2016. október 28., péntek

Budaházy börtönben, sukorói elsuvasztók felmentve "Erõs a gyanúm, hogy a milliárdos gazdasági szereplõk azok, akiknek leginkább módjukban áll befolyásolni az igazságszolgáltatást. Mert õk biztosan megtalálják a módját, hogyan tegyék. Például a nagy üzlettõl elesett sukorói maffia, akik bosszút esküdtek az õket leleplezõ Hunnia-csoport ellen."

Hogy lehetne szabadságot adni Budaházynak és a Hunnia per további politikai foglyainak?

Aki vitatja hogy sokan vitatkoznak a Jobbik néppártosodásával és emiatt csökkent a párt támogatottsága, igaza is van meg nincs is. ;) Így nem is lesz soha elég erős a nemzeti radikális párt a továbblépéshez, további támogatókat keresve emiatt néppártosodni meg minden mást megpróbál. A ballib továbbra is ellenségnek teklinti őket, hivatalosan és nemhivatalosan, fórumokon is megy a nácizás "jobbikos rendőrgyilkos" stb...

"Leírom ide is, hogy nekem lenne egy ötletem, hogyan lehetne a közkegyelemmel kapcsolatban segíteni rajtuk:

Egy országos kampányba kellene kezdeni, ami arról szólna, hogy minden
választókerületben aláírásgyűjtésbe kezdenénk, és adnánk át a kerület kormánypárti képviselőjének a következő szöveggel:

"Tisztelt jelenlegi/leendő képviselő úr/asszony! Biztosan hallott a Hunnia-ügyről,és annak a közvélemény által ártatlannak vélelmezett vádlottjairól. A jelen petíció aláírói ígéretet tesznek önnek, hogy amennyiben eléri Áder János köztársasági úrnál, hogy a vádlottaknak közkegyelmet adjon, úgy a következő országgyűlési választáson önt fogják támogatni. Meggyőződésünk, hogy az igazságnak kell győzedelmeskednie. Amennyiben kérésünket nem kívánja szolgálni, támogatásunk az ön ellen legesélyesebbhez fog jutni. Tisztelettel: a választók."

Körzetenként 1000 aláírás, 1000 szavazat az már dönthet akár egy képviselő sorsából. Ők meg ebből élnek, érdekeltek lesznek cselekedni. Elég betalálni 15-20 húzós körzetben, ahol a képviselők hátha kisírják Viktornál az amnesztiát.

És mielőtt valaki azzal jön, hogy "én biztos nem szavaznék a Zsideszre, stb.", annak azt mondom, hogy én semmi pénzért nem mennék el szavazni senkire, de Gyuriék kiszabadítása ezt felül kell, hogy írja!"

"Semmi nem fog történni addig, amíg a Jobbik egy olyan erővel nem kerül a parlamentbe, hogy 1-2 minisztert adhasson. Akkor már lesz ereje és zsaroló potenciálja arra, hogy egy ilyen törvényt átvigyen. Persze ebben sokat segítene, ha egy csomó hülye nem uszítana még mindig a szavazás ellen, Jobbik ellen, és lenne egy összefogás a nemzeti oldalon. A libsi kölykök mind tudják, kire kell szavazni, mit kell csinálni, ti miért nem tudjátok? 18-tól lehet ebben érdemi változást elérni - sajnos. Mondjuk az sem lenne rossz, ha Gyurit a facebookon is védenétek, arccal, névvel, nem csak páran tartanánk a frontot a nagyobb hírportálokon, miközben itt megy a szájhősködés..."

Budaházy Edda: Nem adjuk fel!

Tegnap, 2016. október 27-én ismét börtönbe vitték Budaházy Györgyöt.

Az, hogy õ és társai ilyen súlyos ítéletet kaptak, egyvalamirõl lerántja a leplet. Ismerve a magyar közéletet átszövõ bûneseteket, megállapíthatjuk a következõket: nem bûn az, ha a közvagyont herdálják, ha milliárdos csalásokban, bûnszervezetben megrövidítik a közpénzt (Sukoró-ügy, állami privatizáció…), nem bûn az, ha emberek halálát okozzák gazdasági szereplõk, esetleg kormányzati szervek (vörösiszap-katasztrófa, 2006-os augusztus 20-i tûzijáték), nem kell elítélni senkit, amiért embereket ütnek-vernek törvénytelenül, csalással-hazugsággal hatalomra jutnak (2006. õsze), nincs felelõse annak, hogy a kommunisták 40 éven át megnyomorították az országot, kínoztak, megöltek, elüldöztek százezreket, 18 éves gyerekeket akasztottak, sortüzeket adtak le védtelen polgárokra (1945-1989). És nincs felelõse annak sem, hogy az egymást követõ kormányok, noha tisztában vannak a magyar nép vészes fogyásával, hatalmuk megtartása érdekében elmulasztják megtenni a népesség újbóli növekedését eredményezõ intézkedések életbeléptetését, és hagyják kihalni nemzetünket! És még hosszan sorolhatnám.

Egy dolog van, amit a legnagyobb szigorral kell büntetni: azokat, akik ez ellen fel mernek lépni, a hatalmasokat felelõsségre akarják vonni évtizedes bûneikért. Azokra a törvény legnagyobb szigorával kell lesújtani, nehogy mások is kedvet kapjanak. Ebben az esetben még csak bizonyítani sem kell a vádakat, elég a gyanú az ítélethez.

Nem volt még a történelemben olyan kor, amikor a büntetés-végrehajtás látszólag ilyen szépen elkülönült a hatalom gyakorlóitól. Mert ugye a liberális demokráciában a kormány felteszi a kezét, és így szól: én, kérem, nem tehetek arról, hogyan döntenek a bírák! Vagyis létrehoztunk egy olyan igazságszolgáltatási rendszert, ami teljes mértékben önjáró, azt csinál, amit akar, és senki nem vonhatja felelõsségre. Õk pedig még az átkos rendszer kiszolgálói, vagy annak örökösei, akik a hazafiakon törlesztenek, tisztelet a kivételnek. A kormánynak is jó ez, hiszen két legyet üt egy csapásra. õt nem lehet okolni az ítéletekért, a kemény ellenállókat meg hidegre teszik.

Egészen ördögi. Erõs a gyanúm, hogy a milliárdos gazdasági szereplõk azok, akiknek leginkább módjukban áll befolyásolni az igazságszolgáltatást. Mert õk biztosan megtalálják a módját, hogyan tegyék. Például a nagy üzlettõl elesett sukorói maffia, akik bosszút esküdtek az õket leleplezõ Hunnia-csoport ellen.

Akárhogyan is, már megszokhattuk az évszázadok alatt, hogy ebben az országban mindig a hazafiak voltak a legjobban üldözve. De mikor kell, hogy ez így legyen? Egy esetben: ha idegenek, idegenszívûek irányítják a nemzetet, mint Mátyás király óta szinte mindig –a Horthy-kort leszámítva.

Gondoljunk el egy boldogabb jövõt, amikor a Budaházy Györgyhöz hasonló emberek tehetségét, erõs jellemét és tetterejét nem üldözi, hanem felhasználja, támogatja a hazafias vezetés a nemzet szolgálatában. Hol lehetne Magyarország akkor?!

Kérek mindenkit, aki tenni akar Gyuriért, hogy írjon levelet a fideszes országgyûlési képviselõknek, saját területi képviselõjének, esetleg a jobbikos képviselõknek is, akinek gondolja, hogy érdemes, a parlamenti e-mail-címükre, és fogalmazza meg a nemtetszését kulturáltan, a saját szavaival. Követeljen amnesztiát a 2006-2010 közötti politikai indíttatású cselekményekért! Ez nem kerül semmibe.

Hiszem, hogy számít, ha nagy tömegek jelzik, hogy itt valami hiba csúszott a törvénykezés gépezetébe. Kell, hogy érezzék, hogy vannak elvárásaik a szavazópolgároknak cserébe azért, hogy hatalomra juttatják õket. Amíg szépen mondjuk.

Gaudi-Nagy Tamás amnesztia-törvényjavaslata itt érhetõ el.

http://gaudinagytamas.hu/sites/default/files/Amnesztia%20törvényjavaslat.doc

Soha ne adjuk fel!

https://kuruc.info/r/1/165468/
https://kuruc.info/r/2/165421/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése