2016. december 16., péntek

Annak a világon semmi értelme, ha egyikünk sem amerikai és nem a dollár a fizetőeszközünk mégis abban számolunk el. Távol - keleti műszaki cikkek áraira gondolok például, de az olaj is ide tartozik. Ott az euró, tessék azt használni! Az amerikai jegybank Trump ellenes, mert azt akarja hogy a pénz visszatérjen magába a jegybankba. Azért emel kamatot. Az amerikai népnek inflációt akar csinálni,. és azt is el akarja érni hogy dollár alapon előállítani ne nagyon érje meg semmit, mert az a világ többi része számára értelmetlenül drágábbá válik a dollár árfolyam elszállásával.

Annak a világon semmi értelme, ha egyikünk sem amerikai és nem a dollár a fizetőeszközünk mégis abban számolunk el. Távol - keleti műszaki cikkek áraira gondolok például, de az olaj is ide tartozik. Ott az euró, tessék azt használni!

A fidesz tudatosan gyengítette a forintot, mert az exportáló multiknak kedvez, és ezzel a svájci frank, euró, dollár árfolyama elég szerencsétlenül alakul(t) a magyar emberek többsége számára. Amúgy karácsony előtt minden évben szar szokott lenni a forint árfolyama.

Az amerikai jegybank Trump ellenes, mert azt akarja hogy a pénz visszatérjen magába a jegybankba. Azért emel kamatot. Az amerikai népnek inflációt akar csinálni,. és azt is el akarja érni hogy dollár alapon előállítani ne nagyon érje meg semmit, mert az a világ többi része számára értelmetlenül drágábbá válik a dollár árfolyam elszállásával.

"Az a baj, hogy az árfolyamot a zsidók saját célkitűzéseik szerint alakítják."

https://kuruc.info/r/1/167274/

Háromszáz forinton a dollár - Trump megválasztása óta erõsödik az amerikai fizetõeszköz

Vegyesen változott a forint árfolyama a fõbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon.

Péntek reggel egy euró körülbelül 313 forinton állt, míg egy dollárért 300 forintot kell adni, ami nagyon régen fordult elõ – mondta Kababik József, az Erste üzletkötõje az M1-nek nyilatkozva.

A pénzügyi szakértõ arra is kitért, hogy az elmúlt napokban, hetekben inkább emelkedést láthattunk mind a magyar, mind az európai, de fõként az amerikai piacokon. Trump megválasztása óta az amerikai piacok emelkednek és a dollár is erõsödik – tette hozzá Kababik József.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése