2016. október 27., csütörtök

Kósa Lajos ma még keresi a kapcsolatot a Jobbik és Győrkös között, holnap már biztos találni is fog. A Habony-média nemrég hírhamisítási botrányba keveredett lapjaira egyébként jellemzõ, hogy nem mernek a bíróságon szembenézni a hazugságaikkal, ugyanis a tárgyalásokon gyakran nem is jelennek meg és nem is képviseltetik magukat. Ez a híres fidesznyik polgári értékrend, amibe az ibizai kurvázás, drogozás, korrupció, a haza meglopása, offshore adóelkerülés, bulvármédiában hazudozás is belefér? Soha többé fideszdsz!

A Habony-média nemrég hírhamisítási botrányba keveredett lapjaira egyébként jellemzõ, hogy nem mernek a bíróságon szembenézni a hazugságaikkal, ugyanis a tárgyalásokon gyakran nem is jelennek meg és nem is képviseltetik magukat.



Ez a híres fidesznyik polgári értékrend, amibe az ibizai kurvázás, drogozás, korrupció, a haza meglopása, offshore adóelkerülés, bulvármédiában hazudozás is belefér? Soha többé fideszdsz!



Kósa Lajos ma még keresi a kapcsolatot a Jobbik és Győrkös között, holnap már biztos találni is fog



A Fidesz frakcióvezetője szerint meg kell vizsgálni, hogy az a radikális jobboldali szervezet, amelynek az elkövető, Győrkös István alapítója volt, kötődik-e parlamenti erőhöz. A gépezet működik: a Habony Művek szállítja a álhírt, azt átveszi a közmédia, másnap pedig a Fidesz politikusai végigturnézzák vele az országot. De ezúttal is homokszem került a gépezetbe.



"A Jobbik több képviselője is tart ugyanis hivatalos, félhivatalos kapcsolatot ilyen szervezetekkel"



– fantáziálta tovább a fideszes sajtóban és a közpénzből fenntartott közmédiában terjedő net hazugságot Kósa.



"Teljesen nyilvánvaló, hogy ilyen típusú szervezettel parlamenti párt nem tarthat kapcsolatot"



– hangsúlyozta a székházát verőlegényekkel védő és szaúdi "üzletemberrel" kapcsolatot tartó Fidesz frakcióvezetője.



Mint ismert, a kormányzati sajtó újságírói már a gyilkosságot követő percekben – finoman szólva is gyorsan – elkezdték pedzegetni, hogy Győrkösnek jobbikos kapcsolatai vannak. Ezt jelzi, hogy Volner Jánost tegnapi sajtótájékoztatóján sajtóinformációkra hivatkozva kérdezték az állítólagos kapcsolatról. Ebben azonban csak az volt a bibi, hogy



akkor még meg sem jelentek az erről szóló cikkek.



Magyarul, ismét homokszem került a gépezetbe, előbb sikerült hazudni, mint ahogy maga a hír napvilágot látott, ugyanúgy, ahogyan október 23-án, a Jobbik rendezvényére fantáziált "rendbontás" kapcsán.



Mint ismert, a Jobbik minden olyan sajtóorgánumot beperelt, amely a fenti, Győrkös-féle kapcsolatot beleálmodta a magyar médiába.



http://alfahir.hu/kosa_lajos_ma_meg_keresi_a_kapcsolatot_a_jobbik_es_gyorkos_kozott_holnap_biztosan_meg_is_talalja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése