2016. december 10., szombat

Így kell megvédeni egy fideszes bûnözõt a Facebookon - párteligazítás bérkommentelõk részére. Ezek után a "nincsen semmiféle levlista" ultra száni fidesznyik védekezés - magyarázkodás nem ér! :3 Kubatov lista, habony lista, a fidesz is kommunista, kútmérgező, társadalom felforgató, öntisztulás irányába tartó természetes közéleti folyamatokat önös pártérdekéből manipuláló módszereket alkalmaz. Automatával nem vitatkozunk, az úgyis csak a betanult szöveget képes szajkózni, a madár maga sem érti, de hát ha egyszer ez a nem gondolkodóan fanatikus fideszes szavazó szintje?!

Páros lábbal előre, kocsmaajtón kívülre... minden értelmes Jobbikos vagy más nemzeti radikális fb oldalról és egyéb fórumokról is. Automatával nem vitatkozunk, az úgyis csak a betanult szöveget képes szajkózni, a madár maga sem érti, de hát ha egyszer ez a nem gondolkodóan fanatikus fideszes szavazó szintje?! Itt bizonyítják nekünk!

Ezek után a "nincsen semmiféle levlista" ultra száni fidesznyik védekezés - magyarázkodás nem ér! :3 Kubatov lista, habony lista, a fidesz is kommunista ... kútmérgező, társadalom felforgató, öntisztulás irányába tartó természetes közéleti folyamatokat önös pártérdekéből manipuláló módszereket alkalmaz.

Így kell megvédeni egy fideszes bûnözõt a Facebookon - párteligazítás bérkommentelõk részére

Sok legenda kering arról, hogy egyes pártoknak központilag irányított kommentelõik vannak, de még nem nagyon láttam erre bizonyítékokat. Eddig - írja az alábbi, "fidesztrolloknak szóló sorvezetõt" közzétevõ Fedor blog.

Simonka György fideszes képviselõ Békésben. A neve a Mengyi "Voldemort" Roland-féle korrupciós ügynél került elõ, és korábban már házkutatást is tartottak nála. Most pedig nyomozás folyik ellene, költségvetési csalás miatt.

Azaz már van egy bûnügy, ami Simonka Györgyöt érinti. De errõl a képviselõ és a kormánypárt is hallgat.

A hír szerdán jelent meg, és lám, másnapra már volt is egy minden részletre kiterjedõ, alapos sorvezetõ a helyi fideszesek számára, hogy mit és hogyan kommenteljenek. Persze ezt a dokumentumot nem a nyilvánosságnak szánták, de valahogy kikerült (bizonyára volt olyan helyi aktivista, akinek ez már sok volt).

Az, hogy a fenti eligazítás valódi, világosan kiderül azokból a hozzászólásokból, amelyek a dokumentumban említett Simonka-bejegyzés alatt találhatók, és amelyekben világosan felismerhetõk az ajánlott panelek:

Így zajlik tehát a Habony-hadsereg háborúja a hozzászólások világában. Az, hogy bûnözõt védenek, a legkisebb gondot sem jelenti...

https://kuruc.info/r/6/167079/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése