2016. november 15., kedd

De nem ez volt a legdurvább hazugság a mai Tényekben. Konkrétan meghamisították Vona egyik mondatát. Amikor Vona a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy felelevenítve az emlékeit, valóban járt ilyen értelmiségi összejöveteleken fiatalon. A TV2 itt elvágta a mondatot, mintha Vona beismerte volna, hogy járt melegbulikon. Csak a mondat vége maradt le, az, hogy ez Orbán polgári köre volt. Így működik a Fidesz-média: ha Vona cáfolja, hogy buzibulikba járt, a TV2 azt "adja hírül", hogy elismerte

Na és, én is. :P Nézőként. Polgári körös fideszes rendezvényeken, mert arról van szó. Milyen rendes a fideszdsz, félbevágnak egy mondatot hogy ne tudjuk milyen rendezvényeken járt Vona Gábor! ^_^

De nem ez volt a legdurvább hazugság a mai Tényekben. Konkrétan meghamisították Vona egyik mondatát. Amikor Vona a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy felelevenítve az emlékeit, valóban járt ilyen értelmiségi összejöveteleken fiatalon. A TV2 itt elvágta a mondatot, mintha Vona beismerte volna, hogy járt melegbulikon. Csak a mondat vége maradt le, az, hogy ez Orbán polgári köre volt.

Így működik a Fidesz-média: ha Vona cáfolja, hogy buzibulikba járt, a TV2 azt "adja hírül", hogy elismerte

Különös időket élünk: annyira ízlés- és gátlástalanul hamisít a jobbliberális média, hogy az még a balliberálisoknak is sok. De persze csak azért sok, mert a "Népszabadság-bezáratók" részéről érkezik, amikor ugyanis ők művelték ugyanezt évekkel ezelőtt a Jobbik, a Gárda vagy akár portálunk kapcsán, az a legkevésbé sem zavarta őket. (Mint ahogy az akkori fideszes médiát sem, "természetesen".)

No de lássuk, miről van szó. Alább olvasható a Hír24 cikke, amit az Index és a HVG is átvett, előbbi Már hírt is hamisít a TV2: bármit bevet a Tények Vona lejáratására, utóbbi Újabb elképesztő hírhamisítás a TV2-n címmel.

Azt hazudta a TV2, hogy a Fidesz melegbulikat rendezett, Vona pedig ott volt és elismerte

Napok óta vadászik a TV2 Vona Gáborra, először lehozták Terry Black vádjait, hogy Vona az egyetemen melegbulikba járt. Vona erre sajtótájékoztatón reagált, hogy ő büszke heteroszexuális.

Most sikerült lehozni a kamufotót is Terry Blacktől, aki kirakott egy képet, amin a 2009-es EP-választás után gratulál Vonának egy szimpatizáns. Tudták, hogy nem igaz, hiszen például mi is megírtuk, még a Tények előtt.

De nem ez volt a legdurvább hazugság a mai Tényekben. Konkrétan meghamisították Vona egyik mondatát.

Amikor Vona a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy felelevenítve az emlékeit, valóban járt ilyen értelmiségi összejöveteleken fiatalon.

A TV2 itt elvágta a mondatot, mintha Vona beismerte volna, hogy járt melegbulikon.

Csak a mondat vége maradt le, az, hogy ez Orbán polgári köre volt.

https://vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239096&hash=8db42ea91184cb7d&hd=1

Az alábbi videóból kiderül, hogy konkrétan mit mond Vona.

"Abban az időben egyébként, amit Terry Black említ, ez a 2003. körüli időszak, jártam értelmiségi körbe, ahol értelmiségi férfiak voltak nagyobb részt jelen. Ez Orbán Viktor polgári köre volt, a Szövetség a Nemzetért polgári kör. Mivel kiléptem ebből a körből, nem tudom, hogy hogyan folytatódott ennek a körnek a munkája, amíg én ott voltam és ott jártam, semmiféle ilyen jellegű mozgást nem tapasztaltam."

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AxxwCKqBi10

https://kuruc.info/r/6/166144/

Korábban írtuk:

Vona: "a Fidesznek az a célja, hogy én ne Orbán Viktorral kerüljek vitába, hanem Terry Blackkel"

https://kuruc.info/r/34/166128/

Jobbik: új szóvivője, Terry Black szoknyája mögé bújt a Fidesz

https://kuruc.info/r/2/166119/

Már buzulással is vádolja a Fidesz sajtója Vonát - a felesége levelet írt Lévai Anikónak

https://kuruc.info/r/2/165990/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése