2018. április 14., szombat

Keresztényként be kell-e fogadnunk a bevándorlókat? Önfeladás nem keresztényi dolog. Csak szimpla butaság. Az egyházakban ott levő liberális kevesek mindenki nevében adják oda Európát az iszlámnak. A nép hümmhümmjével verik a csalánt. A keresztény vallás ÉS civilizáció is egy közösségi dolog, szervező - rendező elv. A kereszténységbe befurakodott libsiknek minden keresztényinek számít, ami hatástalanítja az európaiak természetes védekezőképességét. Vagy liberális valaki, vagy említett vallást követi így vagy úgy, bármilyen felekezetben, akár eretnek vagy pogány módra. A civilizációs értékrend részben még a nemhívőknél is megvan. Libsik szerint "értéktumor", a marhák. Európai értékek felszámolását pontosan a ballibzöld brancs tűzte ki célúl az idők során, ezért IS történik szervezett,. tömeges bevándoroltatás.

A beer miklós féléknek nincs igazuk, az önfeladás az nem keresztényi dolog. Csak szimpla butaság. Az egyházakban ott levő liberális kevesek mindenki nevében adják oda Európát az iszlámnak. A nép hümmhümmjével verik a csalánt.



A keresztény vallás ÉS civilizáció is egy közösségi dolog, szervező - rendező elv.



A kereszténységbe befurakodott libsiknek minden keresztényinek számít, ami hatástalanítja az európaiak természetes védekezőképességét



Vagy liberális valaki, vagy említett vallást követi így vagy úgy, bármilyen felekezetben, akár eretnek vagy pogány módra. A civilizációs értékrend részben még a nemhívőknél is megvan. Libsik szerint "értéktumor", a marhák.



Európai értékek felszámolását pontosan a ballibzöld brancs tűzte ki célúl az idők során, ezért IS történik szervezett,. tömeges bevándoroltatás.



Szász Péter: keresztényként be kell-e fogadnunk a bevándorlókat?



"Míg a jobboldal megvédené életterünket, identitásunkat a bevándorlóktól, Európa vallási vezetői igen gyakran ezzel ellentétesen foglalnak állást.

Szász Péter előadásában vallási szempontból vizsgálja a kérdést, hogy hogyan kell egy vallásos és Európához hű embernek viszonyulni a problémához."



https://www.youtube.com/watch?v=9sBfmdi-iwc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése