2017. április 11., kedd

"az úgynevezett "fekete blokk", akiknek semmi közük a tüntetés céljaihoz vagy a követéshez, ők csupán a balhé és a rendbontás miatt vannak kint. Anarchista csoportok, fekete ruhában, eltakart arccal, akik ezért is kapták a megnevezést. Rendszerint ők támadnak elsőként a rendőrökre. Rajtuk felbuzdulva pedig az agresszív résztvevők. Ott vannak, akár csak tegnap is, a megfizetett balhécsinálók. Lumpen elemek, igazából politikai meggyőződés nélkül, akik némi készpénzért hangoskodnak, vagy támadásra buzdítják a tüntetés résztvevőit. Ezt tegnap is remekül meg lehetett figyelni. Olyan arcok hergelték a tömeget, akik nemhogy egyetem, de még egy gimi közelében sem voltak soha."

Echo tv híradó ma este, Gyorskocsi utcai fogda előtti liberális rendetlenkedés, csak páran vannak de hangosak.. Kiabál a csőcselékelem a kamerába, "hazuudtook" meg még előjön az a pár rigmus amire be vannak idomítva gazdáik által, egyik pofa kajánul beleröhög a híradó kamerájába a rendőrsorfal mögül, ami épp fizikai atrocitásoktól védelmezi a tévéseket.

BLACK BLOC k nélkül vagy azzal, nem mindegy? Migránspárti szórólap a tegnapi tüntetésről, nem meglepő. Fizetett tüntetők várhatók holnap.

Az együtt párt ma összefirkálta és osszefestette a Fidesz székház körül a járdát, liberális hülyeségekkel persze. Juhászéktól ennyi telik, a vandalizmus.

"Agresszív tüntetők büntetlenül szidalmazták, gyalázták és dobálták fémtárgyakkal, üvegekkel és vizes palackokkal az országház védelmére kirendelt, békés rendőröket és támadtak rá a közszolgálati sajtó munkatársaira."

"Festékes flakonokat dobáltak a rendőrök közé"

Egyikük gulyás márton, a másik randalírozó is ballib. Most megy élőben "Maaarci" ott dobolnak az agyhalottak a Gyorskocsin egy műanyag kukán, skandálnak, a rendőrök világító aaz foszforeszkáló mellénye tényleg működik. Napidíjért tüntető álcivilek balhéznak itt is, ma is. :3

"A Fővárosi Főügyészség közleményében emlékeztettek, hogy hétfőn a Sándor-palota elé szervezett tüntetés alatt - az épületet körbevevő kordonon, illetve rendőri sorfalon keresztül - festékkel teli flakonokat dobálták az épületet, amit el is találtak, és a kifröccsenő festékből a rendezvényt biztosító rendőrök testére és ruházatára is került.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség az ügyben két személyt hallgat ki gyanúsítottként, és gyorsított eljárásban történő bíróság elé állításukat tervezi. Az ügyészség csoportosan és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettének, valamint műemlék megrongálásával elkövetett rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a két gyanúsítottat, és egy társukat még keresik. Az ügy egyik gyanúsítottja a bűncselekményt próbára bocsátás próbaideje alatt, illetve más folyamatban lévő büntetőeljárás hatálya alatt követte el. Előzetes letartóztatásukra a Budapesti Nyomozó Ügyészség nem tesz indítványt - tették hozzá."

A békés baloldali liberálisok, mi? Ez már nem az első példa rá, hogy ezek nem úriemberek.

Georg Spöttle: „Érdekes" szórólap a tegnapi tüntetésről...

Egyik itteni facebook ismerősöm fotózta el a tegnapi CEU melletti tüntetés szórólapját. Elég ordító helyesírási hiba és a tartalma sem éppen a felsőoktatási törvényről szól...Naná, hogy téma lett a migráció is, ugyanazok a hazugságok lettek kinyomtatva a szórólapokra, amelyet migráns simogató szervezetek tanácsára az illegálisok terjesztenek: "megvertek a rendőrök..." stb..

Számos agresszív tüntetésen vettem részt, mint megfigyelő vagy mint az elfogó egység tagja. Az összesen igazából ugyanazok a kategorizálható csoportok vesznek részt: a békés, politikai célokat követelő tüntetők, a hozzájuk csapódó ellenzéki pártok vagy szervezetek, akik a tüntetés árnyékában saját céljaikra/követeléseikre akarják felhívni a figyelmet (általában szimpatizálnak a tüntetők nézeteivel), az úgynevezett "fekete blokk", akiknek semmi közük a tüntetés céljaihoz vagy a követéshez, ők csupán a balhé és a rendbontás miatt vannak kint. Anarchista csoportok, fekete ruhában, eltakart arccal, akik ezért is kapták a megnevezést. Rendszerint ők támadnak elsőként a rendőrökre. Rajtuk felbuzdulva pedig az agresszív résztvevők. Ott vannak, akár csak tegnap is, a megfizetett balhécsinálók. Lumpen elemek, igazából politikai meggyőződés nélkül, akik némi készpénzért hangoskodnak, vagy támadásra buzdítják a tüntetés résztvevőit. Ezt tegnap is remekül meg lehetett figyelni. Olyan arcok hergelték a tömeget, akik nemhogy egyetem, de még egy gimi közelében sem voltak soha.

Az amerikai szervezők és a, nem kisszámú, külföldi résztvevők is felvetnek néhány kérdést... A baloldal persze, hogy meglovagolta ezt a hullámot, bár a saját szánalmas módján. ég a magyar zászló is elég rosszul állt a kezükben, bár abból is a kapható legkisebbet lobogtatták.

A hazugság, hogy a kormány be akarja záratni a CEU-t persze azonnal nyitott fülekre találta ballib szervezeteknél és szimpatizánsaiknál. A Soros által fizetett médiumok persze már napok óta tüzelték a hangulatot.

Naná, hogy téma lett a migráció is, ugyanazok a hazugságok lettek kinyomtatva a szórólapokra, amelyet migráns simogató szervezetek tanácsára az illegálisok terjesztenek: "megvertek a rendőrök..." stb..

Fácit: Soros és az úgynevezett civil szervezetei nem nyugszanak és igyekeznek rombolni Hazánk imázsát, mégpedig nemzetközi szinten.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=103259

Vona a CEU mellett!!!

Inkább maradt volna csóró a Jobbik, de változatlanul nemzeti, nem pedig egy atlantista liberális oligarcha tulajdonai. simicska az, a keleti nyitás volt az egyik amiért összerúgta a port a Fidesszel.

A másik ok a reklámadó bevezetése volt. Hazaszerető gazdag ember rendesen fizeti az adóját. Nem offshoreol, és nem indít gyűlöletkampányt a reklámadó ellen.

"Vona a frakcióval lényegében kiállt egy idegen magyarországi ügynökhálózat mellett a parlamentben, Toroczkai meg ellenük van."

Toroczkai FB oldala : "A kút-sarc (vízadó) ügyében indított hadjáratomat nagyon rövid idő alatt siker koronázta, hiszen a kormány pár nappal ezelőtt bejelentette, hogy visszavonja ezt az őrült tervet, amely 4-5 millió magyar ember pénztárcáját érintette volna. Így jelenleg nem kell a gazdákkal is karöltve, több tízezer emberrel a Parlament elé vonulnom, pedig az valószínűleg ijesztően hatott volna a kormányra.

Az a tüntetés azonban, amely tegnap közvetlenül nem 4-5 millió magyar, hanem mindössze néhány ezer Soros-egyetemen nevelkedett felforgató érdekében zajlott Budapesten, engem rémisztett meg. No, nem a védőfelszerelés nélkül közéjük küldött rendőröket lökdöső, tornából felmentett liberálisoktól ijedtem meg, hiszen a valódi hazafiakkal kb. fél perc alatt söpörnénk el a tegnapi hangadókat (más kérdés, hogy ha mi lökdösnénk a rendőröket, minket nem simogatnának, hanem izraeli vízágyúval, lovasrohammal, gumilövedékkel, könnygázgránátokkal támadnának).

A rémisztő az, hogy a tegnapi tüntetések mögött ugyanazok álltak, akik a 2003-as grúziai úgynevezett rózsás forradalom vagy a 2013-as kijevi Majdan-tüntetések mögött. A cél Budapesten is a véres anarchia, amelynek a végén egy Soros Györgyhöz és amerikai barátaihoz közel álló nemzetellenes politikai formáció kerülhetne hatalomra. A Gender-elmélet rajongóival azonban legfeljebb egy kannabisz-partit vagy egy hippi fesztivált lehet szervezni, forradalmat nem. Sorosék akkor ülhetnének tort, ha a kormánnyal elégedetlen, számos ügy miatt jogosan háborgó tömegeket is a liberális felforgatók mögé állíthatnák. Ez azonban egyet jelentene a nemzethalállal."

"a liberósok gyakorlatilag térden állva rimánkodnak egy rendőrpofonért, hogy körbe tudják vele zokogni a világot, hogy itt milyen rohadék elnyomó diktatúra van! Ez azonban nem jelenti azt, hogy az igazoltan bűncselekményeket elkövetőek ne tartóztassák le, és ne verjenek rájuk 10-20-30 milliós perköltséget és kártérítést."

"Hazafiak veréséért nincs nemzetközi ajvék hisz ők a libsi világ "ellenségei".

Libsi verésért meg összezárnak,teljes média letámadás, embargó de akár fegyveres támogatást is kaphatnának. Jól döntött a kormány és a rendőrség hogy erőszakra való hivatkozásnak még a látszatát is elakarták kerülni. Emlékezzünk a migránsra ki a sínekre lökte családját a libsi média meg megfordította az egészet, érdeke szerint..."

"Fogalmuk sem volt miért mentek ki. A többi meg a pénzért."

Orbán azt kockáztatja, hogy Soros miatt ráteszik a „diktátorok listájára"

http://demokrata.hu/hir/kulfold/orban-azt-kockaztatja-hogy-soros-miatt-rateszik-diktatorok-listajara

SPUTNIK NEWS

A fenti címmel jelentett meg tudósítást az orosz hírügynökség angol nyelvű portálja, amely azt így összegzi:

Magyarország be akarja zárni a George Soros által alapított egyetemet. Az ország kormányának képviselői úgy hiszik, hogy a pénzt a „globális kapitalizmus érdekeire" fordítják, ami a kormány szerint ellentétes a magyar nemzeti érdekkel.

A Sputnik rádiónak adott interjújában Vlagyimír Kirijev orosz politológus ezzel kapcsolatban kifejtette véleményét, amely szerint az ilyen pénzek valóban gyakran manipulálnak kormányokat és több országban akarják befolyásolni a politikát.

Az ultraliberálisok, az oligarchák átalakították a világpolitikát úgy, hogy manipulálják és zsarolják a nemzeteket. Ebben az esetben Orbán azok egyike, akik a világ elitjeivel konfrontálódnak. Van egy globalista nemzetközi rend, amely sajnos negatív, mert olyan oligarchikus globalizációról van szó, amely manipulálja a kormányokat és az információt.

A szakértő nem zárja ki annak eshetőségét, hogy a magyar miniszterelnök fellépése George Soros ellen negatív reagálást válthat ki az Egyesült Államokban.

Ezt mondta:

Látjuk, hogy az amerikaiak mit csinálnak Szíriában. A vegyi fegyverekkel kapcsolatos valamennyi információ igen vitatott adatokon alapul, de mégis ürügy lett szigorúbb amerikai politikára. Nem lennék meglepődve, ha Orbánt azon nemzeti diktátorok listáján látnánk, akiknél megdöntésük kockázata fennáll.

A cikk ezután rátér a magyar felsőoktatási törvényjavaslat ismertetésére, majd pedig azzal zárul, hogy Sorost gyakran vádolták azzal, hogy számos országban erőszakos kormányváltás megszervezésében vett részt.

„Soros maga nem tagadja azt a tényt, hogy pénzével Ukrajnában 2004-ben és az Euromajdanon segítette a »narancsos forradalom« megszervezését", zárul a jelentés.

Lovas István

És hogy milyen a ceu szellemisége a kezdettől fogva?

Megint jönnek, lejáratnak

Közzétéve: 2014. augusztus 26. Szerző: Sideburns

http://spiler.blog.hu/2014/08/26/megint-jonnek-lejaratnak

Újabb lejárató cikk jelent meg egy külföldi lapban, a szerző a változatosság kedvéért CEU-s oktató. Azt nem tudjuk, hogy az ilyen cikkek írása a szakmai előmenetel feltételének számít-e a sokszínű magánegyetemen. Tudták, hogy az MSZP elődpártja „közösségi párt" volt, és nem kommunista?

Az írás „korrektségét" és „elfogulatlanságát" mutatja, hogy a szerző gyakori idézeteinek szinte kizárólagosan négy volt SZDSZ-es, azóta CEU-alkalmazott expolitikus a forrása: Haraszti Miklós, Bozóki András, Hegedűs István és Molnár Péter. Amy Brouillette, a szintén CEU-s szerző viszont csak Bozóki esetében említi a kollegiális viszont, és egyikük esetében sem jelzi, hogy mind a négyen Orbán politikai ellenfelei voltak, míg pártjukat nem száműzték a választók a magyar közéletből. Tehát kimaradt a sajátos történelemképre épülő cikkből az SZDSZ bukásának feszegetése, az MSZP-vel való összeállás részletezése, a liberalizmus és a szabadságjogok többszöri „liberális" lábbal tiprása. Viszont cserébe nem került be a 2002-2010-es katasztrófakormányzás tényének említése sem, a gazdasági bajok a felkészült tanár olvasatában a gazdasági válsággal és az unortodox intézkedések bevezetésével kezdődtek. Ugyanígy, a Fidesz 2014-es választói megerősítéséről sincs egyetlen mondat sem, valószínűleg zavarná a demokrácia=liberalizmus-képlet így is erőtlen bizonyítását. A szerző (vagy a posztSZDSZ?) véleményeivel nem érdemes vitatkozni, de ténybeli tévedései közül néhányat érdemes sorra venni:

1. „Orbán bejelentette arra vonatkozó terveit, hogy országát „illiberális állammá" teszi, miközben a világ legelnyomóbb rezsimjeit – Oroszországot és Kínát, például – említette modellként" Nemhiába nem idézi Orbánt a szerző, mert úgy nem lehetne félremagyarázni. Orbán azt mondta, hogy „Ezzel magyarázható, tisztelt Hölgyeim és Uraim, hogy ma a slágertéma a gondolkodásban azoknak a rendszereknek a megértése, amelyek nem nyugatiak, nem liberálisok, nem liberális demokráciák, talán még demokráciák sem, és mégis sikeressé tesznek nemzeteket. Ma a sztárok a nemzetközi elemzésekben Szingapúr, Kína, India, Oroszország, Törökország."

2. „Ez volt Orbán legpimaszabb antidemokratikus lövése, mióta konzervatív Fidesz-pártja hatalomra jutott 2010-ben (…)" – mondja az „illiberális államról" szóló rész kapcsán a szerző. Nagy kár, hogy az antiliberális nem egyenlő az antidemokratikussal, a nem liberális pedig a nem demokratikussal, egyetemi oktató szintjén ez óriási hiba.

3. „Drámai fordulatára 1993-ban került sor, amikor Orbán jobbra vezette Fidesz-pártját a következő évi választások előtt, ezt a hatalmi húzást az akkori kormánypárt, a jobbközép MDF parlamenti helyeinek megszerzése érdekében találták ki. (…) A húzás újrarendezte az ország politikai játékterét, ezzel pedig mély árkot hozott létre Magyarország liberális baloldala és konzervatív jobboldala között, amely máig megmaradt." Kár, hogy az 1994-es választás előtt a Fidesz és az SZDSZ liberális blokkot alkotott, az ország politikai életét pedig a szociálliberális koalíció létrejötte, az SZDSZ átállása rendezte újra."

4. „Az SZDSZ a Szocialista Párttal lépett szövetségre, Magyarország korábbi közösségi pártjának reformpárti szárnyával". „The SZDSZ had formed an alliance with the Socialist Party, the reform-minded wing of Hungary's former community party." No comment.

5. „Ehelyett (Orbán) azzal válaszolt, hogy „unortodox" gazdasági intézkedések egész sorát vezette be, többek között egyszeri „válságadót" vetett ki az energetikai, a telekommunikációs és a bankszektorokra, iparágak egész sorát államosította újra – egyebeket mellett a magánnyugdíjpénztári alapokat és olajcégeket – és olyan intézkedést vitt keresztül, amely miatt a bankoknak kompenzálniuk kellett adósaikat az árfolyam összeomlásakor elvesztett pénz miatt. Ezek a döntések Magyarországot a csőd szélre vitték és piaci zavarokat okoztak." Önök is emlékeznek az olajcégek államosítására és az adósok árfolyamesés miatti banki kompenzálására? 2010 előtti válságokozó intézkedések és IMF-hitel, szevasztok?

6. „Nem kórházakat és iskolákat épít. Futball-stadionokat épít." (Bozóki-idézet a cikkből) Nagyon jó mondat, tényszerű és cizellált, ismét egyetemi oktatóhoz méltóan szakmai. Egyébként valamiért kimaradt Bozóki SZDSZ-es, szoci, elempés és péemes kötődése.

7. „Idén bejelentette azt a tervét, hogy a budai Várnegyed egy palotájába költözik, amely az Osztrák-Magyar Monarchia idején a király és a két világháború között a nacionalista erős ember, Horthy Miklós rezidenciája volt". Meg a magyar miniszterelnököké hagyományosan a kommunizmusig. A magyar kormányfőknek – a világon szinte egyedülálló módon – a törvényhozás központjában van a hivataluk időtlen idők óta, hatalmi ágak elválasztása, okés így?

+1. Megjegyzés: „Ez a cikk nem tükrözi a CEU véleményét". Miért is tükrözné, hiszen csak öt oktatója nyilatkozott a cikkben? Rengeteg más nézetű oktató is tanít ott, mint az köztudott.

Kommentek innét ajánlottak. Soros, eu, a szervezett ránkvándoroltatás azaz migráció, és persze a ceu a téma.

http://deansdale.blog.hu/2017/03/14/kifele_az_eu-bol_amig_megtehetjuk/full_commentlist/1#c32820259

"Szomorúan látom, hogy a Kétfarkú Kutya Párt is kiáll a CEU mellett." nem csoda, e párt is a vérlibsiké

"A liberálisok fejében, ezek, hogy: New York Tel-aviv tengely, Soros utálat, szkíta származás, chemtrail (remélem ennek a híve nincs köztetek:-P) egy kalap alá (elmeháborodott) van véve. S nem értik, hogy ez hogyan realizálódhat, hogy egy ilyen őrült (vagy mások őrültségére apelláló, számító gonosz) irányítsa az országot. S az Eu-ból való egyre egyértelműbb kilépési kedvét is akként értelmezik, hogy így az elmebeteg kiskirályságát nem fogja kontrollálni senki s ezért csinálja. S ez rémisztő."

ÉS a libsik kikombinálják belőle, hogy Molnár F árpád vagy valamelyik hasonló kvalitású a miniszterelnök fő-fő tanácsadója, pedig nem. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése