2017. április 9., vasárnap

A CEU ügyében tartott tüntetést övező általános megvetésről tanúskodik a liberális sajtó Facebook-bejegyzései alatt látható kommentáradat tekintélyes hányada. Miközben az Index.hu újságíróit nem foglalkoztatja a bedőlt devizahitelek miatt kilakoltatott családok ügye, azonnal megjelenési felületet biztosítanak minden olyan civil szervezetnek, ami közel-keleti migránsoknak akar segíteni, vagy a Soros-hálózat egy veszélyeztetett láncszemét védelmezi. "I had hoped a degree for left-wing liberal pointlessology, but now all i got is this lousy transparent"

Magyargyúlöletre agymosott birka.

"I had hoped a degree for left-wing liberal pointlessology, but now all i got is this lousy transparent"

Ki nem szarja le komprádorjelölt, helytartó-wannabe, hogy a vadkapitalista vadliberális kápóképző ahova ész híján jelentkeztél, odébb kell hogy álljon?!

A magyarokkal nem foglalkoznak, csak a milliomos külföldiekért tüntetnek

A devizahitelesek problémájával nem foglalkozott se a liberális sajtó, se az általuk felhizlalt álcivil szervezetek, de ha Soros György egyeteméről van szó, képesek azonnal több ezer külföldi állampolgárt toborozni a tüntetéseikre.

A CEU ügyében tartott tüntetést övező általános megvetésről tanúskodik a liberális sajtó Facebook-bejegyzései alatt látható kommentáradat tekintélyes hányada. Miközben az Index.hu újságíróit nem foglalkoztatja a bedőlt devizahitelek miatt kilakoltatott családok ügye, azonnal megjelenési felületet biztosítanak minden olyan civil szervezetnek, ami közel-keleti migránsoknak akar segíteni, vagy a Soros-hálózat egy veszélyeztetett láncszemét védelmezi.

A tüntetések jellegéből azonban egyenesen következik, hogy magyarok problémájával nem foglalkoznak; Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint a vasárnap délutáni tüntetést egy külföldi ügynökhálózat szervezte, ami befolyásos nemzetközi csoportok érdekérvényesítésének részeként megtéveszti és felhasználja a magyar választókat.

„A Soros György üzletember által pénzelt és irányított ügynökszervezetek gründolták, azért, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott ügynökszervezetek átláthatóságáról szóló törvényt" – mondta.

Ez a szervezethálózat szemmel láthatóan csak saját tagjait védelmezi. Egymásért kiállnak a külföldi ügynökhálózat tagjai, pl. a nyugati liberalizmust képviselő egyetemek, liberális sajtóorgánumok, Soros alapítványai által pénzelt álcivil szervezetek – de nem állnak ki senki másért, aki nem része ennek az ügynökhálózatnak, vagy akit a hálózat nem tud a saját céljaira felhasználni.

Mivel a magyar emberek problémáival nem foglalkoznak és emiatt belföldi támogatottságuk minimális, kénytelenek voltak több ezer külföldi állampolgárt Budapestre hívni, hogy tüntessenek a kormány ellen. A CEU fennmaradásáért sok ezer olyan külföldi fiatal tüntet, aki több millió forintot fizetett ki Soros György egyetemének, és nem akarja veszni hagyni ezt a pénzt.

http://www.hidfo.ru/2017/04/a-magyarokkal-nem-foglalkoznak-csak-a-milliomos-kulfoldiekert-tuntetnek/

Hát, nem egy bármiféle tudományokkal foglalkozó reáliskola... töbény szélsőségesen káros liberális agymosás, kulturmarxistza idomítás, indoktrináció.

A liberalizmus TEKINTÉLYELVŰ ideológia. Istentagadók, mert ők akarnak a helyébe lépni mint az abszolút igazodási alap. Lám most is mi van : fenyegetőzés, ez lesz meg az lesz, kizárnak innen-onnan, nem kapunk pénzt, szélsőségesek vagyunk. Kényszeríteni akar a libsi banda a hülye eszméi elfogadására mindenkit. Erővel. Aztán milyen alapon?! Tanszabadság azt jelenti, MI szabjuk meg. És az a mi bizony a liberalizmust és vele george soros-t elutasító többségi társadalom, nem pedig a belpesti liberális csürhe

Kiderült: a szado-mazochizmus és pedofília fellegvára volt a Soros-egyetem

http://www.truthandaction.org/legalizing-sexual-child-abuse-pedophilia-now-classified-sexual-orientation/

A szado-mazo-liberalizmus fellegvára volt Soros György egyeteme, az onnan kikerült liberális politikusok pedig a pedofíliát is megpróbálták legalizálni. Követőik már a végüket érzik, holnap ismét utcára vonulnak, hogy ne menjen kárba a befizetett tandíj.

Véletlenszerű mintavétellel is szinte kizárólag nemzetellenes és emberellenes ideológiát képviselő dokumentumokat lehet találni a Soros-egyetem által kitermelt szakdolgozatok közt – derült ki egy a Magyar Idők által idézett blog összesítéséből. A CEU-n végzett diákok a nyugati világban még "értékesnek" számító papírért cserébe többek közt a szado-mazochizmus, a homoszexualitás, az istentagadás és a tömeges bevándorlás áldásos hatásairól kellett értekezzenek. Illetve jó kérdés, hogy kellett-e értekezzenek ezekről a témákról, vagy önszántukból ferdültek el ilyen irányba. Amennyiben a Soros-egyetem ilyen, tematikailag egységes, a betegség és hanyatlás jegyeit egyaránt magán viselő témákkal foglalkozásra kötelezte a diákokat, az már önmagában is emberiségellenes bűn – de akár az is kiderülhet, hogy a Soros-egyetemen végzett diákok mind önszántukból foglalkoztak szinte kizárólag a társadalom hullafoltjainak népszerűsítésével. Utóbbi esetben pusztán a társadalom legaljának spontán gyülekező helye a holokauszt-túlélő és egyúttal a nácikkal kollaboráló Soros György által alapított egyetem. https://888.hu/article-tagadjak-hogy-soros-naci-kollaborans-lett-volna

A véletlenszerű mintavételből az is kiderült, hogy a CEU-n végzettek intenzíven foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy hogyan lehetne Európát elárasztani színesbőrű bevándorlókkal, emellett hogyan lehet őket tájékoztatni a fehér európai nőkkel közösülés lehetőségeiről anélkül, hogy akár egyetlen európai nyelvet is megtanulnának.

Pénzügyminiszter: azért engedjük be a migránsokat, hogy közösüljenek az európaiakkal http://www.hidfo.ru/2016/06/penzugyminiszter-azert-engedjuk-be-a-migransokat-hogy-kozosuljenek-az-europaiakkal/

Az előkerült szakdolgozatok alapján ugyanakkor a CEU tanárai intenzív ellenségkép-képzést is folytatnak, és az elítélendő, megsemmisítendő, társadalmilag nemkívánatos kategóriába sorolnak minden olyan ideát, ami akár a nemzetállamok fennmaradását támogatja, akár azt ellenzi, hogy a fehér európai nők a "testükkel szabadon rendelkezés" nevében magzatgyilkosságot kövessenek el, miközben a színesbőrű bevándorlók nyolc gyermekkel érkeznek Európába, és utána még hatot vállalnak állami támogatással.

Sajnos a Soros György által alapított CEU elég sokáig működhetett ahhoz, hogy kitermeljen annyi liberális ilyen-olyan hívő személyt, akik holnap harmincezren felvonulnának tüntetni az egyetem megmaradása mellett. Bár a CEU működését látszólag sikerül törvényes keretek közé szorítani (megszüntetni), a jogi környezet szempontjából az még mindig a szürke kategóriába esik, hogy törvényesnek számít-e, ha több ezer külföldi állampolgár (jelenlegi és volt CEU-s diák) tüntet Budapesten egy magyar törvénymódosítással kapcsolatban.

http://www.hidfo.ru/2017/04/kiderult-a-szado-mazochizmus-es-pedofilia-fellegvara-volt-soros-egyeteme/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése