2016. december 6., kedd

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a tél közeledtével társadalmi és szociális katasztrófahelyzet állhat elő. Kifejtette, hogy 140 ezer embernek van 90 napon túli lejárt tartozása, és sorozatosan fordulhatnak elő árverések. "A kilakoltatási moratóriumon túl át kell tekinteni az árverések és a végrehajtások teljes rendszerét, azt meg kell tisztítani a visszaélésektől és megtalálni a felelősöket. Z. Kárpát Dániel egy átlátható rendszert tart szükségesnek, amelyben semmiféle védelem nem illeti az önkényes lakásfoglalókat, azonban segíti a tisztességes, jó szándékú embereket."

Mindenki a bankokat szidja sevizahitel ügyben IS, igazuk van! De ne feledjük, ebben a csalásban benne van a közjegyző, földhivatal, a munkáltató is, ha volt a felvételkor munkahelyi kölcsöne az áldozatnak. A végrehajtó aztán meg áron alul bennfenteseknek ingatlanokat és ingóságokat árverező láncolat is élősködik a bajba jutottakon.

Szociális katasztrófahelyzet állhat elő – 140 ezer családot tehetnek utcára a bankok

Z. Kárpát Dániel sajtótájékoztatója (2016.12.06.) Jobbik Info

Közeleg a tél! Teljes biztonságot a devizakárosultaknak!

https://www.youtube.com/watch?v=kCTK1cXIf9E

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a tél közeledtével társadalmi és szociális katasztrófahelyzet állhat elő. Kifejtette, hogy 140 ezer embernek van 90 napon túli lejárt tartozása, és sorozatosan fordulhatnak elő árverések.

A jobbikos politikus szerint a Nemzeti Eszközkezelő átmeneti mentőövként jó lett volna, de mindössze néhány 100 szabad hely maradt és nincs elég forrás. Azt kérte: próbáljanak ezen az intézményen keresztül minél több családnak segíteni és tegyék függetlenné a rendszert a hitelező pénzintézetek hozzájárulásától.

Értékelése szerint a kilakoltatási moratóriumon túl át kell tekinteni az árverések és a végrehajtások teljes rendszerét, azt meg kell tisztítani a visszaélésektől és megtalálni a felelősöket. Z. Kárpát Dániel egy átlátható rendszert tart szükségesnek, amelyben semmiféle védelem nem illeti az önkényes lakásfoglalókat, azonban segíti a tisztességes, jó szándékú embereket.

Hozzátette, hogy a költségvetésen belül lát a területre csoportosítható forrásokat és továbbra is úgy véli, hogy a Magyar Nemzeti Bank 260 milliárd forintos, forintosításon realizált többletét egy kártérítési alapba kellene helyezni.

http://alfahir.hu/szocialis_katasztrofahelyzet_allhat_elo_140_ezer_csaladot_tehetnek_utcara_a_bankok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése