2016. november 30., szerda

Mostanában igen beindult buzcsik bencsik andrás democsokrata bencsikrata “demokrata” szennylapja, nincs már heti szám amiben ne volna valami Jobbik elleni alaptalan gyalázkodás ! és nácizás ! ezért nem árt feleleveníteni hogy ez a seggnyaló szélkakas díszbuzi burzsujsznob hol és hogyan kezdte firkászi munkásságát. Életében értéket nem teremtett! Van viszont az a pénz, amiért az ilyen elvtelen férgeket megfizetik fideszék. Az se volt sose nemzeti párt. Ha ezen a héten neokohn volt a fidesz és azt kell magyarázni a védhetetlent védve, ceta aláírás apologizáló cikkjük is volt nekik valamelyik héten most, political capitaltól és más hasonló helyekről vett hazugságokból összetákolt oroszfóbiás propaganda írás készül a demóba csak mert a Jobbikot kell utálniuk. Mindig azt támadják ezek a mocskok, akitől a legjobban félnek, amiért veszélyes a hatalmukra. 8| Egy cuki Jobbikot nem tartana ellenségének a fidesz, mert álnemzeti langyi libsi párt az. Nem baj. Így legalább látszik hogy markánsan másikak Jobbikék, minnt orbán tolvajbandája. Igazak a bencsik andrásról szóló alábbiak és egyéb híresztelések, bebizonyosodott, nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél, tudjuk kik ezek, egy malomra hajtják a vizet stb. mondaná a baromságait kötél laca. :3 ^_^ 3:) https://kuruc.info/r/6/77494/ Elárulta a nemzeti radikalizmust. Vona Gáborék pár éve még mellényben mentek be a parlamentbe, mire a fidesz + mszp KÖZÖSEN betiltotta még ezt az oroszlános mellényt is, megpróbálták a szervezetet polgárőrséggé alakítani, ki nem hagyta, ki hozott törvényt rá hogy még ezt se lehessen “közbiztonság fenntartására irányuló jogosulatlan tevékenység”, a fideszdsz. Egyszerűbb jó pénzért beállni a Jobbik fikázók kórusába, az állampárttá nőtt fidesz támogatásával. Magát bölcsnek és tapasztaltnak mutatni akaró kilóra megvehető korrupt kimagyarázókkal. Nem a Jobbik van kormányon, hogy a “miért nem tesz semmit” számonkérhető legyen… Nem egyenes ellenféllel szemben nem működik a lovagias kiállás. Hiába makulátlan életű vagy gárdista valaki, a radikális nemzeti oldalon áll, tehát kilövendő célpont a hatalom számára. Akiből lehet bohócot és nácit csinálnak fideszék ÉS szocik közösen a hülye médiájukkal. Műanyag !!! játékpuskákat mutogattak a tévében “hú de veszélyes az emená, meg a Jobbik” – szégyen ez a köztévé. Szervezeteket be lehetett tiltani, szervezkedéseket meg lehetett figyelni és a küldött emberekkel vagy a konspirátorok által beadagolt “mérgezett infókkal” bomlasztani, de egyénenként nincs mit lerombolni! Minden #2 hsz a megosztásaimra : mi radikálisok egyedül vagyunk, nem számíthatunk a Jobbikra se már. Elsőre : annyian mondták fentieket, hogy biztosan volnánk elegen, csak valami össze kéne rántson minket. És még a Jobbikra is lehet számítani, de pont a passzivitás a nem jó, hogy ha a polgárok mindent a pártoktól várnak a tanult tehetetlenségben, a maximum a passzív ellenállás, a civil közélet hiánya egyértelműen feudális és komcsi maradvány-hatás.

Mostanában igen beindult buzcsik bencsik andrás democsokrata bencsikrata "demokrata" szennylapja, nincs már heti szám amiben ne volna valami Jobbik elleni alaptalan gyalázkodás ! és nácizás ! ezért nem árt feleleveníteni hogy ez a seggnyaló szélkakas díszbuzi burzsujsznob hol és hogyan kezdte firkászi munkásságát. Életében értéket nem teremtett! Van viszont az a pénz, amiért az ilyen elvtelen férgeket megfizetik fideszék. Az se volt sose nemzeti párt.

Ha ezen a héten neokohn volt a fidesz és azt kell magyarázni a védhetetlent védve, ceta aláírás apologizáló cikkjük is volt nekik valamelyik héten most, political capitaltól és más hasonló helyekről vett hazugságokból összetákolt oroszfóbiás propaganda írás készül a demóba csak mert a Jobbikot kell utálniuk. Mindig azt támadják ezek a mocskok, akitől a legjobban félnek, amiért veszélyes a hatalmukra. 8|

Egy cuki Jobbikot nem tartana ellenségének a fidesz, mert álnemzeti langyi libsi párt az. Nem baj. Így legalább látszik hogy markánsan másikak Jobbikék, minnt orbán tolvajbandája.

Igazak a bencsik andrásról szóló alábbiak és egyéb híresztelések, bebizonyosodott, nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél, tudjuk kik ezek, egy malomra hajtják a vizet stb. mondaná a baromságait kötél laca. :3 ^_^ 3:)

https://kuruc.info/r/6/77494/

Elárulta a nemzeti radikalizmust. Vona Gáborék pár éve még mellényben mentek be a parlamentbe, mire a fidesz + mszp KÖZÖSEN betiltotta még ezt az oroszlános mellényt is, megpróbálták a szervezetet polgárőrséggé alakítani, ki nem hagyta, ki hozott törvényt rá hogy még ezt se lehessen "közbiztonság fenntartására irányuló jogosulatlan tevékenység", a fideszdsz.

Egyszerűbb jó pénzért beállni a Jobbik fikázók kórusába, az állampárttá nőtt fidesz támogatásával. Magát bölcsnek és tapasztaltnak mutatni akaró kilóra megvehető korrupt kimagyarázókkal. Nem a Jobbik van kormányon, hogy a "miért nem tesz semmit" számonkérhető legyen...

Nem egyenes ellenféllel szemben nem működik a lovagias kiállás. Hiába makulátlan életű vagy gárdista valaki, a radikális nemzeti oldalon áll, tehát kilövendő célpont a hatalom számára. Akiből lehet bohócot és nácit csinálnak fideszék ÉS szocik közösen a hülye médiájukkal. Műanyag !!! játékpuskákat mutogattak a tévében "hú de veszélyes az emená, meg a Jobbik" - szégyen ez a köztévé.

Szervezeteket be lehetett tiltani, szervezkedéseket meg lehetett figyelni és a küldött emberekkel vagy a konspirátorok által beadagolt "mérgezett infókkal" bomlasztani, de egyénenként nincs mit lerombolni!

Minden #2 hsz a megosztásaimra : mi radikálisok egyedül vagyunk, nem számíthatunk a Jobbikra se már. Elsőre : annyian mondták fentieket, hogy biztosan volnánk elegen, csak valami össze kéne rántson minket. És még a Jobbikra is lehet számítani, de pont a passzivitás a nem jó, hogy ha a polgárok mindent a pártoktól várnak a tanult tehetetlenségben, a maximum a passzív ellenállás, a civil közélet hiánya egyértelműen feudális és komcsi maradvány-hatás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése