2016. december 21., szerda

"Végigharcolok én minden harcot" Az ügyről, a többi politikai fogolyról és vádlottról, az ismételt elhurcolásról, a közelgő ünnepekről, a börtönkörülményekről adott helyzetértékelést Budaházy György. Megkésett interjúra került sor Budaházy Györggyel a Fővárosi Büntetés-Végrehajtási Intézet Venyige utcai épületének egyik zárkájában. Barátai közel két hónapja, októberben, aznapra beszéltek meg interjút Budaházy György otthonába, amikor őt pár perccel a stáb érkezése előtt elvitték előzetes letartóztatásba. Az elmaradt interjúra a BV-engedélyeztetés után múlt héten került sor.

"Végigharcolok én minden harcot" - interjú Budaházy Györggyel

Az ügyről, a többi politikai fogolyról és vádlottról, az ismételt elhurcolásról, a közelgő ünnepekről, a börtönkörülményekről adott helyzetértékelést Budaházy György.
Megkésett interjúra került sor Budaházy Györggyel a Fővárosi Büntetés-Végrehajtási Intézet Venyige utcai épületének egyik zárkájában. Barátai közel két hónapja, októberben, aznapra beszéltek meg interjút Budaházy György otthonába, amikor őt pár perccel a stáb érkezése előtt elvitték előzetes letartóztatásba. Az elmaradt interjúra a BV-engedélyeztetés után múlt héten került sor.

http://www.budahazy.org/2016/12/vegigharcolok-en-minden-harcot-interju.html

http://www.youtube.com/watch?v=Q1joZXDiFYg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése