2016. október 27., csütörtök

"Feltételezhetően nem véletlen hogy 2 sima rendőrt küldtek, túl sokat nem tudok az ügyről mint a legtöbb ember szerintem... De amikor egy késes cigányt kell elfogni akkor a TEK megy, amikor feltételezhetően lőfegyvere van az emberkének akkor meg kettő sima rendőrt küldenek..." Beindult az oroszozás is. Atlantista cionista liberális hazugsággyár is ugyanazt mondja amit a fidesz. Pl rtl klub híradó ami most megy...

Beindult az oroszozás is. Atlantista cionista liberális hazugsággyár is ugyanazt mondja amit a fidesz. Pl rtl klub híradó ami most megy...

Felejtsük el hogy a fideszdsz nemzeti, sosem volt az és sosem lesz!

"Feltételezhetően nem véletlen hogy 2 sima rendőrt küldtek, túl sokat nem tudok az ügyről mint a legtöbb ember szerintem... De amikor egy késes cigányt kell elfogni akkor a TEK megy, amikor feltételezhetően lőfegyvere van az emberkének akkor meg kettő sima rendőrt küldenek..."

A Jobbik vizsgálná, miért nem a TEK ment Bõnyre

A Jobbik szerint ki kell vizsgálni, hogy miért a Készenléti Rendõrség és nem a Terrorelhárítási Központ (TEK) ment a bõnyi rendõrgyilkosság helyszínére és hogy ki ennek a döntésnek a felelõse.

Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivõje csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: meg kell állapítani, hogy egyéni hiba vagy rendszerszintû probléma van.

Kitért arra, hogy a hazai titkosszolgálatok és a rendõri szervek hónapokkal ezelõtt utaltak kormánytagok és a kormányfõ ellen tervezett merényletre. Ha már voltak olyan információk, hogy szélsõséges elemek illegális fegyverekkel rendelkeznek, akkor ki és miért akadályozta a szerveket, hogy mielõbb elfogják az érintetteket? – vetette fel.

A jobbikos politikus azt is firtatta, hogy miközben különleges jogrendet vezettek be terrorveszélyhelyzet esetére, tömeges bevándorlási krízis okozta válsághelyzet van és vannak olyanok, mint az elkövetõ, aki 26 éve a hatóságok látókörében van, akkor hogyan lehetséges, hogy otthon bárki szabadon tart fegyvert.

Értékelése szerint az esetnek a Belügyminisztériumban kell hogy legyen politikai felelõse. A parlament nemzetbiztonsági bizottságának következõ ülésén ennek tisztázása az egyik legfontosabb napirend – közölte, hozzátéve: felelõsségre kell vonni azokat, akiknek közvetve közük van ahhoz, hogy a tragédia megtörtént.

A szóvivõt kérdezték a Jobbik és a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) kapcsolatáról. Kijelentette: sem a pártnak, sem tagjainak nem volt és nem is lesz kapcsolata a szervezettel. Az errõl író lapokat Habony Árpád érdekeltségi körébe sorolta, hozzátéve: a kormányzati propagandának ez a legfontosabb. "Egészen biztos vagyok benne, hogy ki fogják azt is deríteni, hogy valójában tegnap Vona Gábor lõtte fejbe azt a szerencsétlen rendõrt" – fogalmazott.

Kérdezték arról is, hogy Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetõje tagja volt-e az MNA-nak. "Honnan lenne errõl információm?" – kérdezett vissza Mirkóczki Ádám, hozzátéve, errõl a hatóságokat kell kérdezni. Mint mondta, a Jobbik és tagjai tevékenységérõl tud felelõsen nyilatkozni, az MNA-ról vagy a Betyárseregrõl nem.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=loRPY_Fwniw

https://kuruc.info/r/2/165439/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése