi brit lap megbízásából Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban és Lengyelországban elvégzett közvélemény-kutatás kimutatta, hogy a britek 26 százaléka van összességében jó véleménnyel az EU-ról, 42 százalékuk azt a válaszlehetőséget jelölte be, hogy az EU létezése "rossz dolog".

Lengyelországban ugyanakkor a megkérdezettek 62 százaléka tartja jónak és mindössze 13 százalék rossznak az unió létét. Németországban 55-17, Franciaországban 36-34 százalék a vélemények megoszlása ebben a kérdésben a kedvező megítélés javára.

Arra a kérdésre, hogy hazájukat "európai" országnak tartják-e, a britek 50 százaléka nemmel felelt, és csak 40 százalékuk mondta azt, hogy igen. A németek 84 százaléka, a lengyelek 70 százaléka, a franciák 59 százaléka azonosította hazáját európai országként, az e minősítést elvetők aránya pedig 11, 26 és 31 százalék volt e három országban.

A felmérést végző Opinium közvélemény-kutató cég felkérte a vizsgálatba bevontakat arra is, hogy jelöljék meg, milyen identitásúnak tartják magukat. Az összes egyéb önazonossági jelző mellé a briteknek mindössze a 14 százaléka írta oda azt is, hogy "európai", ugyanakkor a németek 39, a franciák 34, lengyelek 48 százaléka nevezte magát európainak is más identitásainak felsorolása mellett.

Arra a kérdésre, hogy mely országokat érzik a hozzájuk legközelebb állónak kulturálisan, politikailag és gazdaságilag, a brit válaszok között a leggyakrabban az Egyesült Államok, Ausztrália, Új-Zéland, Kanada és - egyetlen EU-tagállamként - Írország szerepelt. A másik három ország esetében csak uniós társállamok voltak azon országok között, amelyekhez a megkérdezettek szerint hazájukat szoros kulturális, politikai, gazdasági kapcsolatok fűzik.

A felmérés adatainak különös jelentősége abban áll, hogy David Cameron konzervatív párti brit miniszterelnök népszavazást ígért a brit választóknak Nagy-Britannia EU-tagságának sorsáról, azzal kiegészítve, hogy előtte megpróbálja elérni Brüsszelnél a London által tagállami hatáskörbe tartozónak ítélt döntési jogkörök "hazatelepítését" és a brit-EU viszony alapvető átrendezését. A brit kormány tervei szerint e tárgyalások eredménye alapján dönthetnek majd a választók arról, hogy hazájukat az EU-ban vagy az unión kívül szeretnék-e látni.

A The Observer felméréséből ugyanakkor kiderül, hogy a két legnagyobb EU-társállamban, Németországban és Franciaországban a közvélemény jelentős relatív többsége nem támogat semmiféle brüsszeli különalkut Londonnal.

Kapcsolódó:
   Délvidéki magyar autonómia nélkül nem lehet szerb uniós csatlakozás! - Interjú Szávay Istvánnal, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetvezetőjével
   Orbán bemutatott az Európai Parlamentnek
   A németeknek tetszik, hogy bemutat a kancellárjelölt



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

SZÍRIA: KEZDŐDIK A VISSZATÁNCOLÁS

Pár nappal ezelőtt, az egyik szíriai harcokkal foglalkozó írásunkra érkezett egy olvasói reakció:

"Kíváncsi leszek, hogy ha valóban kiderül, hogy Asszad győz, a mi miniszterelnökünk hányadiknak fut majd egy kis benyalizásért" (nem szó szerinti idézet)

Ma már a szíriai rendszer ellen korábban ordibáló atlantista országok képviselői egyre gyakrabban fordulnak meg Damaszkuszban. A szíriai háború még zajlik, de a politika kezd változni. Most már Asszad nem olyan nagyon gonosz, csak kicsit, a szabadságharcosokból pedig szépen lassan vahabista terroristák lesznek.

Hogyan fog ebből kimászni a dísz-szabadkőműves Martonyi? Valószínűleg a szokásos módon, olyan fapofával megy majd az elsők között Szíriába, hogy csak leshetünk. Ott meg majd mindent ráken szokás szerint a gonosz, Fideszt sanyargató EU-ra. Meglehetősen nehéz lesz megmagyarázni a tényt, hogy magyar fegyverek hogyan jutottak tömegesen a terroristák kezébe, de erre is kész válasza lesz, mert valószínűleg ennek is az EU lesz az oka. Természetesen Martonyinak egy szava nem volt az ellen, hogy a magyar kormány egy olyan arabbal üzletelgetett, aki aztán iszlám fanatikusokat támogatott a megvett fegyverekkel. Az pedig szintén a véletlen műve, hogy ezek a terroristák AMD karabélyokkal a nyakukban szaladgálnak.


Nem csalás, nem ámítás: az bizony ott egy magyar AMD az FSA terrorista kezében...

A hírek szerint Dánia, Ausztria, Románia, Svédország diplomatái már folyamatosan járkálnak Damaszkuszba. Pedig annak idején (élén a magyar kormánnynal, amely elsőként záratta be a nagykövetséget) milyen sietve rugdalták haza a szíriai diplomatákat. Ahogy látható a háború vége, a cion-atlantista már szalad is egy kis pénz keresgélni, teljesen lényegtelen, hogy mennyire kell megalázkodnia.

Még csodálkoznak emberek, hogy ilyen mentalitás melett miért mennek itthon úgy a dolgok, ahogy.

Hífő.net

A második világ háború óta, nem szenvedett még más város a világon akkora rombolást, mint Aleppó városa...

Sokkoló és nagyon megható képek láthatóak a következő videóban.


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Ukrajna segítséget kér Oroszországtól! - Írd alá Te is! - Mi is aláírtuk
2013/12/02 Szabad Riport

A vereségébe, - Ukrajna elvesztésébe beletörődni nem tudó cionatlantista rablóhorda minden erejét összeszedve és mozgósítva a zsákmány megszerzéséért, - káoszba igyekszik taszítani az országot. Ügynökök tízezreit vetette be Kijevben, és Nyugat-Ukrajna területén is csordák szervezésével igyekszik destabilizálni Ukrajnát.


Keleti szomszédunknál veszélyes helyzet állott elő! A törvényes kormány hibát-hibára halmozva juttatta Ukrajnát ebbe az állapotba, és most az általa felhalmozott romokon botorkálva próbálja menteni a menthetőt.

Ukrajnában veszélybe került a törvényes rend, a társadalmi nyugalom és béke. Az Ukrajnát megkaparintani akaró - és ezzel saját időleges túlélését elérni remélő Európai Unió és kitartottjai, - a fizikai erőszak eszközéhez folyamodtak. Kijevben erőszakos, rendszerellenes hordák (köztük sok becsületes és becsapott ember), - garázdálkodnak.

Ukrajna a polgárháború szélére sodródott. A cionatlantista rablóhorda tehetetlen dühében, emberéletek feláldozásától sem riad vissza. Ukránok, ruszinok, magyarok, románok, oroszok, - ukrán állampolgárok, - életét képes feláldozni saját maga önös érdekeiért.

Nem retten vissza ez a bűnbanda attól sem, hogy polgárháborút gerjesszen Ukrajnában.

Országuk, hazájuk, hitük sorsa miatt aggódó, különböző nemzetiségű ukrán állampolgárok sürgetik a helyzet normalizálását, és fordulnak segítségért a testvéri Oroszországhoz.

A Bal-Rad postájába ma éjjel érkezett egy e-mail. Küldője Vaszlij Mozgov, az Ukrán Kommunista Párt (KPU) tisztségviselője.

Arra kéri a Bal-Rad-ot, hogy tegyük közzé Jermek Tajcsibekov levelét:
Jermek Tajcsibekov ukrán állampolgár fordul levélben Oroszország elnökéhez, segítő beavatkozást sürgetve.

A levél írója a segítségkérést az AVAAZ.org oldalon tette közzé.

Jermek Tajcsibekov kérésének támogatására szólítja fel a világ békeszerető embereit, és kéri őket, hogy aláírásukkal támogassák azt.

Kérjük olvasóinkat, hogy az alábbi linkre kattintva nyissák meg az AVAAZ.org oldalt, és internetes aláírásukkal támogassák Jermek Tajcsibekov segítségkérését, és Ukrajna megsegítését a Gonosztól.

A Bal-Rad már megtette! Egyúttal arra kérjük olvasóinkat, hogy továbbítsák ismerőseiknek is a kérést és a lehetőséget, és kérjék meg őket: aláírásukkal támogassák Ukrajna szabadságharcát!

AVAAZ.org - Petíciók

Hajrá Ukrajna! Hajrá Oroszország!

Íme a felhívás:
Az Orosz Föderáció elnökének, az orosz fegyveres erők főparancsnokának Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin Úrnak

Most hivja Önt Ukrajna orosz földje, hol él sok orosz ember.

Ők orosz etnikai származásúak

Ortodox keresztények.

Ukrajna egy véres polgárháború küszöbéhez érkezett.

A kijevi kormány és Viktor Janukovics elnök képtelen a törvényes rend fenntartására.

Erre pillanatnyilag csak Moszkva, csak Oroszország, csak Putyin képes. Felszámolni az anarchiát, a tömeges káoszt, a rendetlenséget, és megállítani a pusztítást és a konfliktus továbbterjedését.

Elsőként én, de sok ezer és több millió ember a világ minden tájáról hálás lesz Önnek azért, hogy az Orosz Föderáció elnöke csapatok Ukrajnába küldésével helyreállítja a békét és a rendet és a társadalmi harmóniát.

Hálásak leszünk azért, hogy elősegiti az ukrán lakosságot a közelgő népszavazásra, amelyen szabadon kifejezhetik akaratukat az Oroszországhoz való csatlakozás mellett.

Ez most a legfontosabb!

Ha Ön nem küld csapatokat Ukrajnába, - küldenek más országok.

A szerencse a bátraknak kedvez.

A legmélyebb tisztelettel és hűséggel Ön iránt

Jermek Tajcsibekov


A Bal-Rad után, a Szabad Riport is aláírta Ukrajna segítségkérő petícióját Putyin elnökhöz:
A Szabad Riport által is aláírt petíció

Egyúttal arra kérjük olvasóinkat, hogy továbbítsák ismerőseiknek is a kérést és ezt az aláírási a lehetőséget, - hogy aláírásukkal támogassák Ukrajna szabadságharcát!

Bal-Rad - Szabad Riport

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

Kiáltvány Kedves Magyar Testvéreimhez!

Elrettenve látjuk az összeálló képet országunk helyzetéről:
- A Magyar Nemzet vagyonának durván 90 % eltűnt az elmúlt 25 évben!!!
- Mindez idő alatt a Magyar Állam által sorra felvett kölcsönök kifizethetetlenné váltak!!!
- 1989-től a privatizáció kapcsán első lépésben az állami vagyon egy része magyar magánemberek zsebébe vándorolt és ezáltal egyben lefizetődött az a gárda, akik az EU csatlakozással lehetőséget biztositottak a további külföldi kisemmizők kiszolgálását.

Néhány kérdés:
- hogyan lehetséges, hogy 1989-től sokmilliós és milliárdos vagyona gyűlhetett össze magyar embereknek?
- az Unióhoz való csatlakozásunk óta gyakorlatilag minden "fejlesztés" ( lásd: bicikliutak, városok főtereinek "szalonképessé" tétele, sport létesitmények stb., de véletlenül sem egy pl. cukorgyár-élelmiszer feldolgozó-textilgyár stb., ahol munkát végezhetnénk) EU-s támogatással jött létre.

Tehát kérdésem:
- melyik ország az EU-ból mennyi pénzt is fizet nekünk magyaroknak ezekre a támogatásokra, különösen a gazdasági válság idején?
- lehetséges, hogy amit kötelezően mi befizetünk, annak egy kis részét visszaadják nekünk, felhasználásában feltételhez kötötten?
- miért kell alamizsnát osztogatni a kormánynak: pl. földalapú támogatás a gazdának, hogy megéljen-ahelyett, hogy kötelezné az összes itt élelmiszer kereskedőt egy egyszerű kormányrendelettel ( más országok példájára, ha már magunktól nincs ennyi eszünk).hogy elsődlegesen magyar árút kell forgalmaznia mondjuk kinai fokhagyma helyett stb.-és a gazdáknak lenne piaca, ahol termékeiket értékesiteni tudnák ( Európa éléskamrája).
- miért kell rezsicsökkentéses alamizsna, én szeretném a saját fizetésemből kifizetni az alapvető élthez szükséges költségeimet, emelt fejjel.
Nem sorolom tovább, amit mind látunk egyre világosabban.

Tennünk kell!! Hisz az egész kormányunk rettenetes úton halad, országunk teljes felszámolása zajlik akarva-akaratlanul.

Kérek mindenkit, találjuk ki a módját, hogy 1989-től a mindenkori kormányok törvényes elszámoltatását elvégezzük.

Kérem a bátor gazdasági-pénzügyi szakembereket a megfelelő adatokat gyűjtse össze eladósodásunkkal kapcsolatban.

Kérem a nemzeti oldalon, már oly sokat tett szervezetek és magánemberek közül azokat, akik ezt fel tudják vállalni, hozzunk létre egy bizottságot, ahová az adatok befutnak és a feljelentési eljárásokat meginditjuk, végigkisérjük.

Mindez nemcsak jogunk, de kötelességünk nemzeti megmaradásunk érdekében!!!
Tudom lehetetlennek tűnik a feladat, de nem az:)

Amig a megfelelő csapat fel nem áll, kérem engem értesiteni a hogyan továbbról.

Köszönettel
Sajó Mária
20-552-7370


*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***

"Hálapénzt" követel a Magyar Állam a kötelező védőoltás áldozataitól
2010. szeptember 28., kedd

A Magyar Állam által kötelezővé tett védőoltás miatt 100 %-os mozgássérültté vált áldozattól és családjától, azaz tőlünk több millió forintos perköltséget követel az állam, mint "hálapénzt", azért mert tönkre tették a gyermekünk és az egész család életét.

A sajtóban nagy visszhangot keltett, hogy azok a szülők akik, nem vitték el gyermeküket a kötelező védőoltásra pénzbírságot és felfüggesztett börtönbüntetést kaptak. Lehet, hogy mi is jobban jártunk volna, ha ezt vállaljuk, mert akkor gyermekük egészségesen élhetne.

A törvények szerint a védőoltás által okozott kár esetén az államnak kártalanítási kötelezettsége van, melyet csak bíróságon lehet érvényesíteni. Nem elég a bajunk, még ügyvédet is kell keresni és fizetni, aki képviseletünket elvállalja a Magyar Állam ellen. Perköltségmentesség nem illet meg minket, mivel az egy főre jutó havi jövedelmünk 28.500,- Ft-ot meghaladja. Bárki, elveszíti a pert, mint ahogy mi is vagy a bíróság kevesebbet ítél a kért összegnél tetemes perköltséget kell fizetni.

1987-ben a bíróság megállapította, hogy gyermekünk a kötelező védőoltástól bénult le. Élete végéig teljes körű ápolásra és gondozásra szorul. Az államnak fizetnie kellene az okozott kárért. De ezt nem teljesíti. Nem tartja be a saját maga által alkotott törvényeket.

Ez ma Magyarország, erre számíthatunk, ez a jogállam??

A károkozással nem csak a gyermekünk életét tették tönkre, de mivel önellátásra képtelen, ezért az egész napos ápolása, ellátása, az egész család életét nagymértékben megszabja erkölcsileg és anyagilag is. Mi szülők, elrontott életünkért, perben kértünk nem vagyoni kártérítést. A Magyar Állam elismerte a kérés jogosságát, de arra hivatkozott, hogy kérésünk elévült, ezért elvesztettük a pert. Nem csak kártérítést nem fizet az állam az általa okozott kárért, de még nekünk, mint károsultaknak kell fizetnünk a károkozó Magyar Állam részére közel 3.000.000,- Ft perköltséget hálából, hogy tönkre tették az egész család életét.

Nem értjük, hogyan évülhet el az, amit jelenleg is nap mint nap végeznünk kell (a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnapokon is) és a jövőben is. Időutazáson veszünk részt, hogy a jövő elévült ? Kárt okoztak és még nyomorba is döntenek. Mehetünk majd mozgássérült gyermekünkkel a híd alá, mert elveszik fejünk fölül a becsületes, 40 éves kétkezi munka árán megszerzett házunkat.
(...)
fejerszovetseg.blog

Locations of visitors to this page
Programajánló

Törökországi Nagykörút

Kézi Malom az otthonában
Rudi Tanya

Zöld Kapu Vendéglő, étterem Óbuda hangulatával HUN TV
Hargita Panzió
StarBus 2000
HUMINIQUM
Mátyás Vendégház
Attila Hotel



Magyar Menedék Könyvesház
Nemzeti Webáruház, Könyvesbolt
Gönczi Tamás - Piliscsillag NapcsillagIgor Janke - Hajrá magyarok! - Az Orbán Viktor-sztori    egy lengyel újságíró szemével
Kozsdi Tamás - A Magyar Korona könyveZele Richárd - Móricz János legendáriumának nyomában
Obrusánszky Borbála - Hunok Hungárok MagyarokNyirő József - Karácsony a havason
Skrabski Fruzsina - Elhallgatott gyalázat DVDPilinszky János - Csönd és közelség - Pilinszky János füveskönyve
Molnár V. József - ÖrökségMaderspach Viktor - Karaván a havasokban
Czakó Gábor - HitemrőlKoltay Gergely - Álmaink útján CD
Márai Sándor - Beszéljünk másról?Bogár László - Háttérképek
Susan George - Lugánói tanulmány 2.Dr. Eben Alexander - A mennyország létezik
Magyar Trikolór naptár - A Magyar Trikolór tizenkét hónapja 2014Tácsi István - A magyarok Istene, az ősi napisten újra fénylik I-II.
Pataki János - Székelyföld - A legendák világa 2013Raffay Ernő - Szabadkőműves béklyóban
Pap Gábor - Az Atilla-kincs vallomásaPeter Sheldon Drábik János - Hazugság, hogy Obama elkergeti Orbán Viktort
Néző László - BűnszövetségVarga Csaba - SzóÉrtelmező SzóTörténeti SzóTár
Mindenféle orvosságoknak rend szedéseTóth Gyula - A kitalált középkoron túl
Dr. Gerardo Pena Mattheus - Tayos 1. kötetEdmond Bordeaux Székely - A kortalan kutatása I.
Agnes Golenya Purisaca - Perun innen és túlVetráb József Kadocsa - Égre nyíló lélek-ajtó
Grandpierre Attila - Az Élő Világegyetem Könyve 2012Hosszú Gábor - Rovás Atlasz
Pataki János - Partium - Erdély kapujaKalemandra - Teremtészet
Jankovics Marcell - Az ember tragédiája DVDMaurer Teodóra - Onody Gyula - Koppány - Somogy hercege
Színia Bodnár Erika - A Templom kódjaKozsdi Tamás - A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép
Obrusánszky Borbála - Szkíta-hun régmúltból székely-magyar jövendőJuhász Zsolt - A magyar nyelv mint útikönyv
Gulyás László - Küzdelem a Kárpát-medencéértAndreas Moritz - A rák nem betegség
Dr. Szádeczky Lajos - A Csíki székely krónikaNagy Magyarország Történelmi Magazin - Nagy Magyarország történelmi folyóirat V. 3. szám
Badiny Jós Ferenc - A magyar nemzet történetének kis tükre I-II.Berta Tibor - Az időkód II.  - Jézuspasszport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése