2016. november 13., vasárnap

Vona Gábor: hoppá! Gulyás Gergely már reagált is Volner János alábbi sajtótájékoztatójára és azt mondta: nincs indok a javaslatunk napirendre vételére. Akkor mégsem olyan fontos és sürgető az ország megvédése? A Fidesz egyre jobban belegabalyodik a sértettsége, a hazugságai és az aljassága által szőtt hálóba... Ezek után nehéz lesz ránk mutogatni. Hoppá!

Vona Gábor: hoppá...



Nos, akkor eljött a pillanat. A keddi szavazás után a Fidesz sértődötten elszaladt és azt üzente, ha neam lehet úgy, ahogy ők akarják, akkor pusztuljon minden. A Jobbikban viszont a sértődés helyett inkább több szakmai és politikai testület is átvizsgálta a helyzetet. Arra az álláspontra jutottunk, hogy egy mondatnyi változtatással benyújtjuk újra az alaptörvény módosítását, amely ezáltal a letelepedési kötvényeket is megszüntetné. Jelenleg ez maradt az utolsó lehetőség az ország teljes biztonságának megteremtésére. Amíg a Fidesz a mi mocskolásunkkal van elfoglalva, mi az ország előtt álló feladatra koncentrálunk.



Gulyás Gergely már reagált is Volner János alábbi sajtótájékoztatójára és azt mondta: nincs indok a javaslatunk napirendre vételére. Akkor mégsem olyan fontos és sürgető az ország megvédése? A Fidesz egyre jobban belegabalyodik a sértettsége, a hazugságai és az aljassága által szőtt hálóba... Ezek után nehéz lesz ránk mutogatni. Hoppá!



"Úgy tűnik a fidesznek sikerül sajnos azt elhitetni a néppel, hogy a Jobbik hibája minden. Ki is van most kormányon? Aki a kormányon van annak nem az volna a feladata, hogy megtegyen mindent az országért? Ezen kellene elgondolkodni kedves Jobbik ellenesek! A fidesznek pont ez a célja, hogy bebiztosítsa magát azzal, hogy a Jobbikot mocskolja, ezzel elhitetik, hogy ők milyen jók, aztán folytatják az eddig megszokott lopkodásukat, amíg az emberek az általuk keltett Jobbik mocskoláson csámcsognak.



6 éve csak rosszabbodik a helyzet. Visszaélnek az emberek bizalmával, ezek után még hisz ezeknek valaki? Akarja valaki, hogy egy harmadik választás után is folytassák majd az ország szét lopását? Vicces..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése