2016. december 10., szombat

"kósa: Potyka bácsi szalonnáci volt, aki a Parlament elõtt hõbörgött" Az 56-os hős Potyka bácsi leszalonnácizása igazi fideszes alja féreghez illő hőstett. kósa a főfideszes kártevő, a komcsi módra felfelé bukott debreceni pusztító, ez a mr. 20% jutalékként átadott kenőpénz, volt szdsz-eseket kormányhivatalokba menekítő, mazsihisz haver és a debreceni zsinagóga újjáépítője, antimagyar liberális mszmp - kisz szocializációjú szarházzy fideszkáder a cipőfűzőjét se köthetné meg Potyka bácsinak! Szél bernadett lmp-s se különb kósánál.

Az 56-os hős Potyka bácsi leszalonnácizása igazi fideszes alja féreghez illő hőstett.

Fene kósa moslék zsidrák pofáját, főfideszes kártevő, a komcsi módra felfelé bukott debreceni pusztító, ez a mr. 20% jutalékként átadott kenőpénz, volt szdsz-eseket kormányhivatalokba menekítő, mazsihisz haver és a debreceni zsinagóga újjáépítője, antimagyar liberális mszmp - kisz szocializációjú szarházzy fideszkáder a cipőfűzőjét se köthetné meg Potyka bácsinak! Szél bernadett lmp-s se különb kósánál.

Potenciális terrorista vagy, ha rád bizonyítják hogy nemzeti érzelműekkel közösen veszel részt szervezett bármiben, még tagnak se kell lenned, elég ha "kapcsolatba hozható" bármit is jelentsen ez.

A gyerek is csak állami jóváhagyással szervezett keretek közt járhatna sportolni és táborozni, egyáltalán nem egészségét szolgáló profitorientált versenyistállóba, vagy fideszes falanszteri egésznapos iskolai foglalkozásokra = agymosásra, önálló és kritikus személyiség kialakulásának megakadályozására, vagy annak megtörésére.

Vizsgálni annak a lehetőségét nem csak kell hanem muszáj is, miként vonja ki az ember magát és akikre még hatni bír ezen emberellenes rezsim hatóköre alól. Már például Svédországban a jobboldali szülőktől elvehetik ! a gyereküket ha nem az állami vadliberális doktrína szerint nevelik otthon.

Szánalmas volt Bácsfi Diána Avatárát idekevernie kóser kósának, bár nem tudni végül is kinek az avatára? ;)

Már a gyerekeket is belekeveri agyrémébe a Fidesz - ez már szánalmas....

A radikális szervezetek elleni nyomozás szabályozási feladatokat vonhat maga után - mondta az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke pénteken az M1-en. Kósa Lajos jelezte: Pintér Sándor belügyminiszter arról tájékoztatatta az országgyûlési bizottságot, márciusban jut el a nyomozás addig, hogy szabályozási következtetéseket lehessen levonni belõle.

Meg kell vizsgálni például annak a lehetõségét, hogy megfelelõen büntetik-e azt, aki kiskorúakat emberek meggyilkolására oktat, nevel vagy kiképez, ebben az ügyben ugyanis voltak ilyen gyerektáborok - közölte. Hangsúlyozta: minden olyan szervezkedés veszélyes, amely arra alakul, hogy erõszakkal megdöntse az államrendet, embereket gyilkoljon meg.

A Magyar Nemzeti Arcvonallal kapcsolatos nyomozásról úgy fogalmazott: "ezek nem azok a szalonnácik, mint a kilencvenes évek közepén Potyka bácsi, Bácsfi Diána, hogy ott hõbörögtek a Parlament elõtt, de igazából nem volt arra utaló jel - túl azon, hogy elfogadhatatlan eszméket terjesztettek -, hogy erõszakra hajlamosak lennének". A mostani ügyben több tucat fegyvert foglaltak le, ami önmagában bûncselekményt jelent, és a gyanú szerint a csoport olyan eszméket terjesztett, amelyek az államrend, a demokrácia erõszakos megdöntésére irányulnak.

Kósa: Potyka bácsi szalonnáci volt, aki a Parlament elõtt hõbörgött

https://vk.com/video207753182_456239113

A radikális szervezetek elleni nyomozás szabályozási feladatokat vonhat maga után - mondta az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke pénteken az M1 aktuális csatornán.

Kósa Lajos jelezte: Pintér Sándor belügyminiszter arról tájékoztatatta az országgyûlési bizottságot, márciusban jut el a nyomozás addig, hogy szabályozási következtetéseket lehessen levonni belõle. Meg kell vizsgálni például annak a lehetõségét, hogy megfelelõen büntetik-e azt, aki kiskorúakat emberek meggyilkolására oktat, nevel vagy kiképez, ebben az ügyben ugyanis voltak ilyen gyerektáborok – közölte Kósa meglehetõsen alkoholgõz-gyanús állapotban reggel a köztévében.

A Magyar Nemzeti Arcvonallal kapcsolatos nyomozásról úgy fogalmazott: "ezek nem azok a szalonnácik, mint a kilencvenes évek közepén Potyka bácsi, Bácsfi Diána, hogy ott hõbörögtek a Parlament elõtt, de igazából nem volt arra utaló jel – túl azon, hogy elfogadhatatlan eszméket terjesztettek -, hogy erõszakra hajlamosak lennének".

A mostani ügyben több tucat fegyvert foglaltak le, ami önmagában bûncselekményt jelent, és a gyanú szerint a csoport olyan eszméket terjesztett, amelyek az államrend, a demokrácia erõszakos megdöntésére irányulnak.

Mirkóczki: a Betyársereg sportklubként mûködik

Az elsõ harmadánál tart a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) és más paramilitáris szervezetek ügyében folyó vizsgálat - közölte a belügyminiszter csütörtökön az Országgyûlés nemzetbiztonsági, valamint a honvédelmi és rendészeti bizottság együttes ülését követõen újságírókkal. Pintér Sándor elmondta, jövõ április elején ismételten számot adnak arról, hogy hol tart az eljárás.

Kérdésekre válaszolva közölte, az MNA-nak volt külföldi szervezetekkel kapcsolata, valamint a felderítésben "több ország titkosszolgálatának munkája is benne van". Elmondta azt is, hogy "vannak jelei" pártkapcsolatoknak, azonban bizonyítékok ezekre a kapcsolatokra még nincsenek.

Amíg bizonyítékot nem találunk, addig nem tudjuk kimondani egyértelmûen, hogy mely pártokkal volt kapcsolatuk – tette hozzá a belügyminiszter.

Kitért arra, hogy tizenegy különbözõ néven futó szervezet van, amely kapcsolható az MNA-hoz.
Kósa Lajos, a rendészeti bizottság fideszes elnöke közölte, hogy az ügyben még semmilyen információ nem teljes, van egy sor vélelem, amelyet pontosan fel kell tárni.
Elmondta, a radikális szervezetek tevékenységének felderítése 2015-ben kezdõdött, és ennek egyik cselekménye során történt a rendõrgyilkosság Bõnyben. Tehát nem arról van szó, hogy a gyilkosság okán indult valamifajta nyomozás, hanem jóval ezt megelõzõen a rendõrség megalapozott gyanú alapján arra jutott, hogy az MNA ellen fel kell lépni – közölte.

Akkor releváns információk voltak arról, hogy az ilyen szervezetek egyikénél bûncselekményt valósítanak meg sorozatlövõ fegyverek birtoklásával. Hat házkutatás indult meg, és az egyik során történt a rendõrgyilkosság – mondta Kósa Lajos. Kiemelte, szinte biztosan kizárható, hogy ennek az ügynek köze lenne a Teréz körúti robbantáshoz.

A kormánypárti politikus elmondta, hogy a felderítés során arról keletkeztek adatok, hogy az MNA megpróbál politikai kapcsolatokat kiépíteni, azt azonban egyelõre nem tudni, hogy ez mennyire volt sikeres. Továbbá a szervezet megpróbált olyan kiképzést szervezni, amely arra irányult, hogy az azon résztvevõk "az emberölést gyakorolják". A kiképzéseket ráadásul 18 év alattiaknak szervezték – fûzte hozzá.

Molnár Zsolt, az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke azt mondta, jelenleg nem lehet tudni, hogy a szélsõjobboldali ideológiához köthetõ szervezetek kapcsolatrendszere meddig terjedt.

Zéró toleranciát lehet alkalmazni a szóban forgó szervezetekkel szemben kétféle szempontból is: egyrészt a náluk lévõ lõfegyverek, robbanóanyagok és egyéb, a közbiztonságra veszélyes eszközök, másrészt a hozzájuk kapcsolható ideológia háttér miatt – tette hozzá.

A politikus szólt arról is, felmerül a kérdés, van-e szükség jogszabály-változtatásra az ilyen belföldi csoportok miatt, amelyek "a belföldi terrorizmusnak a magvát és centrumát jelenthetik a jövõre nézve".

Kérdésre válaszolva Molnár Zsolt elmondta, hogy az MNA-nak volt külföldi titkosszolgálati kapcsolata, ám ennek – mint fogalmazott – "célja és mélysége" nem állapítható meg.

Szél Bernadett (LMP) nemzetbiztonsági bizottsági tag szerint a csütörtöki üléssel elkezdõdött egy folyamat, és a jövõben a nemzetbiztonsági bizottságnak monitoroznia kell, hogy a különbözõ félkatonai szervezetekkel kapcsolatban milyen fejlemények történnek titkosszolgálati szinten.

Közölte, szükséges lenne egy olyan szabályozásra, amelynek révén gyerekek nem kerülhetnének kapcsolatba ilyen csoportokkal.

Mirkóczki Ádám (Jobbik), a nemzetbiztonsági bizottság tagja kijelentette: a vizsgálat mostani szakaszában a legfontosabb információ, hogy "politikai, parlamenti párt jelenleg nincs összefüggésben, vagy nem hozható kapcsolatba a Magyar Nemzeti Arcvonal egyetlen tagjával és egyetlen olyan személyével sem, akik jelenleg bármilyen eljárás alatt állnak".

Kérdésekre válaszolva elmondta, a bizottsági ülés megtartására volt "egy politikai szándék a Fidesz által kezdeményezve", és ennek alapján azt feltételezte, hogy az ülésen nagyon sok információt fog megtudni a Jobbik és a paramilitáris szervezetek kapcsolatáról, de ilyennel nem sikerült szolgálnia a titkosszolgálatnak és a belügyminiszternek sem.

Mint mondta, azt el tudja hinni, hogy néhány hónap múlva "valamit elõ fognak bányászni (…) valamelyik szervezet, és a Jobbik kapcsolatát bizonyítandó". Abban azonban biztos, hogy ez az MNA-val nem fog megtörténni.

A Betyárseregre vonatkozó kérdésre elmondta, szervezeti együttmûködésrõl semmilyen szinten nem lehet beszélni, és abban, hogy a Betyárseregnek vannak olyan tagjai, akik ismernek jobbikos politikusokat, nem lát problémát. Mirkóczki Ádám azt mondta, "amennyire tudja", a Betyársereg sportklubként mûködik.

Elhunyt Potyka bácsi, Kispest 1956-os ellenállásának vezéralakja, a Magyar Gárda ikonikus tagja

https://kuruc.info/r/2/157319/

Potyka bácsi '56-os visszaemlékezései

https://kuruc.info/r/34/150246/

Potyka bácsi, egy festménye mellett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése