2016. november 13., vasárnap

A fidesz szerint jelenleg nincs ok arra, hogy a Jobbik javaslatát napirendre vegyék. Így viszont nem túl érthető, hogy a Jobbik miért "okozott kárt az országnak és önmagának", ha valójában a Fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás. A fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás, mert úgy nem tud lopni. 5 év elteltével kamatostul vissza kell fizetni azokat a bizonyos letelepedési kötvényeket! A mi adónkból A fidesz gulyás gergely nevű szarházyja tárgysorba se fogja engedni a pedig teljesen korrekt Jobbikos javaslatot sajnos. Mert a zsidesz hazaárulók, degenerált hülyék, no és tolvajok gyülekezete!

A fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás, mert úgy nem tud lopni. 5 év elteltével kamatostul vissza kell fizetni azokat a bizonyos letelepedési kötvényeket! A mi adónkból...

A fidesz gulyás gergely nevű szarházyja tárgysorba se fogja engedni a pedig teljesen korrekt Jobbikos javaslatot sajnos. Mert a zsidesz hazaárulók, degenerált hülyék, no és tolvajok gyülekezete!

Teljes csőd: a Fidesz nem tud mit lépni a Jobbik alaptörvény-módosító lépésére

Nem csak az országnak, de önmagának is politikai kárt okozott a Jobbik - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke és frakcióvezető-helyettese vasárnap az M1 aktuális csatornának. Látható, hogy a kormánypárt nem tud mit reagálni arra, hogy a Jobbik most maga nyújtja be ugyan azt a módosítót, amit Orbán Viktor akart megszavaztatni.

A Jobbik vasárnap jelentette be, hogy alaptörvény-módosító javaslatot nyújt be hétfőn. Indítványuk csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett, majd elutasított alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását is.

Gulyás Gergely ezzel kapcsolatban annyit tudott mondani, hogy

az Országgyűlés egy komoly testület, ezért még a Jobbik felvetésére sem lehetséges 24 óra alatt módosítani az alkotmányt.

De nem csak a metaforaértelmezési képesség gyengesége derült ki, hanem az is, hogy a Fidesz szerint

jelenleg nincs ok arra, hogy a Jobbik javaslatát napirendre vegyék.

Így viszont nem túl érthető, hogy a Jobbik miért "okozott kárt az országnak és önmagának", ha valójában a Fidesznek nem kell az Alaptörvény-módosítás.

http://alfahir.hu/teljes_csod_a_fidesz_nem_tud_mit_lepni_a_jobbik_alaptorveny_modosito_lepesere

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése