2017. február 2., csütörtök

Kiöntötte a Heinekent a jobbikos képviselő, továbbra is bojkottra szólítanak fel a Csíki sör miatt

Kiöntötte a Heinekent a jobbikos képviselő, továbbra is bojkottra szólítanak fel a Csíki sör miatt
 
 

2017/1.

HÍRLEVÉL MEGOSZTÁSA       HATÁRON TÚL       FELIRATKOZÁS

 
 
Kiöntötte a Heinekent a jobbikos képviselő, továbbra is bojkottra szólítanak fel a Csíki sör miatt
 
 
Magyar Zoltán országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatóján felháborítónak nevezte a marosvásárhelyi táblabíróság jogerős döntését, amellyel betiltotta az Igazi Csíki Sör gyártását. Az Igazi Csíki Sör gyártóját a Heineken Románia perelte be, mert úgy vélte, hogy eltulajdonították szellemi tulajdonát. A jobbikus politikus értékelése szerint a bojkottal nyomást lehet helyezni a multinacionális cégre. Végül egy üveg Heineken kiöntésével szemléltette, mit javasol azoknak, akiknek otthon van készleten a sörből.
 

JOBBIK ÁLLÁSPONT

Vona Gábor szerint szégyen, hogy Orbán nem vitte az autonómia ügyét nemzetközi szintre 

 
A Jobbik elnöke évértékelőjében a nemzetpolitikáról szólva számon kérte Orbán Viktor mulasztását a külhoni magyarság autonómiatörekvése kapcsán, hiszen 27 év alatt nem sikerült nemzetközi szintre emelni az önrendelkezés kérdését. „Ha már nemzetpolitikánál járunk, ne itthon verje a mellét Orbán Viktor, és ne Fidesz-gyűléseken beszéljen az autonómiáról és az önrendelkezésről, hanem nemzetközi fórumokon. Szégyen és gyalázat, hogy az elmúlt huszonhét évben nemzetközi fórumokon a határon túli magyarság önrendelkezési törekvéseit nem tudtuk üggyé tenni" – jelentette ki Vona. Tovább...

JOBBIK IT

Az IT-sek az Összlengyel Ifjúság téli táborában jártak

 
A lengyel Tátra híres üdülővárosában Zakopanéban szervezett téli táborában látta vendégül az Összlengyel Ifjúság (MW) a Jobbik Ifjúsági Tagozatát. Mivel a tábor legfőbb célja nem az aktuálpolitikai kérdések megvitatása, hanem az ismerkedés, a sport és a kikapcsolódás volt, ezért a lengyel szervezők síelni és hegyet mászni invitálták az IT-s csapatot. Persze azért teljesen a politika és a magyarországi helyzet megvitatása sem maradhatott el: a szervezők kérésére a Jobbik IT-s csapat egy prezentáció keretében mutatta be a magyar történelmet, az elszakított területeken élő magyarok sorsát, valamint szó esett a Jobbik IT tevékenységéről és céljairól. Tovább...
 
  Adománygyűjtés a kárpátaljai magyarok megsegítésére  
   


 
  Gyakornoki Program 2017. tavasz  
   


 
   

(Részletekért kattints a képre) 

 

  Keress minket!  
 
Ameddig azok döntik
, mi ültetjük addig a fenyőt...
 
Köszönjük, hogy olvasta hírlevelünket. Kérjük, ha úgy érzi, hogy Ön is hozzá tudna tenni valamit ahhoz, hogy elérjük közös céljainkat, jelentkezzen nálunk, segítse munkánkat! Jelentkezés a pártba itt. Kérdéseit ide kattintva teheti fel.

Kiadja: Jobbik Magyarországért Mozgalom Sajtóosztály. Adatkezelési nyilvántartási szám: 40166.

Levelezési cím: 1113 Budapest, Villányi út 20/A. Telefon: +3613651488 Honlap: www.jobbik.hu E-mail: kulhon@jobbik.hu

Ezt az e-mailt azért kapta, mert a www.jobbik.hu oldalon regisztrált, esetleg egyéb kampányunk alkalmával megadta e-mail címét. Ha le szeretne iratkozni, kattintson ide, vagy a kulhon@jobbik.hu címre írva teheti meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése