2016. november 10., csütörtök

A Fidesznek fontosabb volt a gazdag migránsok és terroristák pénze, mint az ország biztonsága

Kedves barátunk, Sluy Wy

az Alaptörvény-módosításra irányuló javaslat szavazásán nem nyomtunk gombot, mert félmegoldáshoz nem asszisztálunk. Álláspontunk mindvégig elvi, határozott és világos volt: a Jobbik csak abban az esetben támogatja az Alaptörvény-módosítást, amennyiben a kormány teljes körűen kivezeti a terroristák és gazdag migránsok érdekeit szolgáló letelepedési kötvényt.

A szavazásig a kormány nem szüntette be a korrupt és kockázatot jelentő kötvénybizniszt, amivel tanújelét adta: nekik fontosabb a gazdag migránsok és terroristák pénze, mint az ország biztonsága. Részükről az ország megvédése csak duma, a lényeg a lopás, ők nem az országot védik, hanem a szajrét. Ez azt jelenti, hogy a Fidesz a kötvényekkel együtt a hazáját is kész elárulni.

A kormánypártok mindezzel sajnos további terrorveszélynek tették ki Magyarországot! Sőt, a veszélyes konstrukció megszüntetése helyett az Iszlám Állam fellegvárában, Irakban (Erbil) nyitottak kötvényirodát. A menekülő ISIS harcosoknak Orbán Viktor és Rogán Antal szinte mentőövet dob, mert képtelen belátni, hogy ezzel mekkora veszélybe sodorja Magyarországot.

A Jobbik továbbra is szeretné az Alaptörvény módosítását, de nem félmegoldásként, hanem teljes biztonságot teremtve. A felmérések szerint a magyar társadalom több mint kétharmada elutasítja a kötvényeket, de még a Fidesz szavazóknak is csak 9%-a ért egyet ezzel az üzletággal. A Fidesz, ha már a Jobbik hangját nem akarja meghallani, akkor hallja meg a saját szavazói hangját. A kérdés tehát egyértelmű: a kormánynak a migránsok pénze kell vagy az ország megvédése a fontosabb?

Amennyiben Orbán Viktor hajlandó lemondani a kötvényeken keresztüli korrupt milliárdokról, a Jobbik 24 órán belül megszavazza a módosítást.

Mivel a Fidesz nem zárta be a terrorizmus kiskapuját és hazánk teljeskörű védelme továbbra sem biztosított, ezért ötpárti egyeztetést kezdeményezünk. A terrorizmus elleni három csapás javaslatunk a következő:

1. a letelepedési kötvények kivezetése és az azt értékesítő irodák bezárása;
2. vizsgálóbizottság felállítása a kötvények működésének nemzetbiztonsági és gazdasági átvilágítására;
3. a kormánytagok és a hatóságok szerepének vizsgálata a Pharaon-botrányban, amely az elmúlt 26 év legnagyobb nemzetbiztonsági botránya.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése