2018. április 12., csütörtök

Simicskának tán valakik éppen eddig finanszírozták egyoldalú atlantista propagandista médiabirodalma fenntartásának veszteségét, ez volt a megállapodás Valahol Amerikában. A g nap előtt is a keleti nyitást ellenezte, annak másnapján "magyar" nemzet újságjában leadott iinterjúban liberális elfogultak módjára oroszozott. *** Az a ballibzöldjobbikos választási csalás, hogy a globalista gazdájú egypárt külön pártokra oszolva indul. Így többnek látszik, pedig ugyanaz a szarházi hazátlan bolsi bűnbanda.

Közben azt látom, nem érdemes már reménykedni, ezek ilyenek vidéken is. Az a ballibzöldjobbikos választási csalás, hogy a globalista gazdájú egypárt külön pártokra oszolva indul. Így többnek látszik, pedig ugyanaz a szarházi hazátlan bolsi bűnbanda.

Akik még a puszta parlamenti bejutást sem érdemelték meg, sőt így ellenzékben is veszélyesek hazánkra.

Ilyeneket nap mint nap látni, és saját névvel kiírják. Fb-n, disqus-on. Kár hogy a kuruc kommentelők, éppen ők, nem mind látják mibe rántja bele őket a "de ez fontos, ezért még a szocikkal is érdemes összefogni" jobbikmentegető magyarázkodás.

Urizálás, luxus, törvények semmibevétele, kiskirálykodás. Nem is jobbik.

Simicskának tán valakik éppen eddig finanszírozták egyoldalú atlantista propagandista médiabirodalma fenntartásának veszteségét, ez volt a megállapodás Valahol Amerikában. A g nap előtt is a keleti nyitást ellenezte, annak másnapján "magyar" nemzet újságjában leadott iinterjúban liberális elfogultak módjára oroszozott.

https://badog.blogstar.hu/2018/04/11/jobbikos-bolsevikok/51116/

2018.04.11. Bayer Zsolt

Jobbikos bolsevikok

Na, Takács Richárd, figyelj egy kicsit: errefelé a világ mindig tele volt ilyen hozzád hasonló állatokkal. Kun Bélusék, a Lenin-fiúk, a nyilas csürhe, az ávós patkányok - mind-mind a te szellemi-lelki elődeid. Ám rossz hírem van: nem fogsz felakasztani senkit, te szerencsétlen, nyomorult patkány. Szokd meg a gondolatot: te életed végéig ez a jelentéktelen, ócska, ostoba, tudatlan, lumpenproli maradsz. Megértve?

(Pesti Srácok)

„Forradalomra van szükség! Aztán akasztani kell!" – írta a Somogy megyei önkormányzat jobbikos képviselője egy, a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió megszűnéséről szóló cikk alatt a Facebookon. Takács Richárd egy kommentre válaszolt, amely azt firtatta, hogy történt-e már feljelentés a vasárnapi országgyűlési választás „elcsalása" miatt. Takács már nem az első jobbikos, aki a kommunista diktatúra módszereit alkalmazná a kormánypárti politikusokon.

Kedden délelőtt robbant a bomba: Simicska Lajos nem szeretné többé feneketlen katlanba önteni pénzét, ezért „finanszírozási problémák" miatt megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió. A hír futótűzként terjedt az interneten, több százan osztották meg az erről szóló cikkeket. Az egyik ilyen alatt bukkantunk rá Takács Richárd bejegyzésére. A cikk alatt több kommentelő is arról értekezik, hogy szerintük „nyilvánvaló" választási csalás történt vasárnap, majd az egyikük azt kérdezi, hogy történt-e feljelentés az ügyben. Erre válaszul írta azt a jobbikos képviselő, hogy

"Feljelentés? Polt ügyészségéhez? Forradalomra van szükség! Aztán akasztani kell."

Takács – aki a Somogy megyei önkormányzat jobbikos képviselője – pár évvel ezelőtt azzal került be a köztudatba, hogy Mustang típusú autójával rendszeresen szabálytalanul parkolt Kaposvár akkoriban felújított, díszburkolatos, sétáló utcává alakított Fő utcájába. Ezt persze a képviselő tagadta, állítása szerint sosem parkolt huzamosabb ideig a Fő utcában, csak addig, míg valamiért felszaladt az utcában lévő lakásába, illetve az ugyanott lévő ügyvédi irodájába.

Takács Richárd már nem az első, aki akasztással fenyegette meg a kormánypárti politikusokat és/vagy szimpatizánsait: a Jobbik részéről korábban a párt bajai elnöke, Üveges Tibor vázolt fel hasonló elképzelést fideszes politikustársa, Zsigó Róberttel szemben, a békéscsabai országgyűlési képviselőjelölt, Kocziha Tünde pedig Facebook-oldalán egy komment lájkolásával tette egyértelművé, hogy támogatná Mészáros Lőrinc és fideszesek felakasztását.

Talán nem meglepő, hogy a kommunista időket idéző módszer a baloldal köreiben még népszerűbb: az elmúlt hónapokban az ellenzék legújabb üdvöskéje, Márki-Zay Péter, a Veszprém megyei őskövület, Stemmer István, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII. kerületi politikusa, Kroutil Gyula, illetve a 2014-es önkormányzati választáson az MSZP-DK színeiben indult képviselőjelölt, Ábrahám Imreis arról tett tanúbizonyságot bejegyzéseivel, hogy nagy híve ennek a diktatórikus eljárásnak.

Vezető kép: Facebook/Takács Richárd

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése