2016. december 4., vasárnap

Egyre többet hallani a médiában, hogy be akarják tiltani törvényi erővel a "félkatonai szervezeteket". Mennyire ostoba ez az állam! Ebből is világosan látszik, hogy Magyarország nem független és nem szabad nemzet. Ha az lenne, akkor megbecsülné a Hazáért tenni akaró, a honvédelmi képzéseket, oktatásokat önkéntesen vállaló és valamilyen szinten szervező fiatalokat, ahogy például Lengyelországban, vagy a balti államokban, ahol a honvédség képzi ezeket a csoportokat.

A NEM zeti fidesz!

"Egyre többet hallani a médiában, hogy be akarják tiltani törvényi erővel a "félkatonai szervezeteket". Mennyire ostoba ez az állam! Ebből is világosan látszik, hogy Magyarország nem független és nem szabad nemzet. Ha az lenne, akkor megbecsülné a Hazáért tenni akaró, a honvédelmi képzéseket, oktatásokat önkéntesen vállaló és valamilyen szinten szervező fiatalokat, ahogy például Lengyelországban, vagy a balti államokban, ahol a honvédség képzi ezeket a csoportokat.

A honvédelem mindannyiunk kötelessége, jelenleg is. Csak éppen nincsen erős honvédség, nincsen sorkatonaság, illetőleg maga a szervezeti felépítés is kontraszelektált. Aki a "szélsőjobboldallal" tartja a kapcsolatot, vagy éppen ő maga is tagja egy ilyen szervezetnek, azt egyszerűen eltávolítják, nem engedik felszerelni.

Jelenleg az is vádpont lehet, hogy valaki "MNA-s", lehet egyszer az is vádpont lehet, hogy a Farkasok tagja, vagy vármegyés, utána pedig jön, hogy "jobbikos".

Az ellenség szószerint a határainknál van. Nyugat-Európában pedig bent is van már. A szomszédos országban, Ukrajnában háború van, a Közel-Kelet lángokban áll. Nem sok jót ígér a 2017-es esztendő, ezért mi is a közösségeink, kultúránk és nemzetünk megvédésére készülünk - a törvények betartásával, mindenféle bűncselekménytől maximálisan tartózkodva! Ez nemcsak lehetőségünk, hanem kötelességünk is! A mindenkori kormánynak nem a saját fiataljaitól kellene félnie, hanem a védelemért megtennie minden szükséges lépést!

Egyet ígérhetek: jöhet bármilyen kormány, mondhatnak bármit is a politikusok, mi mindig is a magyarság érdekeit fogjuk szemelőtt tartani! Az érdekünk pedig az, hogy a fiatalságunk intelligens, erős, a Haza ügye iránt elkötelezett legyen! Nem adjuk fel soha a hon védelméért tett erőfeszítéseinket. A Magyar Ellenállás zászlaját magasra emeljük, minden körülmények között megvédjük, az ellenség sáncára kitűzzük!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése