2016. december 13., kedd

Jobbik-közlemény: Cáfolat a szentendrei időközi választással kapcsolatos találgatásokra. A Jobbik nem fogott össze sem az MSZP-vel, sem párttal vagy civil szervezettel a szentendrei időközi önkormányzati választás kapcsán. Az Origo cikke ismét hazugságokra épül, hiszen még az sem igaz, hogy a szentendrei Jobbikra a központból erőltettek volna rá bármilyen döntést. A Jobbik helyi elnökeként kijelentem: saját elhatározásunk volt, hogy végül nem indítottunk jelöltet, s a nyilvántartásba vett jelöltek közül senkit sem támogatunk. Pál Gábor, a Jobbik szentendrei elnöke

Jobbik-közlemény: Cáfolat a szentendrei időközi választással kapcsolatos találgatásokra

A Jobbik nem fogott össze sem az MSZP-vel, sem párttal vagy civil szervezettel a szentendrei időközi önkormányzati választás kapcsán. Az Origo cikke ismét hazugságokra épül, hiszen még az sem igaz, hogy a szentendrei Jobbikra a központból erőltettek volna rá bármilyen döntést.

A Jobbik helyi elnökeként kijelentem: saját elhatározásunk volt, hogy végül nem indítottunk jelöltet, s a nyilvántartásba vett jelöltek közül senkit sem támogatunk.

Pál Gábor, a Jobbik szentendrei elnöke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése