2016. november 21., hétfő

Z. Kárpát Dániel sajtótájékoztatója 2016.11.21. megalázó a kormány nyugdíjemelési javaslata. Ne szidjuk a nyugdíjasokat, se a fidesz se a ballib NEM az ő pártjuk. 0,5% után 0,9% nyugdíj emelés... az inkább nyög-díj így. Amúgy a minimál - nyugdíj összege : 28 000 Ft. Fidesz szerint nyilván elég, hát égjenek el ők a pokolban.


Ne szidjuk a nyugdíjasokat, se a fidesz se a ballib NEM az ő pártjuk. 0,5% után 0,9% nyugdíj emelés... az inkább nyög-díj így. Amúgy a minimál - nyugdíj összege : 28 000 Ft. Fidesz szerint nyilván elég, hát égjenek el ők a pokolban.

De ennek ellenére közülük is sokan oda szavaznak a zsideszre vagy a szocionistákra! arcpálma :P

Z. Kárpát: megalázó a kormány nyugdíjemelési javaslata

https://www.youtube.com/watch?v=1k_8SIHwFW8

A Jobbik megalázónak tartja a kormány nyugdíjemelési javaslatát és az adórendszer átalakítását sürgeti.

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelt: halaszthatatlan beavatkozásra van szükség, mert a rendszer akkor is kedvezőtlen, ha az infláció nem lesz magasabb, mint emelés mértéke.

Mint mondta, régóta hiányolják az egyéni nyugdíjszámlák szisztémáját, amely öngondoskodásra ösztönözne és kiszámítható lenne. Emellett továbbra is a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjlehetőségét szorgalmazta, igazságtalannak nevezve a mostani rendszert.

A kormány 10 milliárdokat "szór el felesleges infrastrukturális presztízsberuházásokra", a kevés költségvetési forrást megmozgató lépéseket pedig nem hajlandó keresztülvinni - összegzett a jobbikos politikus, aki újra kiállt az alapvető élelmiszerek és a gyermekneveléshez szükséges cikkek áfájának 5 százalékra csökkentése mellett. Z. Kárpát Dániel azt is kijelentette: nem a külföldi autógyártók szezonális ajánlataitól kell függővé tenni a gazdaság teljesítményét, hanem a termelést támogató adórendszert kell bevezetni, a multicégek helyett pedig a kis- és közepes vállalkozásoknak kell kedvezményeket biztosítani.

https://kuruc.info/r/1/166384/

Kapcsolódó:

- Magasabb minimálbér-emelés, magasabb nyugdíjemelés - kampánymódba kapcsolt Orbán /

- Nem vagyunk kommunisták, de jöhet a hatéves terv - Orbán nem fukarkodott a nagyotmondással a közszolgálatinak csúfolt rádióban 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése