2013. augusztus 20., kedd

Kuruc.info: Riasztófegyverrel lövöldözött egy férfi Ősiben

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Riasztófegyverrel lövöldözött egy férfi Ősiben
Aug 21st 2013, 05:41

Gázriasztófegyverrel lövöldözött egy idős férfi egy vendéglátóhelyen a Veszprém megyei Ősiben délután; a férfit és egy vendéget, akik dulakodás közben sérültek meg, kórházba szállították a mentők.

Bakó Adrienn, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: adataik szerint kedd délután a 73 éves helyi K. József szóváltás után feltehetően egy gázriasztófegyverrel több lövést adott le a levegőbe Ősin, az egyik vendéglátóhelyen, a lövöldözésben senki nem sérült meg.

A férfit a helyiségben tartózkodók próbálták meg lefegyverezni, földre vitték és ennek során kisebb dulakodás alakult ki, amelyben az elkövető és az italbolt egy másik vendége megsérült - tette hozzá. A rendőrség az ügy körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja, a férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indít eljárást a várpalotai rendőrkapitányság.

Lattenstein János, az Országos Mentőszolgálat megyei mentésirányítója az MTI-nek azt mondta: a vendéglátó-helyiségből két férfit könnyű fejsérüléssel szállítottak kórházba a mentők, nem lőtt sebbel.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése