2018. április 14., szombat

Nem kell ahhoz diktatúra csak normális rend, hogy felforgató tevékenységéért, garázda erőszakért és rongálásokért elítéljenek egy ilyet mint ez Épp azt jelzi annak ténye hogy ejnye - bejnyével megúszta az eddigieket, a bírósági jogszolgáltatás NEM jobboldali sőt nem is független hanem abszolút liberális. 8 év Fidesz után még mindig. Szervezők felelősségre vonhatók, főleg ha a szándék az államrend megdöntése volt. Miért van ez a gulyás még szabadlábon, ki védi : álcivil jogászok, elfogult ballib bíróságok.

A szervezők felelősségre vonhatók, főleg ha a szándék is az államrend megdöntése volt.

Miért van ez a gulyás még szabadlábon, ki védi : álcivil jogászok, elfogult ballib bíróságok.

Nem kell ahhoz diktatúra csak normális rend, hogy felforgató tevékenységéért, garázda erőszakért és rongálásokért elítéljenek egy ilyet mint ez

Épp azt jelzi annak ténye hogy ejnye - bejnyével megúszta az eddigieket, a bírósági jogszolgáltatás NEM jobboldali sőt nem is független hanem abszolút liberális. 8 év Fidesz után még mindig.

A hírtévén tegnap azon pattogott a híradó, hogy micsoda diktatúra bekamerázni a felvonulási tereket, meg odavezényelni rendfenntartó erőket.

ANTIFA-típusú, törős-zúzós balhéra készülnek szombaton

2018-04-13 Hírözön

Nem nyugszik a fizetett Soros-aktivista, a Színművészeti Főiskolára elzavart egykori rendezőhallgató, Gulyás Márton. Az erőszakos akcióiról ismert többszörös garázda felvette a kapcsolatot a Hamburgot nemrégiben lángba borító Soros-rohamosztagosokkal. Szombaton reggel érkeznek Budapestre.

Törni-zúzni akarnak a szombati demonstráción. Gulyás Márton felvette a kapcsolatot régi politikai szövetségeseivel, a tüntetéseket tudatosan és profin erőszakba fordító Soros-féle rohamosztaggal, az ANTIFA-val.

Gulyás korábban már tartott egy főpróbát, ahol a füttyös, nőverő Juhász Péter társaságában Röszkén a kerítéshez vonult, hogy a hírhedt erőszak-szervezet vezetőivel együtt felmérjék egy erőszakos demonstráció és provokáció lehetőségét.

Az anarchisták fekete-vörös zászlaja alatt menetelő, csuklyák mögé rejtőző ANTIFA-kommandósok voltak azok is, akik néhány hónapja egy G 20 találkozó alkalmából felgyújtották Hamburgot.

ÜDV A POKOLBAN (WELCOME TO HELL) címmel meghirdetett akciójuk során autók százait öntötték le benzinnel, lobbantották lángra, több tucat utcában betörték a kirakatokat, rátámadtak a kivezényelt rendőrökre, több százat közülük súlyosan megsebesítettek. A rendőrség még hónapokkal később is körözte a tetteseket, 2036(!) bűncselekmény ügyében nyomoztak.

A Ripost több helyről megerősített információi szerint Gulyás Márton ismét felvette a kapcsolatot azokkal a rohamosztagosokkal, akikkel már jó személyes kapcsolata alakult ki a röszkei főpróbán.

A cél ugyanaz, mint Hamburgban, törni-zúzni, anarchikus állapotokat teremteni, kihasználva a demokratikus választásokon csúfosan leszerepelt ellenzékiek elkeseredettségét. A tudatos provokáció fedőneve WELCOME TO HELL IN HUNGARY- ÜDV A POKOLBAN MAGYARORSZÁGON – utalva a hamburgi erőszak mottójára.

Autók felborítása, autógumik felgyújtása, kirakatok betörése, a rendőrök provokálása, sőt tudatos megtámadása, majd menekülés – ezek az ANTIFA-rohamosztagosok jól bevált módszerei. Több száz tüntetést fordítottak már át erőszakba ezekkel a módszerekkel.

Gulyás Márton egy, a következményektől megrettent aktivistája a Ripostnak elmondta, a legfontosabb cél a rendőrök provokálása lesz.

Az akciókat filmre veszik, s ha sikerülne egy rendőrt kihozni a sodrából, a felvételt nyomban közzéteszik a világhálón. A történtek fényében most nyernek igazi értelmet Gulyás Márton korábbi fenyegető szavai:

„Ha a kormány nem tér jobb belátásra. akkor fel fogjuk bontani az együttműködést az államhatalommal. Fel kell készülni a blokádokra, épületfoglalásokra, közterületek elfoglalására!"

Gulyás Márton hogy elhárítsa magától a jogi felelősséget, csak a háttérben szervezi a szombati demonstrációt. Politikai balekok, például Gyurcsány-párti aktivisták, hirtelen összerántott Facebook csoportok háta mögé bújva próbál halászni a zavarosban.

Nagy kérdés, hogy ki vagy milyen szervezet vállalja majd a jogi felelősséget a demonstráció békés jellegéért. Mindenesetre már megkezdődött a Soros-buszok szervezése, több vidéki városból is.

Miután elterjedt a Soros-rohamosztagosok érkezésének híre, több résztvevő megijedt a tervezett erőszakos provokációktól és kérni kezdte társait, hogy ne törjenek-zúzzanak, ne provokálják, ne támadják meg a rendőröket.

Ugyanakkor máris osztogatnak egy TÜNTETÉSI SEGÉDLETET, amelyben törvényszegő akciókra, az arc eltakarására, gázmaszkos, "profi antifás" védekezésre oktatják őket, beleértve a könnygázgránát "kezelését" is.

origo.hu

http://polgarportal.hu/antifa-tipusu-toros-zuzos-balhera-keszulnek-szombaton/

Hamburg, 2017 júliusa Forrás: AFP/NurPhoto/Nicolas Liponne

"A német antifák szponzorai:

1) a német szakszervezeti szövetség (DGB)
2) a német közalkalmazottak szakszervezete (Ver.di)
3) az SPD, ebböl is a család-fiatalok stb. minisztérium
4) a zöldek
5) a német ultra-baloldal, a die Linken, amely az NDK szocialista egységpártjának az utódja"

+ soros + eu-szerte bármifajta "antifasizmusra" mindig van pénz, különösen Németországban fordítanak kiemelt figyelmet rájuk, nehogy újra a németeké legyen az.

El van nézve az antifának az erőszak, a szponzorok és egyéb bűnpártolók szerint a liberális vörös terror teljesen rendben van. Pedig amikor néha "békésen" tüntetnek az se fogadható el. "Köszönjük a drezdai bombázást" "éljen a néphalál vagy nemzethalál (volktstod)". ez öngyűlöletbeszéd, ha németek ezek egyáltalán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése