2016. november 20., vasárnap

Dr. Grespik László: Itt mi vagyunk itthon, nem az idegen! Grespik László jogász beszélt hivatásáról, s hogy annak idején - budapesti közigazgatási vezetőként - hogyan tudta kontrollálni a külföldiek ingatlanszerzését. Szóba került az amerikai elnökválasztás, a politikai korrektség és a bevándorlás is. Kitért a Nemzeti Jogvédő Szolgálat kötelékében folytatott tevékenységére, valamint a Napkelte c. műsorban végbevitt performanszra is. "A Fidesz helyezte - nyilván félreértésből - pozícióba, majd mihelyt kiderült, hogy nem SzDSz gyökerű, hanem magyar, azonnal menesztették."

"A Fidesz helyezte - nyilván félreértésből - pozícióba, majd mihelyt kiderült, hogy nem SzDSz gyökerű, hanem magyar, azonnal menesztették."



Dr. Grespik László: Itt mi vagyunk itthon, nem az idegen! Grespik László jogász beszélt hivatásáról, s hogy annak idején - budapesti közigazgatási vezetőként - hogyan tudta kontrollálni a külföldiek ingatlanszerzését. Szóba került az amerikai elnökválasztás, a politikai korrektség és a bevándorlás is. Kitért a Nemzeti Jogvédő Szolgálat kötelékében folytatott tevékenységére, valamint a Napkelte c. műsorban végbevitt performanszra is.



https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-_6noE4dfVQ



https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4WunHF5Wqvs



https://kuruc.info/r/34/166348/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése