2016. november 11., péntek

Debreceni gimnázium: kizárták az Identiteszt! fideszes város, de ez semmit sem jelent, mint látható Általában is álságos a politika tiltása, miközben a liberális ellenértékrend szabadon terjeszthető. Annyira is tilos konzervatívnak lenni , mint a 80-as években Magyarországon jellemző társadalomkép, a nem különösebben vallásos ám házas és családos - gyerekes polgár + az erre törekvő átlag magyar emberek. Nem igaz, hogy a fidesz ne tudna ráhatni az oktatás világára. Ami egyre vadliberálisabbá bír csak válni. Hülye ötletekkel rombolás és KLIK klikk volt csak, de az oktatásban fennmaradt a liberális uralom!

Nemcsak Budaházy Edda szerint öngyilkos a feminizmus. Például bevándorláspárti, aztán azok meg nagyon nem nőpártiak!



Általában is álságos a politika tiltása, miközben a liberális ellenértékrend szabadon terjeszthető.



Annyira is tilos konzervatívnak lenni , mint a 80-as években Magyarországon jellemző társadalomkép, a nem különösebben vallásos ám házas és családos - gyerekes polgár + az erre törekvő átlag magyar emberek. Nem igaz, hogy a fidesz ne tudna ráhatni az oktatás világára. Ami egyre vadliberálisabbá bír csak válni. Hülye ötletekkel rombolás és KLIK klikk volt csak, de az oktatásban fennmaradt a liberális uralom!



Debrecen fideszes város, de ez semmit sem jelent, mint látható.



http://identitesz.blog.hu/2016/11/10/debreceni_gimnazium_kizartak_az_identiteszt?token=f2f7cb7bebeaa5308b4a578aff95e717



Debreceni gimnázium: kizárták az Identiteszt!



2016. november 10. 18:03 - Identit



Ismét tanúbizonyságot nyert az a megállapítás, miszerint a politikai korrektség a liberalizmust szolgálva mára a szabadság, de leginkább a véleménynyilvánítás első számú ellenségévé vált. Debrecenben ugyanis - miután nem engedték az egyetemi karokon, hogy az integrációs problémákról beszéljünk http://identitesz.blog.hu/2016/09/28/identitarius_muhely_zagyva_gyorgy_gyula_tartott_eloadast arra hivatkozva, hogy az előadásunk nem tűnik politika- és ideológiamentesnek - most ismét próbálják elnyomni a hangunkat.



Budaházy Edda Az öngyilkos feminizmus című előadásához – mint ahogy az eddigi rendezvényeinkhez is – a Tóth Árpád Gimnáziumban (TÁG) foglaltunk termet. Azonban ma délelőtt kaptuk az értesítést, hogy ezt az előadást nem hogy a TÁG-ban, de semmilyen középiskolai oktatási intézményben nem tarthatjuk meg (!) - ergo megakarva hiúsítani az előadást - mivel az Öngyilkos feminizmushoz, mint témához, nem adják a nevüket (bezzeg Gulyás Márton szélsőliberális politikai aktivista meghívása a Debreceni Egyetemre https://www.facebook.com/events/329799650705043/ már nem számít "politika- és ideológiamentesnek", ami az oktatási rendszer semlegességét illeti - a szerkesztő).



Nos, lássuk a tényeket: Gyakorlatilag nincsen olyan oktatási intézményrendszer Debrecenben, ahol megtarthatnánk az előadást. Feltenném tehát a kérdést: addig tart a szólás- és véleményszabadság, amíg a liberális korszellem uralkodó dogmáit meg nem kérdőjelezzük? Amíg liberális hallgatótársaink a véleményszabadság nevében gyűlölködőnek, intoleránsnak, szexistának, fasisztának stb. bélyegeznek minket, addig a valóságban ők azok akik nem tűrnek meg semmilyen ellenvéleményt és kizárnak mindennemű párbeszédet!



Napjainkban a liberális demokrácia szellemi és erkölcsi alapjait nem lehet megkérdőjelezni, különben te magad válsz a "szabadság" első számú ellenségévé ("nincs szabadság, a szabadság ellenségeinek"). A tolerancia és a szólásszabadság eszménye nekik addig tart, amíg az elhangzott vélemények a saját ideológiájukat támasztják alá és azok a liberalizmus szolgálatában állnak. Voltaire "nem egyezem veled semmiben, de meghalnék azért, hogy elmondhasd a véleményed" elve már a múlté (bár már maga Voltaire sem volt következetes ehhez - a szerk.).



Nos, a mi álláspontunkat a feminizmusról az oktatásban teret nyerő liberális véleménydiktatúrának köszönhetően már nem mondhatjuk el. De egy biztos:



A mi hangunkat nem lehet elnyomni!



Hamarosan reagálni fogunk.



Kis Árpád, debreceni területi vezető - Identitárius Egyetemisták Szövetsége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése