2013. augusztus 20., kedd

Kuruc.info: "Amerikai típusú" lövöldözés volt Németországban

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
New Thought, New You!

How to create a joyful life of Health, Wealth, Love & Prosperity. This online course is taught by Rev. Scott DeMarco. Enroll today for just $125.
From our sponsors
"Amerikai típusú" lövöldözés volt Németországban
Aug 21st 2013, 05:07

Lelőtt két embert, ötöt súlyosan megsebesített, majd végzett magával egy férfi kedd este Németországban a Baden-Württemberg tartományban fekvő Dossenheim településen.

A vérfürdő a helyi sporttelep vendéglőjének emeleti különtermében történt, ahol lakógyűlést tartottak. A megbeszélésen a rendőrség szerint "nézeteltérések támadtak", és a gyűlés egyik résztvevőjét kitessékelték a helyiségből. A férfi egy pisztollyal jött vissza, lövöldözni kezdett, majd lement a földszinti étterembe és főbe lőtte magát.

Az egyik sebesült állapota annyira súlyos, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. A vérfürdő szemtanúit pszichológusok próbálják nyugtatni, egyelőre nincsenek kihallgatható állapotban – közölte a rendőrség késő este.

A lövöldözés időpontjában a vendéglő nyitott részében nagyjából húszan voltak a SWR regionális közszolgálati televízió beszámolója szerint.

Dossenheim 13 ezer lakosú kisváros, Heidelberg térségében fekszik.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése