2018. április 24., kedd

Az összes elérhető médiafelületükön fizetetlen reklámozták a tüntetéseiket. Tulajdonosaik mindenféle nemzetközista libsik, érdekük hogy nemzeti érdeket ne érvényesítsen velük szemben az ország. Nekik ezt jelenti a szólás és sajtószabadság, hogy rajtuk kívül másnak le legyen lehetősége se pénze médiát működtetni, civil szervezkedni.

Guy verhofstadt jóban van a momentummal, az a libsi se számítható sehogy a magyarok barátai közé. Gyarmatosító logikájuk pont ezeknek van.

Ezért hiteltelen az összes balos ígéretük.

Hát ez az. Akik visszalegitimálnák ezeket.

https://magyaridok.hu/belfold/morvai-kisztina-ulve-lehet-maradni-az-eu-himnusz-hallatan-3002503/

Akiknek a munkahelye a ballib hadigépezet valamelyik ágazata, párt - média - NGO, nekik ki volt adva hogy el kell menni felvonulni. Máskor is ki van. Genderista multinál dolgozol, liberális színházban színész vagy,, és még sorolhaó lenne, akkor a prájdon a helyed, valahogy úgy ajánlott szimpatizánsként felvonulnod mint 50-es években május elsején. :3

Az összes elérhető médiafelületükön fizetetlen reklámozták a tüntetéseiket. Tulajdonosaik mindenféle nemzetközista libsik, érdekük hogy nemzeti érdeket ne érvényesítsen velük szemben az ország. Nekik ezt jelenti a szólás és sajtószabadság, hogy rajtuk kívül másnak le legyen lehetősége se pénze médiát működtetni, civil szervezkedni.

Mindenkit összetántottak akit csak bírtak, de ezek sose szavaznának egyfelé. Gyűlölik a Fideszt, és ennyi, ez a max amire képesek. Kormányozni inkább ne, akkor már nem az mostani ígéreteiket kell nézni. Hanem a 4 éves leválthatatlanságukat, és hogy mennyire lehet kiszámítani tetteiket. Egy nemzeti minimumot is eláruló valaha radikálisnak mondott párt.Ne hagyjuk destabilizálni Magyarországot az EU és Sorosék által - Nálunk nem csinálhatnak Majdan teret, Ukrajnát! - Morvai felhívása (Videóval)

2018. április 12. csütörtök, 17:45

(Morvai beolvasott - Magyarország és Lengyelország a „brüsszeli vádlottak padján")

Magyarországot, majd Lengyelországot ültették a „vádlottak padjára" április 12-én az Európai Parlamentben. Morvai Krisztina felszólalásaiban helyretette a nemzeti függetlenségüket védő tagállamokkal szemben bosszúszomjas eurokratákat. Rámutatott arra is: amikor egyes európai parlamenti képviselők unatkoznak, elkezdenek sorosista pajtásaikkal együtt forradalmakat kirobbantani, országokat destabilizálni, "arab tavaszt", vagy éppen ukrajnai Majdan teret "csinálni", tengernyi szenvedést okozva a későbbiekben a helyi lakosságnak. Alább csatolunk egy felvételt, amelyen a Momentum Mozgalom által a napokban Magyarországra hívott "kedvencünk", a magyargyűlölő Guy Verhofstadt EP képviselő a Majdan téren (Kijev, Ukrajna) szónokol és lázít. A következményeket ismerjük... Legyünk bölcsek, hogy Magyarországon ezt ne tudják megismételni!

https://www.youtube.com/watch?v=0h_VHKNxEnI

Krisztina csütörtöki felszólalásai ezen a felvételen láthatóak:

Morvai Kisztina: a mostani pajtások könnygázát szívtuk nyolc éven át

https://magyaridok.hu/belfold/morvai-kisztina-ulve-lehet-maradni-az-eu-himnusz-hallatan-3002503/

Morvai Krisztina, az Európai Parlament független képviselője vasárnap közleményt adott ki, reagálva a szombati kormányellenes tüntetésekre.

„Mi maradjunk a Magyar és a Székely Himnusznál, zászlónál! Avagy: miért ne hallgassuk állva az EU "himnuszát„? (Gondolatok a szombati tüntetés kapcsán)" című közleményében a politikus a következőket írta: „Gyomorforgató volt látni a Jobbik vezetőit és az új-jobbikosokat együtt vonulni a szemkilövető vezérekkel s a DK, az MSZP illetve az SZDSZ utódpártok tömegeivel az egyesült ellenzék szombati tüntetésén – azokon a budapesti utcákon, ahol a mostani pajtások (Gyurcsány, Bajnai) könnygázát szívtuk nyolc éven át a nemzeti ellenállásban".

„Szánalmas volt hallgatni, hogy a demokráciát követelők nem ismerik el vereségüket, nem néznek magukba, hanem alig egy héttel csúfos kudarcuk után új választást követelnek. Számukra a demokrácia nyilván azt jelenti, hogy addig kell ismételni a választásokat, amíg nem ők nyernek. Sajátos demokrácia felfogás!" – írta az EP-képviselő.

Morvai közleményében megjegyzi: a Jobbik 2009 évi és 2014 évi európai parlamenti választási programjának egyik fő eleme volt az „Európai Egyesült Államok helyett Nemzetek Európáját!" jelszó és elv. Morvai számára ezért is volt megdöbbentő a párt demonstratív jelenléte egy olyan tömegrendezvényen, ahol a színpadon és a tömegben is EU zászlókat lengettek s az eseményt az Európai Unió „himnuszának" eléneklésével zárták.

Morvai Krisztina a következőkben ezt írta: „Felidéztem egy emléket. A véres 2006. október 23 után pár nappal az Országgyűlés női tagjai meghallgatást tartottak az ötvenedik évfordulón történtekről. Amikor ott tartottam beszámolómban, hogy "…és akkor elénekeltük a Székely Himnuszt…„ , az SZDSZ képviselőnője undorral húzta el a száját. Rákérdeztem: "Miért, talán a szovjet himnuszt kellett volna énekelnünk? Vagy az Internacionálét ?„ "Az Európai Unió himnuszát!„ hangzott az "öntudatos„ és ellentmondást nem tűrő válasz. Akkor szembesültem vele, hogy milyen meghatározó szerepük van a szimbólumoknak az egymással ellentétes értékrendek – nemzeti illetve internacionalista – kifejezésében."

Az EP-képviselő szerint ülve lehet maradni az EU himnusz hallatán.

Lássunk világosan: az EU zászlaja és „himnusza" az Európai Egyesült Államok jelképei. „Himnuszról" a szó valódi értelmében nem is beszélhetünk, hiszen „himnusza" egy nemzetnek, egy országnak van. Éppen ezért természetes számomra, hogy ülve maradok minden olyan alkalommal, amikor ezt a „himnuszt" játsszák vagy éneklik. Amikor a szocializmus/kommunizmus alatt a Magyar Himnuszt követően állva kellett énekelnünk illetve hallgatnunk az Internacionálét és a szovjet himnuszt, nem tehettük meg, hogy tiltakozásképpen leüljünk. Most, amikor sajnos kezd elterjedni, hogy a legkülönbözőbb magyarországi rendezvényeket is az „Európai Unió himnuszával" zárják, megtehetjük, hogy ülve maradunk.„

Morvai közleményében megjegyzi: "Én ezzel eddig sajnos mindig egyedül maradtam (például konferenciákon, diplomaosztáson, más ünnepélyes alkalmakon), de remélem egyre többen teszünk majd hasonlóan – még mielőtt természetessé válik, hogy vigyázzba merevedünk az „új Internacionálé" hallatán, nagy örömöt szerezve ezzel a nemzeti függetlenségünk gyengítésére törekvőknek, az Európai Egyesült Államok híveinek.„

Az olyan utcai tömegrendezvényeken pedig, mint a szombati volt, ahol meghatározóak az EU zászlók, s előre tudható, hogy a Magyar Himnusz után nem a Székely Himnusz, hanem az úgynevezett "Európai Uniós himnusz „ következik ne is jelenjünk meg, ha nemzeti érzelmű magyarnak valljuk magunkat. Ezek nem a mi helyeink. Mi maradjunk a Magyar Himnusznál, a Székely Himnusznál és a mi zászlóinknál – ideértve természetesen a történelmi magyar zászlókat is" – írja Morvai Krisztina.


888.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése