2017. április 8., szombat

Pályázatot írt ki Soros alapítványa a kormányzati gyakorlat "megváltoztatására"; így pénzelik a felforgató "civileket". Aki nyiltan egy törvényesen megválasztott kormány megdöntésére biztat, azt azonnal ki kell utasítani az országból. Miért volna joga sorosnak kormánybuktatásra pénzelni itt bárkit?! Nem vagyunk szuverén ország?!

Nemzeti célú és / vagy konzervatív egyesületek bármelyike az esélytelenek nyugalmával indulhat ezeken a sorosos pályázatokon.

Aki nyiltan egy törvényesen megválasztott kormány megdöntésére biztat, azt azonnal ki kell utasítani az országból. Miért volna joga sorosnak kormánybuktatásra pénzelni itt bárkit?! Nem vagyunk szuverén ország?!

"Ezek a Soros által támogatott szervezetek mellett ott van a fő felforgató képző CEU. Ebből az intézményből kerülnek ki aztán a különböző kis felforgatók. Azután mint a vírus csak szaporodnak. Először a polip fejét /CEU/ kell levágni és utána a csápjait, az az a kis szervezeteit. Helsinki, Tasz, Nyilt Társadalom és a többi hozzá kapcsolódókat. Amíg a kormány ezt nem teszi meg, akkor a vírus még jobban fog szaporodni. Nem szabad meghátrálni, mert Ukrajna sorsára juthat Magyarország."

Pályázatot írt ki Soros alapítványa a kormányzati gyakorlat "megváltoztatására"; így pénzelik a felforgató "civileket"

Kiírást tett közzé a George Soros által alapított és finanszírozott Nyílt Társadalom Alapítványok (Open Society Foundations), melyben olyan civil szervezeteket keresnek, amelyek hajlandóak tenni – például – "a kormányzati partikularizmus visszaszorítása érdekében".

Az alapítvány hazánkon kívül Romániából és Bulgáriából is várja a pályázók jelentkezését – kizárólag angol nyelven. A kiírás kitér rá: a pályázat célja, hogy "a kormányzati gyakorlaton változtasson".

A pályázatot kiíró Nyílt Társadalom Alapítványok közzétette a tavaly általuk támogatott szervezetek listáját, ezen szerepel sokak mellett a Labrisz Leszbikus Egyesület (az egyesület vidéken folytatott "tájékoztatási tevékenységét" 15 ezer dollárral elősegítendő), a Migráns Segítség Magyarország nevű egyesület (a 80 ezer dolláros támogatás célja, hogy az egyesületet segítse a migránsokat támogató szolgáltatások tervének kialakításában és megvalósításában), de jelentős támogatást kapott több cigány szervezet, illetve "szexmunkás-érdekvédő" alapítvány is.

A "Magyar" Helsinki Bizottságot 610 ezer dollárral támogatta a Soros-féle alapítvány a "menedékkéréshez való jog védelme érdekében", a "drogpolitika megreformálása érdekében" is tevékenykedő Társaság a Szabadságjogokért pedig 110 ezer dollárt kapott.

https://kuruc.info/r/2/171455/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése