2016. november 22., kedd

Nyugdíjemelés : 0,9 % ugye ugye, mondták hogy ez és sok más ! szegényebb rétegeket érintő ! szociális megszorítás lesz a csak a tőkének kedvező járulékcsökkentésből, nem? Valódi infláció : legalább 10%. Forintot tervezik gyengíteni az exportáló multik érdekében - és mindenki más kárára, az még rádob a pénzromlás mértékére egy lapáttal. Éljenek a fideszes képviselők CSAK ennyiből. A nép nem biodíszlet és nem haszonállat! Reagálás Orbán Viktor bejelentésére: még mindig megalázó a nyugdíjemelés összege.

Valódi infláció : legalább 10%. Forintot tervezik gyengíteni az exportáló multik érdekében - és mindenki más kárára, az még rádob a pénzromlás mértékére egy lapáttal.

Nyugdíjemelés : 0,9 % ugye ugye, mondták hogy ez és sok más ! szegényebb rétegeket érintő ! szociális megszorítás lesz a csak a tőkének kedvező járulékcsökkentésből, nem?

Éljenek a fideszes képviselők CSAK ennyiből. A nép nem biodíszlet és nem haszonállat! Reagálás Orbán Viktor bejelentésére: még mindig megalázó a nyugdíjemelés összege.

https://jobbik.hu/videoink/reagalas-orban-viktor-bejelentesere-meg-mindig-megalazo-nyugdijemeles-osszege

https://www.youtube.com/watch?v=1k_8SIHwFW8

Valódi infláció : attól függ, ki mit kénytelen venni és igénybevenni. Élelmiszerek se 1%-al drágultak évente. Jövedéki adó emelés az üzemanyagokon. Tömegközlekedés jegy és bérletár emelései. Ami biztosan undorító, az a kormány valóságtól elrugaszkodott győzelmi jelentései, az udvari netes felületeikről bárminemű kritikai hsz törlése.

A szocialisták szüntették meg a béremeléseket követő úgynevezett svájci nyugdíjkövető rendszert, és a fidesz hagyta helyben ezt a megszorítást is az elmúlt 6 évben.

http://kepviseloleszek.blog.hu/2014/03/19/zero_inflacio_de_akkor_miert_elunk_rosszabbul_10_pontban_elmondom?full_commentlist=1#comments

http://www.vg.hu/velemeny/miert-lehet-magasabb-az-erzekelt-inflacio-a-valosagnal-424578 

http://www.zsiday.hu/blog/miért-csal-az-infláció

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése